De Werkplaats

De Werkplaats; dé ideale plek voor bewuste mensen die kiezen samen te verbinden in het faciliteren van een ruimte voor andere perspectieven op Zijn, gezondheid en leven. Hier mag alles bij elkaar komen als het vanuit het respect is elkaar te willen horen en zien. Voel je gedragen door de open sfeer in deze vrije omgeving die de Werkplaats en Levenscentrum Saol samen scheppen. Een veilige plek waar er ruimte is voor ieder verhaal.

Hier kan je het oude achter je te laten en het nieuwe laten beginnen.

Circle van Saol Werkplaats21

Levenscentrum Saol en De Werkplaats.

Samen bewust gezond, vol levenslust en bezieling leven. Makkelijker gezegd dan gedaan. 

In een wereld waarin alles snel ontwikkelt word je continu uitgedaagd om mee te gaan in het tempo buiten jezelf. Opstaan, dag-invulling, eten, sociale contacten, slapen. Veel van dit tempo wordt bepaald door onze werk- en gezinsomgeving.

Aan de ene kant vragen ons werk, gezin en schoolleven om te reageren op prikkels van buitenaf. Aan de andere kant vragen ons lijf en onze gezondheid om te luisteren naar prikkels van binnenuit. Twee bewegingen die niet altijd makkelijk te combineren zijn.

Het is aan jou om dat tempo te bepalen. Dat betekent niet dat we altijd de vrijheid, ruimte en regie voelen om dat te doen. 

Verlang je door deze uitdaging naar:

  • een pas op de plaats
  • voeding
  • netwerk
  • vervulling
  • levenslust 

Dan vind je bij Levenscentrum Saol een maandelijks een avond om een pas op de plaats te maken en te luisteren naar jezelf. Je vindt er je netwerk en een fijn programma dat je helpt naar jezelf te luisteren. 

Is het maatschappelijk ritme en tempo helemaal niet zo vanzelfsprekend meer voor jou en mis je dat juist? Dan ben je ook van harte welkom. 

Als ondernemer, pensionado, mantelzorger of iemand met een burn-out of chronische ziekte chronisch zieke heb je niet vanzelfsprekend de verbinding met het werk of gezinsleven zoals we in de maatschappij gewend zijn. Dat kan zorgen dat je de verbinding met de wereld om je heen mist.

Je eigen tempo bepalen heeft voor jou een extra uitdaging. Jij bent steeds zelf degene alles bepaald. Dat kan voelen als vrijheid en tegelijk vraagt die vrijheid veel eigen kracht en energie. Energie die je misschien niet altijd hebt.

Verlang je door deze afstand van het 'normale' dagelijks leven naar het gevoel van waarde omdat je bijdraagt aan de maatschappij en erbij horen? Dan vind je bij Levenscentrum Saol een plek waar mensen je kennen, geïnteresseerd in je zijn, je missen als je er niet bent, meedenken in mogelijkheden en elkaar ook kunnen vinden in het opzetten van mooie sociale initiatieven.

De thema’s die we aansnijden:

13 september - Van wilskracht naar verwondering
11 oktober - Stappen in vertrouwen en overgave
15 november - Creëren vanuit keuze
24 januari - Van overleven naar leven
28 februari - Kleur bekennen aan jezelf
21 maart - Een nieuw verhaal vertellen
14 april - Een waardevolle bijdrage zijn zoals je bent

De avond zelf start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Je kunt inlopen vanaf 19.00 uur. Wij zorgen voor de mogelijkheid om te netwerken, interessante inhoud én je drankjes. Kom je voor de eerste keer? Dan zijn de kosten voor de avond inclusief drankjes voor onze rekening. Kom jij al vaker bij onze avonden? Dan zijn de kosten van de avond inclusief drankjes €25,-.

Omdat we kiezen een warme netwerkkring te scheppen die herkenning, commitment en steun bij elkaar vindt, kan je éénmalig een los ticket kopen en daarna kiezen voor een strippenkaart voor zes avonden.

Klinkt dat goed? Dit is hoe je dat doet:

  1. Koop een los ticket 
  2. Kom onze vibe, onze inhoud en ons netwerk ervaren.
  3. Bevalt onze avond je? Koop een strippenkaart van 6 of 12 strippen, zodat je commitment aan jezelf geeft en weet dat ons netwerk er voor je is.

Wil jij een groter commitment van ons en aan jezelf geven? Koop dan een lidmaatschap voor een jaar. 

Wat houdt het in?
Jij kan iedere maand aanschuiven, er zijn 7 avonden in het jaar.

  • Gedurende negen maanden, september tot en met mei checken mensen uit ons team maandelijks bij je in. Ze bellen je of komen langs. Je hebt een vast aanspreekpunt dat iedere maand bij jou checkt met wie je graag contact wil. Gezien jij onze mensen iedere maand treft krijg je al snel helder wie er goed bij jou past. Jouw vaste aanspreekpunt kan met jou meedenken wie in ons netwerk past als je een specifieke vraag hebt.
  • Als je naast deze negen check-ins bosbadwandelingen, consulten of dagdelen op maat wil, krijg je 10 procent korting per keer.

Aankomende activiteiten bij De Werkplaats.

14 juni
19:00
- 21:30 uur
14 juni
, 19:00
- 21:30 uur
Een waardevolle bijdrage zijn zoals je bent en samen bbq-en

Maak ook kennis met onze andere ontmoetingsplaatsen...