Belair le Camping

Frankrijk

Alles even loslaten, enkel je kleding inpakken en met vliegtuig of auto vertrekken naar Frankrijk. Als je naar Belair Le Camping gaat is het mogelijk. Hier staan je tent, alle bestek en basis benodigheden, tot aan kookstel en koffiezetapparaat voor je klaar. Als je wilt staat er zelfs een jacuzzi naast je tent.

Jij hoeft enkel tot rust te komen genieten op deze plek waar aan alles gedacht is.

Iedereen is welkom bij Saol. Op Belair Le Camping richten wij ons naast de retraites vooral mensen in zorg, onderwijs en sociale ondernemingen die er even uit moeten vanwege burn-out. 

Ben je moe, zoek je rust, een warme bedding en een plek waar je heerlijk kan ontspannen?

Circle van Saol Frankrijk - 1 -14

Levenscentrum Saol en Belair le Camping.

Samen sterk voor jou als gast

Wanneer je individueel op deze Glamping gaat verblijven (met je eigen kampeermiddel, of in één van onze compleet ingerichte, zeer ruime tenten), dan zullen Jan en Callista, samen met jou en andere teamleden van Saol van tevoren bespreken wat je precies nodig hebt. Dat kan variëren van helemaal niets, tot intensieve nabijheid en aanwezigheid. Aanwezig op de achtergrond zijn we altijd, overdag hebben we de nodige schoonmaakklussen en vind je ons op de camping. Jan en Callista wonen naast de camping en er is altijd één van ons aanwezig. 

De camping beschikt over 6 volledig ingerichte tenten met zeer comfortabele bedden en 2 vrije plaatsen voor uw eigen tent, camper of caravan. Zo heeft iedere kampeerder een zee aan ruimte in een natuurlijke omgeving. 

Met een gedeeld douche- en toiletgebouw met afwasruimte, een mooie sociale ruimte om te koken, te dineren, ontspannen en elkaar te ontmoeten, een zwembad om in af te koelen, een vuurplaats om weg te dromen of diepere gesprekken te voeren en een ontspanningsruimte in het bos met meerdere hangmatten, is dit een perfecte locatie met community gevoel.

Wil jij echte luxe ervaren? Kies dan voor één van de twee tenten met jacuzzi. Een beleving die we zeer aanraden.

Het verhaal van Belair Le Camping

“Wij bieden een ervaring van verbondenheid met de natuur, om te ontspannen, te spelen in het bos...”

Dit is de plek die Callista en Jan met liefde runnen. In 2021 kampeerden ze zelf op deze plek en kregen ze te horen dat het te koop stond. Die nacht lagen ze op hun rug op de helling op de camping, kijkend naar de sterren en luisterend naar de roep van de uilen. Verder was het stil en sliep iedereen. Het gevoel van (innerlijke) rust en vrede op dat moment was heel bijzonder om te voelen en ze besloten ervoor te gaan en deze plek over te nemen. In januari 2022 lieten ze  Nederland achter zich om op deze kleinschalige Franse Camping een nieuw begin te maken. Weg uit alle moeten en stress. Ze houden nog steeds evenveel van deze plek, eigenlijk steeds meer naarmate ze er steeds meer van hun eigen energie in kunnen stoppen. Hun drijfveer is redelijk simpel, ze willen graag dat iedereen kan genieten van dit gevoel van geborgenheid, rust, ruimte, natuur en fijne energie die deze plek hen geeft. Ze willen iedereen die er komt een magische ervaring geven. Een stukje positiviteit brengen voor iedereen die daarvoor open staat. 

Samenwerken op Maat

Op verzoek kunnen er zakelijke en/of holistische sparringpartners bij je aansluiten waar nodig. Via telefoon, in hun eigen kantoor of praktijk in de omgeving of op de Pleisterplaats. Kijk onderaan de pagina wat de mogelijkheden zijn voor Verblijven op Maat.

Tevens is het daardoor de perfecte plek voor een kleine, besloten retraite. Binnenkort lees je hier over de Vrouw-Zijn retraite, de retraite voor energetische therapeuten of de Man-Zijn retraite.

Plan een afspraak

Wil jij co-creëren met Levenscentrum Saol?

Heb jij een mooie camping die jij wil inzetten voor een verblijf op maat voor zorg of onderwijs en wil jij eenzelfde proces met ons doorlopen als de Belair Le Camping? Samen ontdekken wat je binnen de Cirkel van Saol zou willen bieden, alle lagen van je initiatief meenemen, positioneren van jullie mooie plek en je klaar maken voor gasten uit zorg, onderwijs en sociale ondernemingen? Kom dan ook met ons in contact, wij maken graag een aanbod op maat voor dit bijzondere proces.

Maak ook kennis met onze andere verblijfplaatsen...