Hét verblijf op maat waar je het dagelijks leven loslaat en je eigen intenties weer vastpakt.

In een warme, natuurlijke omgeving terugkomen tot je eigen rust, helderheid en creatiekracht. Het leven weer van binnenuit laten stromen.

Jij verlangt naar een plek waar jij je verantwoordelijkheden even los kan laten en jij even centraal staat.

Ontdek de diverse verblijven die wij kunnen bieden waarin jij kan . .

Ik wil herstellen...

‘Ik heb zoveel gegeven aan anderen. Ik wil in de rust, ik wil niemand om me heen en echt weer naar mijn gevoel en mijn lijf kunnen luisteren. Kunnen jullie mij helpen?’

Bij deze vraag ontwierpen we een mooie retraite waarin het ontwikkelen van een verdienmodel op de markt die er nu al is en een fijne ademsessie samen kwamen. Daarnaast verzorgden we de maaltijden.  

Deze mini retraite bracht een nieuwe geldstroom en daarmee direct meer rust. De ademsessie blies nieuw inzicht in de relatie en het eigen gevoel. Onze gast ging met meer bewustzijn en een nieuwe gedragenheid naar huis.

Ik wil verdiepen...

‘Ik heb kinderen en voor hen wil ik mijn voorouderlijke lijnen uitschrijven. Ik voel dat oude patronen opgeruimd mogen worden.  Ik wil daarin verdiepen en helen. Kunnen jullie mij helpen?’

Bij deze vraag ontwierpen we een mooie retraite waarin beweging, ruimte om te schrijven, verdieping met een opstelling en een healing en verwerking centraal stonden.

De week brengt diepgang, inzichten en helderheid. De healing brengt rust in het lijf zodat er ruimte is voor nieuwe keuzes, verder dan de oude patronen. Onze gast gaat vrijer naar huis. 

Ik wil creëren...

‘Ik wil mijn online academie deze week neerzetten, ik heb rust én focus nodig. Ik heb mijn eigen team die ik waar nodig in zet. Waar kunnen jullie me helpen?’

Bij deze vraag ontwierpen we samen een retraite waarbij we op afstand aanwezig waren. Korte, warme, vrolijke check-ins met een strategische blik om samen het proces te bewaken. 

Deze week bood verbinding in vrijheid waardoor onze gast helemaal in de eigen bubbel kon zijn én scherp in de focus gehouden werd. Gestelde doelen konden daadwerkelijk bepaald worden.

Iedere plek kent een eigen unieke energie, maak kennis met . .

Met liefde matchen we jouw vraag met ons mooie netwerk.

Een retraite op maat.

  • Een weekend, een week of iets langer verblijven in een natuurlijke en aardende omgeving.
  • Alle rust en ruimte voor jezelf
  • Warme, geaarde sparringspartners die ingevlogen kunnen worden. Zakelijk of holistisch, wat voor jou in het moment past. Ze lopen vanaf de zijlijn en op jouw vraag met je mee.
  • Een verblijf op maat is mogelijk vanaf €350,-  Jouw prijs is afhankelijk van het verblijf dat je wil, het aantal nachten dat je boekt en de hoeveelheid betrokkenheid je wil.
  • Kunnen kiezen wat jij nodig hebt tijdens je verblijf. Met ons mooie netwerk sluiten wij graag bij jou aan.
  • Jij plant via deze site een belafspraak met ons in. Wij vragen met liefde jouw behoefte uit.  Wij kijken waar we de intentie van jouw verblijf kunnen matchen met ons aanbod.

Een weekend, een week of iets langer verblijven in een natuurlijke en aardende omgeving.

Alle rust en ruimte voor jezelf.

Warme, geaarde sparringspartners die ingevlogen kunnen worden. Zakelijk of holistisch, wat voor jou in het moment past. Ze lopen vanaf de zijlijn en op jouw vraag met je mee.

Kunnen kiezen wat jij nodig hebt tijdens je verblijf. Met ons mooie netwerk sluiten wij graag bij jou aan.

Een verblijf op maat is mogelijk vanaf €350,- Omdat wat we bieden echt maatwerk is kunnen we geen eenduidige prijsindicatie geven. Jouw prijs is afhankelijk van het verblijf dat je wil, het aantal nachten dat je boekt en de hoeveelheid betrokkenheid je wil.

Jij plant via deze site een belafspraak met ons in. Wij vragen met liefde jouw behoefte uit.  Wij kijken waar we de intentie van jouw verblijf kunnen matchen met ons aanbod.

Een retraite op maat wordt uiteraard op maat gemaakt, ook jouw prijs

Veelgestelde vragen.

Jij plant via deze site een belafspraak met ons in. Wij vragen met liefde jouw behoefte uit.  Wij kijken waar we de intentie van jouw verblijf kunnen matchen met ons mooie netwerk en komen met een voorstel. Daarop kunnen we nog een keertje bijstellen als dat fijn is. Als het voor jou een JA is zorgen wij dat alles om jouw verblijf heen geregeld is.

Zelf een mooie plek vinden en je daar terug trekken is heerlijk. De meerwaarde van het verblijf op maat is dat wij je helpen de lijn van jouw intentie vast te houden, je faciliteren lekker te stromen én we jouw verbinding én rust kunnen bieden. Onze ervaring is dat onze gasten daardoor meer voldaan én ontspanning naar huis gaan.

Ja, wij vragen jouw behoefte uit en laten je weten wat er in dat moment beschikbaar is. Jij kan vervolgens kiezen wat het beste bij je aansluit.

Wil je wel uit het dagelijks leven maar liever een dag en in verbinding met anderen?

Kom proeven met een dagdeel op maat!

Eén op éen de diepte in met één van onze holistische sparringpartners. Echt even de aandacht voor jou. Zachte, warme begeleiding bij het het voelen er ervaren wat er nu in je leeft zonder de controle te verliezen. Met verwondering en speels gemak meer ruimte ervaren.

Makkelijk in te plannen, overzichtelijk en doeltreffend. Weer ontspannen en opgeladen naar huis.