Station Royaal

Ontmoeten, voeding en inspiratie

Stationsplein 4, 7311 NZ Apeldoorn

Elkaar ontmoeten in een fijne, sfeervolle omgeving. Koffie, lunch of een lekker biertje en daarbij een goed gesprek over zorg en/of onderwijs. De fijne locatie, het sociale gedachtegoed, de sfeer van hard werken én plezier maken en de goede connectie met de Social Impact Officer Johan Luijkman en bedrijfsleider Simon Filius zorgen voor veel lol en goede synergie.

De kernenergie van deze plek is Contact, Ontmoeten en Verbinden. Vanuit die connectie werken Levenscentrum Saol en Station Royaal samen. Dat heeft de volgende vorm gekregen.

Circle-van-Saol-StationRoyaal-2-7

Levenscentrum Saol en Station Royaal.

Hallo pionier! Jij zet je in voor (innovatie in) zorg, onderwijs en/of een sociale/maatschappelijke organisatie of hebt een warm hart voor deze vakgebieden. In station Royaal bieden wij bij jou een beleving in het (zorg)hart van Apeldoorn. Iedere maand organiseren we een Saol Meeting, waar je verbinding, voeding en inspiratie vindt. Dat betekent contact met warme, geaarde sparringpartners. Elkaar ontmoeten op sociaal ondernemerschap in zorg, onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. Verbinden met hartsgedragen energie die voelbaar is in de mensen die komen.

De avond zelf start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Wij zorgen voor de mogelijkheid om te netwerken, interessante inhoud én je drankjes. Kom je voor de eerste keer? Dan zijn de kosten voor de avond inclusief drankjes voor onze rekening. Kom jij al vaker bij onze avonden? Dan zijn de kosten van de avond inclusief drankjes €25,-.

Je bent van harte welkom om er ’s middags al te landen en Station Royaal als werkplek te gebruiken. Er wordt dan een daghap geserveerd. Zo kan je files vermijden én zorgen dat je lekker gegeten hebt voordat je een fijne avond van voeding en netwerken tegemoet gaat.

Aankomende activiteiten bij Station Royaal.

15 december
19:00
- 21:30 uur
15 december
, 19:00
- 21:30 uur
18 januari
19:00
- 21:30 uur
18 januari
, 19:00
- 21:30 uur
16 februari
19:00
- 21:30 uur
16 februari
, 19:00
- 21:30 uur
14 maart
19:00
- 21:30 uur
19 april
19:00
- 21:30 uur

Blogs over deze locatie

Hallo pionier! Jij zet je in voor (innovatie in) zorg, onderwijs en/of een sociale/maatschappelijke organisatie of hebt een warm hart voor deze vakgebieden. Wij bieden jou iedere maand een plek…

Maak ook kennis met onze andere ontmoetingsplaatsen...