Station Royaal

Ontmoeten, voeding en inspiratie

Stationsplein 4, 7311 NZ Apeldoorn

Elkaar ontmoeten in een fijne, sfeervolle omgeving. Koffie, lunch of een lekker biertje geserveerd door mensen die door de samenwerking tussen Station Royaal en Rosales Zorg midden in de arbeidsmarkt en het sociale leven staan. De fijne locatie, het sociale gedachtegoed, een bruisend Zorghart willen creëren en de goede connectie met de eigenaar Simon Filius zorgen voor veel warmte en goede synergie. De kernenergie van deze plek is toegankelijkheid, samenwerken aan mooie ideeën én genieten na het harde werken. Vanuit die connectie werken Levenscentrum Saol en Station Royaal samen. Dat heeft de volgende vorm gekregen.

Circle-van-Saol-StationRoyaal-2-7

Levenscentrum Saol en Station Royaal.

Hallo pionier! Jij zet je in voor (innovatie in) zorg, onderwijs, hebt een sociale onderneming of hebt een warm hart voor deze vakgebieden? Wij bieden jou graag een beleving in hét zorghart van Apeldoorn, Station Royaal.

Samen borrelen en ont-moeten

Met ingang van maart 2024 organiseren we een borrel voor zorg en onderwijs uit Apeldoorn en omgeving. Donderdag 21 maart ben je van 16.00 uur tot 19.00 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje. Een neutrale en warme plek waar je voorbij grenzen van initiatieven en organisatie samen komt, samen draagt en indien gewenst samen een biertje drinkt. Wil jij kennis maken met deze sociale plek en met Levenscentrum Saol? Je bent van harte welkom.

Samenwerkdagen

Even niet in je sociale bedrijf of organisatie maar aan je sociale bedrijf werken? Niet in je eentje in je kantoor of huiskamer maar samen op een bruisend sociale plek? Dan nodigen we je donderdag 14 maart en donderdag 21 maart van harte uit op de bovenverdieping van Station Royaal. De energie die we deze dag neerzetten? Zelf aan de slag met je eigen projecten en taken én elkaar ontmoeten. Ontmoet je iemand waar je verder mee wil sparren, in deze mooie locatie is alle ruimte om samen een bakje of lunch te doen. Door samen te verbinden in werken aan je passies ontstaat een 'hoge energie'. Vanuit die energie vind je samen helderheid en kan synchroniteit elkaar beter vinden en floreren. Zin in een energieboost? Je bent van harte welkom.

Iedere maand organiseren we een Saol Meeting voor Pioniers, waar je verbinding, voeding en inspiratie vindt.

Dat betekent contact met warme, geaarde sparringpartners. Elkaar ontmoeten op sociaal ondernemerschap in zorg, onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. Verbinden met hart gedragen energie die voelbaar is in de mensen die komen.

De avond zelf start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. De kosten van de avond inclusief interactieve lezing, netwerk, een hapje en een drankje zijn €25,-.

Je bent van harte welkom om er ’s middags al te landen en Station Royaal als werkplek te gebruiken. Er wordt dan tegen de prijs van €15,- een daghap geserveerd. Zo kan je files vermijden én zorgen dat je lekker gegeten hebt voordat je een fijne avond van voeding en netwerken tegemoet gaat.

 

Aankomende activiteiten bij Station Royaal.

14 maart
19:00
- 21:30 uur
19 april
19:00
- 21:30 uur

Blogs over deze locatie

Hallo pionier! Jij zet je in voor (innovatie in) zorg, onderwijs en/of een sociale/maatschappelijke organisatie of hebt een warm hart voor deze vakgebieden. Wij bieden jou iedere maand een plek…

Maak ook kennis met onze andere ontmoetingsplaatsen...