Cirkel van Saol

Met plezier werken wij samen met hartsgedragen mensen, initiatieven en locaties. Wij geloven in investeren in synergie, samen  mooi aanbod creëren en passend bij je aansluiten.

Levenscentrum Saol sluit zakelijk en persoonlijk aan op het gebied van herstellen, verdiepen en creëren in zorg, onderwijs, persoonlijke ontwikkeling en sociale ondernemingen.

Onze specialiteit ligt in creëren van belevingen vanuit rust, zijn en speelsheid. Ruimte maken voor creatiekracht. Alles stroomt als die creatiekracht en het leven (weer) vrij kan stromen.

Wij geloven dat innovatie in zorg en onderwijs begint bij zorgen voor jezelf en elkaar.
Daar ontstaat de basis voor goede synergie.

Maak kennis met wie en waar wij belevingen creëren.

Zakelijke sparringspartners

Huisvesting, financieel, zorginhoudelijk, start-up mentoring. Saol biedt je warme, geaarde sparringpartners die vanuit senioriteit bij jou aansluiten.

Holistische sparringspartners

Holistische sparringpartners die je faciliteren in rust, inzicht en ruimte in lijf, geest en energie. Een fijne sessie die je direct verder helpt.

Ontmoetingsplaatsen

Warme plekken met een sociale en creatieve vibe die een goede bedding bieden om elkaar te ontmoeten.

Verblijfplaatsen

Sociale, natuurrijke plekken waar een warme bedding voor Zijn geboden wordt. Tot rust komen, opladen en de basis vinden voor herstellen, verdiepen en/of creëren.

Zorgboerderijen met goede producten

Het geld van zorg en onderwijs weer uitgeven in de zorg en onderwijs én besteden aan duurzame producten. Dat vinden wij gaaf! Daarom gebruiken wij producten van deze mooie zorgboerderijen.

Werkplekken

Aansluiten bij

Cirkel van Saol

?

Wij starten mogelijke samenwerkingen altijd met een proces van zakelijk flirten en elkaar leren kennen.
Elkaar ervaren, voelen of er een klik is en welke. 

Interesse?