Belair le Camping

Frankrijk

Alles even loslaten, enkel je kleding inpakken en met vliegtuig of auto vertrekken naar Frankrijk. Als je naar Belair Le Camping gaat is het mogelijk. Hier staan je tent, alle bestek en basis benodigheden, tot aan kookstel en koffiezetapparaat voor je klaar. Als je wilt staat er zelfs een jacuzzi naast je tent.

Jij hoeft enkel te genieten op deze plek waar aan alles gedacht is.

 

Circle van Saol Frankrijk - 1 -14

Levenscentrum Saol en Belair le Camping.

“Wij bieden een ervaring van verbondenheid met de natuur, om te ontspannen, te spelen in het bos...”

Dit is de plek die Callista en Jan met liefde runnen. In januari 2022 lieten ze Nederland achter zich om op deze kleinschalige Franse Camping een nieuw begin te maken. Weg uit alle moeten en stress. Samen hebben ze nu een plek geschapen met een zeer fijne energie, waar mensen tot rust mogen komen. Je mag er volledig op jezelf zijn en je eigen gang gaan, als je dat nodig hebt of fijn vindt.

Je kunt er ook dieper in contact gaan met Callista en Jan voor bijvoorbeeld een inspirerend gesprek, een paar luisterende oren, een wandeling, een massage

De camping beschikt over 6 volledig ingerichte tenten met zeer comfortabele bedden en 2 vrije plaatsen voor uw eigen tent, camper of caravan. Zo heeft iedere kampeerder een zee aan ruimte in een natuurlijke omgeving. 

Tevens is het daardoor de perfecte plek voor een kleine, besloten retraite.

Met een gedeeld douche- en toiletgebouw met afwasruimte, een mooie sociale ruimte om te koken, te dineren, ontspannen en elkaar te ontmoeten, een zwembad om in af te koelen, een vuurplaats om weg te dromen of diepere gesprekken te voeren en een ontspanningsruimte in het bos met meerdere hangmatten, is dit een perfecte locatie met community gevoel.

Wil jij echte luxe ervaren? Kies dan voor één van de twee tenten met jacuzzi. Een beleving die we zeer aanraden.

Plan een afspraak

Maak ook kennis met onze andere verblijfplaatsen...