Station Royaal

Ontmoeten, voeding en inspiratie

Stationsplein 4, 7311 NZ Apeldoorn

Synergetisch pionieren in het zorghart van Apeldoorn. Elkaar ontmoeten in een fijne, sfeervolle sociale omgeving. De bijzondere locatie, het sociale gedachtegoed en de goede connectie met de eigenaar Simon Filius zorgen voor veel warmte en goede synergie. De kernenergie van deze plek is toegankelijkheid, samenwerken aan mooie zakelijke ideeën én genieten na het harde werken.  Levenscentrum Saol en Station Royaal bieden je de kracht van een warm, gedragen netwerk. 

Circle-van-Saol-StationRoyaal-2-7

Levenscentrum Saol en Station Royaal.

Synergetisch pionieren. Samen een jaar ondernemen vanuit vertrouwen; elkaar maandelijks ontmoeten.

Eenzaam pionieren. Niet hoe je in je mooie sociale initiatief stapt, wel wat kan ontstaan. Omdat jij de visiedrager, de kartrekker en de dragende kracht van je initiatief bent komen alle vraagstukken bij jou; financieel, marketing, inhoudelijk, zakelijk en persoonlijk. Waar vind jij daarbinnen gedragenheid? De mensen die jóu helpen met een hogere helicopterview. Een warm bad en een vinger aan de pols waar alles er mag zijn; je piek, je dal, je simpele overdenking en je meest complexe vraagstuk. 

Daarom organiseren we iedere maand een Saol Meeting voor Pioniers, waar je verbinding, voeding en inspiratie vindt.

Waarom? Omdat wij geloven dat pionieren zou niet moeten betekenen: eenzaam vechten voor een plekje in de wereld. Dat betekent dat Levenscentrum Saol zowel zakelijk als persoonlijk voor je klaar staat. De wereld heeft krachtige pioniers met lef nodig. Samen dragen we de vooruitgang die we willen zien in zorg, onderwijs en sociale ondernemingen. 

Leren van ervaring; 2023/2024 hebben we mooie, bevlogen pioniers en visionairs mogen zien komen en gaan tijdens onze avonden. Samen hebben we genoten van zakelijke sprekers, sociale verhalen en initiatieven en goede, warme verbinding. We ontdekten de onderwerpen die boeiden, de behoefte van het netwerk en het succes van het kunnen dineren met ons team. In 2024/2025 tillen we onze avonden en ons netwerk op naar de volgende stap. Commitment aan jezelf, Levenscentrum Saol en het netwerk dat we daarmee bouwen. Zo scheppen we een kring die betrokken is, die je mist als je er niet bent, meedenkt als dat nodig is en je successen met je viert. 

Levenscentrum Saol zorgt komend seizoen voor een zakelijk netwerk dat je de mogelijkheid geeft te oefenen met je pitch, je te laten inspireren door toffe initiatieven en van gedachten te wisselen met de zakelijke sparringpartners van Saol. Elkaar ontmoeten op sociaal ondernemerschap in zorg, onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. Verbinden met hartgedragen energie die voelbaar is in de mensen die komen.

Wat houdt dat praktisch in? We starten het jaar met een herhaling van de meest populaire avond van voorjaar 2024; Ondernemen vanuit vertrouwen. We maken deze avond interactief voor een goede start van jouw nieuwe Saol seizoen. Daarna hebben we een programma dat zich iedere drie maanden herhaalt.

  • Een pitch avond waarin jij kan oefenen met je verhaal. Je krijgt een minuut voor je pitch en daarna mag je 10 minuten vertellen over jouw mooie initiatief. Je krijgt vervolgens feedback en input van onze sparringpartners en de groep. Zo kan jij gedragen door je netwerk je zelfvertrouwen in je verhaal verstevigen.
  • Een tof sociaal initiatief met een goed verhaal. Deze deelt de reis van opzetten, groeien, vallen en opstaan. Hier inspireren we elkaar en kan je vragen stellen. Zo leren we samen we van de successen en de uitdagingen van sociaal ondernemen.
  • Een Vrienden van Saol avond waarin onze zakelijke en holistische sparringpartners je concreet verder helpen. Een ongedwongen avond zonder spreken. Netwerken, ontmoeten en kijken waar jij staat. Ga je om de tafel met één van onze experts in mindset of bewust gezond blijven? Leg jij je vraag liever voor aan de strateeg of communicatie specialist? Deze avond geloven we dat we rijker zijn als we delen en helpen onze experts je met liefde met jouw volgende stap. Zo geven we een boost aan synergetisch pionieren.

Elke avond start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur.

Wil je eerder verbinden? Loop op 17.00 uur binnen voor de borrel en verdiep jouw avond met een diner aan de teamtafel. Zo heb jij persoonlijke connectie en de mogelijkheid om in gesprek te raken met onze zakelijke sparringpartners.

Kennismaken met Saol

Omdat we kiezen een warme netwerkkring te scheppen die herkenning, commitment en steun bij elkaar vindt, kan je éénmalig een los ticket kopen. Kijk hier welke avond je aanspreekt en koop een ticket. Wij zorgen voor de spreker, het netwerk en je drankjes. Op naar een fijne avond. Bevalt de avond je? Dan vragen we je om commitment met een seizoensabonnement.

Zoek hieronder een passende avond uit en schaf een ticket aan 🙂 Of kies direct voor een seizoensabonnement.

Een seizoen Saol, gedragen door netwerk en commitment

Na je eerste kennismaking koop je hier een seizoensabonnement voor 10 netwerkavonden. Het Saol seizoen loopt van september tot en met juni.

Met een seizoensabonnement laat je jezelf, Levenscentrum Saol en het netwerk zien dat je commitment geeft. Zo creëren we samen een warme netwerkkring die herkenning, commitment, steun en daadkracht bij elkaar vindt.

Heb jij behoefte aan meer ondersteuning? Kies dan voor een seizoen Saol met aanvullende zakelijke ondersteuning en persoonlijke betrokkenheid.

Een seizoen Saol – 599,-

Een seizoen Saol met diners, gedragen door netwerk en commitment

Na je eerste kennismaking koop je hier een seizoensabonnement voor 10 netwerkavonden inclusief diner. Het Saol seizoen loopt van september tot en met juni.

Met een seizoensabonnement laat je jezelf, Levenscentrum Saol en het netwerk zien dat je commitment geeft. Zo creëren we samen een warme netwerkkring die herkenning, commitment, steun en daadkracht bij elkaar vindt. Verdiep jouw seizoen door iedere maand met een diner aan de teamtafel aan te schuiven. Zo heb jij persoonlijke connectie en de mogelijkheid om in gesprek te raken met onze zakelijke sparringpartners.

Heb jij behoefte aan meer ondersteuning? Kies dan voor een seizoen Saol met aanvullende zakelijke ondersteuning en persoonlijke betrokkenheid.

Een seizoen Saol mét diner – 899,-

Een seizoen Saol met diner en zakelijke sparringspartner: gefocust en gedragen ondernemen

Wil jij dieper investeren in jouw pionierschap? Niet enkel gevoed worden op onze avonden maar ook de daadwerkelijke stap dieper met onze zakelijke ondersteuning. Focussen, sparren, de lijn bewaken en jouw zakelijke fundament verscherpen. Overzicht, plezier, krachtige zakelijke stappen en zelfverzekerd in je ondernemerschap.

Verlang jij naar een team dat vanuit nabijheid meebeweegt in jouw weg van pionieren? Koop een Synergetisch Pionieren pakket en ontvang:

  • Een intake zodat we je leren kennen en goed bij je aan kunnen sluiten.
  • Tien maanden een netwerkavond.
  • Iedere maand een verdiepende en/of ontspannende sessie met één van onze zakelijke sparringpartners.
  • Verdiep door iedere maand met een diner aan de teamtafel aan te schuiven. Zo heb jij persoonlijke connectie en de mogelijkheid om in gesprek te raken met onze zakelijke sparringpartners.
  • Eén vast contactpersoon die betrokken is bij jouw proces en maandelijks incheckt wie jij die maand in wil zetten (tien maal, inclusief evaluatie).
Gezien jij onze mensen iedere maand treft krijg je al snel helder wie van ons team in dat moment goed bij jou aansluit. Jouw vaste aanspreekpunt kan met jou meedenken wie in ons netwerk past als je een specifieke vraag hebt. Zo zorgen we voor een ervaring op maat.
Als je aanvullend op deze elf check-ins behoefte hebt aan een bosbadwandeling, consult of dagdeel op maat, krijg je 10 procent korting per keer.

Een seizoen Saol met diner én 1-op-1 ondersteuning – 2977,-

Aankomende activiteiten bij Station Royaal.

20 september
19:00
- 21:30 uur
25 oktober
19:00
- 21:30 uur
22 november
19:00
- 21:30 uur
10 januari
19:00
- 21:30 uur
7 februari
19:00
- 21:30 uur
7 maart
19:00
- 21:30 uur
4 april
19:00
- 21:30 uur
9 mei
19:00
- 21:30 uur
13 juni
19:00
- 21:30 uur

Blogs over deze locatie

Geen artikelen gevonden

Maak ook kennis met onze andere ontmoetingsplaatsen...