Kai Wouda

Life is a game, so play!

Wie ben ik binnen Levenscentrum Saol?

Ik ben Kai Wouda. Ik woon met mijn vrouw en drie kinderen in Roden. Opgeleid in economie, omgeschoold in zorg. Tijdens mijn proces van bewustwording heb ik kennis eigen gemaakt van Louise Hay, Rots en Water en The miljonairs mind van T. Harv Eker. Ik ben een spelend ondernemer, buitenmens, levensgenieter en daar neem ik je graag in mee in alles wat ik bied ik Saol.

Ik kan je helpen je eigen pad te vinden; waar ligt je kracht, waar liggen je valkuilen, hoe heb je het in het verleden gedaan en hoe zou je het willen doen? Het is in het leven vaak 'gewoon' beginnen. Geef jezelf oneindig veel mogelijkheden in je eigen creatie en vind de vorm die op dit moment het beste bij jou past.

Bring joy, spread love, learn life and have fun yourself.

Circle Saol - Kai -9

Wat doe ik binnen Levenscentrum Saol?

Binnen Saol ben ik degene die je uitdaagt om weer speelsheid in je leven en je onderneming toe te laten. Durf de keuzes te maken die zorgen dat jij je goed voelt, blij bent met je leven en lekker kan werken.

Ik zie bij iedereen talent en vind het gaaf om te zien dat die talenten worden benut. Het zou jammer zijn als je talenten worden geblokkeerd door een energiegebrek of vervelende randvoorwaarden. Met een financiële blauwdruk, ondernemer skills en/of een peptalk sta ik voor je klaar.

Ik spreek op de avonden van Levenscentrum Saol; 16 februari 2024 in Apeldoorn. Het onderwerp? Ondernemen vanuit spelen. Hoe serieus neem jij werken en ondernemen? Ik gaf mijzelf, op mijn verjaardag, een bedrijf cadeau en daarbij beloofde dat ik mijzelf dat ik enkel hoefde te doen wat mij blij maakte. Klinkt dit wat te positief voor je? Dan is deze avond zeker iets voor jou. Ik vertel je graag over mijn interessante ondernemersreis. Tijdens mijn verhaal zal ik eerlijk vertellen over mijn route. Ik vertel dat niet alles leuk of makkelijk gaat maar dat ik nog steeds volg wat mij blij maakt. Durf jij te spelen en te geloven dat er dan altijd ‘werk’ voor je is? Ik prikkel je graag om te ondernemen vanuit wie je bent en te volgen waar je blij van wordt. Daardoor zal jouw weg zich vanzelf ontvouwen.

Ik geloof in de theorie dat wanneer je gaat bewegen, er ook beweging in je hoofd komt. Daarom is alles waar ik invlieg gekoppeld aan beweging. Van wandelen tot een tour in mijn cabrio.

Flow as you go;  tijdens jouw proces kan je me als warme, geaarde sparringpartner inzetten wanneer jij de mogelijkheden en speelsheid kwijt bent. In het dagelijks leven word je regelmatig weer beïnvloed en afgeleid door omgevingsfactoren. Samen zetten we, tijdens een boswandeling, op een rijtje waar je nu staat, waar je speelsheid mist en hoe jij daar je eigen regie in terug kan pakken.

Dagdeel mountainbiken; eerst afmatten en dan een goed gesprek. Uit je hoofd en genieten van de natuur. Als gevolg hiervan zijn er muren geslecht, heb je een goed gevoel waardoor je automatisch al sterker staat en makkelijker een gesprek kan voeren. Tijdens dit dagdeel gaan we met een mountainbike het bos in. Ben je een beginner, heb je geen mountainbike? Geen probleem, ik kan je een clinic geven waardoor je met plezier je weg in het bos vindt.

Dagdeel in de cabrio met Kai; wil jij een leven creëren waarin je durft te spelen én jij je rijk en dankbaar voelt? Ik neem je graag mee in mijn eigen creatie, altijd een cabrio op de zaak. Tijdens een heerlijke rit in mijn cabrio onderzoeken we samen wat jij er voor nodig hebt om dat vorm te geven. Ik zal je tijdens deze rit vragen stellen, met je meedenken en motivatie met je delen. Wie ben jij als jij jezelf die vrijheid geeft?

Je vindt mij en mijn verhalen over een rijke mindset in de cirkel van overvloed; ik geloof dat jij je rijk voelt met je leven als je de keuzes durft te maken die jou dat gevoel geven. Dat betekent uitvinden welke zaken voor jou belangrijk zijn en dat ook daadwerkelijk vorm geven. Ik heb daar zelf vele voorbeelden van die ik in deze cirkel zal delen.

Wat brengt mij bij het levenscentrum en wat drijft mij?

Ik voel me heel welkom en thuis bij Saol. Ik vind het een prettig, warm bad. Ik ben naar werken met Saol toegegroeid. Van smart denken en alles helder willen hebben naar bewegen vanuit afstemming, vertrouwen en laten ontstaan.

Ik wil dat mensen zichzelf weer leren waarderen zoals ze zijn en dat ze voldoende zelfliefde hebben om met zichzelf door de deur kunnen. Wanneer ik ze mee kan geven dat ze voor hun zelf de juiste prioriteiten kunnen stellen waardoor ze hun eigen kan vol genoeg kunnen houden om te schenken ben ik blij. In de zorg hebben veel mensen een zorghart en daarmee schenken ze hun kan vaak leeg. Daar weet ik alles van. Als ik kan helpen de energiebalans te waarborgen, kunnen zij van waarde blijven voor hun omgeving. Daar geloof ik in.

Levenscentrum Saol werkt vanuit Zijn, wat is mijn visie op Zijn?

Zijn is dichtbij jezelf durven blijven. Ik ben in het Zijn gekomen door mijn lijntje met het universum te verkennen en te versterken. Ik sta dichtbij mezelf en maak keuzes die echt bij me passen. Ik heb altijd respect voor een ander. Daarbij hoef ik het niet altijd met die ander eens te zijn. Wanneer de frequentie teveel verschilt durf ik er bij weg te lopen. Zijn is heel dicht bij je eigen belangrijkste kernwaarden blijven. Ik ben dan ook altijd eerlijk. Ik vind het belangrijk om voor jezelf op te komen wanneer het moet. Zijn is voelen wat er is en daarop acteren. Plan genoeg momenten voor evaluatie om bij jezelf te kunnen blijven.

Wat betekent dat voor de manier waarop ik werk?

Ik heb geleerd dat je geen ijzer met handen kan breken. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet past binnen mijn visie. Ik ben authentiek. Ik ben oprecht geïnteresseerd, ik meen wat ik zeg en ik zoek naar het positieve. Ik vind het fijn om er gewoon te zijn. We hoeven niet altijd per se ergens naar toe, er ontstaat vanzelf wel iets moois.

Bekijk ook...