Verblijf op maat

LevensCentrum-Saol-Park-Programma15

Knelt je dagelijks leven omdat het je afhoud van wat je ruimte wil geven?

Verlang je er naar om je even los te koppelen van alles wat je moet?

Vraag je je af waar je rust vindt om je eigen antwoorden te vinden? 

Zoek je een plek waar je het dagelijks leven even los kan laten, waar je warm ontvangen wordt en je het gevoel hebt dat jij even centraal staat?

Een plek  waar je aan kan haken op een warme basis. Een plek waar je met jezelf kan zijn maar niet helemaal alleen bent. Waar de vogels fluiten, er eindeloze bossen om je heen zijn en jij heerlijk in de natuur kan zijn.

Een plek waar je een hartslag, een ritme vindt waar je op aan kan sluiten zodat je niet wegzakt in je eigen gedachten, creatieve gedachtes en emoties, in de beweging kan blijven en het contact met je lijf blijft behouden.

Een plek waar je een retraite vindt die precies op jou en jouw proces aansluit waardoor jouw energie lekker stroomt. Waar mensen begrijpen dat je geen druk of moeten wil want ervaar je al genoeg. Waar lieve, warme mensen graag voor jou klaar staan, je helpen ontspannen of juist scherp houden.

Wij zijn Levenscentrum Saol. Dé plek om je eigen pad in het leven te vinden, vanuit speelsheid, rust en helderheid. 

Hier kan je het dagelijks leven even loslaten en zorgen wij dat je de intentie van je verblijf vast kan blijven houden.

Met liefde bieden wij jou een verblijf op maat. Wil jij herstellen, verdiepen of creëren? Van strateeg tot holistisch therapeut, wij staan voor je klaar. 

00:00
00:00
  • Luister voor de volledige beleving naar de vogels hier in het bos tijdens het lezen 00:00

Voorbeelden van op maat gemaakte verblijven en verblijven in de maak.

Ik wil herstellen...

‘Ik heb zoveel gegeven aan anderen. Ik wil in de rust, ik wil niemand om me heen en echt weer naar mijn gevoel en mijn lijf kunnen luisteren. Kunnen jullie mij helpen?’

Bij deze vraag ontwierpen we een mooie retraite waarin yoga, wandeling, massage en een sparringpartner op het gebied van zelfliefde en vergeving aansloten. 

De week bracht rust en zachtheid die onze gast weer mee nam in het dagelijks leven. Ruimte om weer dicht bij jezelf te blijven in een wereld die je uitnodigt van jezelf weg te drijven.

Ik wil verdiepen...

‘Ik heb kinderen en voor hen wil ik mijn voorouderlijke lijnen uitschrijven. Ik voel dat oude patronen opgeruimd mogen worden.  Ik wil daarin verdiepen en helen. Kunnen jullie mij helpen?’

Bij deze vraag ontwierpen we een mooie retraite waarin beweging, ruimte om te schrijven, verdieping met een opstelling en een healing en verwerking centraal stonden.

De week brengt diepgang, inzichten en helderheid. De healing brengt rust in het lijf zodat er ruimte is voor nieuwe keuzes, verder dan de oude patronen. Onze gast gaat vrijer naar huis. 

Ik wil creëren...

‘Ik wil mijn online academie deze week neerzetten, ik heb rust én focus nodig. Ik heb mijn eigen team die ik waar nodig in zet. Waar kunnen jullie me helpen?’

Bij deze vraag ontwierpen we samen een retraite waarbij we op afstand aanwezig waren. Korte, warme, vrolijke check-ins met een strategische blik om samen het proces te bewaken. 

Deze week bood verbinding in vrijheid waardoor onze gast helemaal in de eigen bubbel kon zijn én scherp in de focus gehouden werd. Gestelde doelen konden daadwerkelijk bepaald worden.

Met liefde matchen we jouw vraag met ons mooie netwerk.

Een retraite op maat in de bosrijke omgeving tussen Loenen en Beekbergen.

  • Een weekend, een week of maximaal een maand verblijven in een bosrijke en aardende omgeving.
  • Een basis ritme van wandelingen, yoga en sauna.
  • Fijne geaarde sparringspartners die graag samen stil met je zijn en tevens open staan voor een goed gesprek. Ze lopen vanaf de zijlijn en op jouw vraag mee.
  • Een verblijf op maat is mogelijk vanaf €300,- Omdat wat we bieden echt maatwerk is kunnen we geen eenduidige prijsindicatie geven. Jouw prijs is afhankelijk van het verblijf dat je wil, het aantal nachten dat je boekt en de hoeveelheid betrokkenheid je wil.
  • Kunnen kiezen wat jij nodig hebt tijdens je verblijf. Met ons mooie netwerk sluiten wij graag bij jou aan.
  • Jij plant via deze site een belafspraak met ons in. Wij vragen met liefde jouw behoefte uit.  Wij kijken waar we de intentie van jouw verblijf kunnen matchen met ons aanbod.

Een weekend, een week of maximaal een maand verblijven in een bosrijke en aardende omgeving.

Een basis ritme van wandelingen, yoga en sauna.

Fijne geaarde sparringspartners die graag samen stil met je zijn en tevens open staan voor een goed gesprek. Ze lopen vanaf de zijlijn en op jouw vraag met je mee.

Kunnen kiezen wat jij nodig hebt tijdens je verblijf. Met ons mooie netwerk sluiten wij graag bij jou aan.

Een verblijf op maat is mogelijk vanaf €300,- Omdat wat we bieden echt maatwerk is kunnen we geen eenduidige prijsindicatie geven. Jouw prijs is afhankelijk van het verblijf dat je wil, het aantal nachten dat je boekt en de hoeveelheid betrokkenheid je wil.

Jij plant via deze site een belafspraak met ons in. Wij vragen met liefde jouw behoefte uit.  Wij kijken waar we de intentie van jouw verblijf kunnen matchen met ons aanbod.

Een retraite op maat wordt uiteraard op maat gemaakt, ook jouw prijs

Veelgestelde vragen.

Het is, in deze wereld best lastig een plek te vinden die genoeg open staat voor een inclusieve wereld, zonder in een zorg- of maatschappelijke setting terecht te komen. Een plek waar je als sociaal bedrijf een passend fundament kan vinden.  Europarcs biedt heel simpel, huisjes voor vakantie. De bossen er omheen bieden de natuurlijke omgeving. Wij hebben de toestemming om onze inhoud op maat aan onze klanten te bieden.

Op dit park hebben ze hun best gedaan om het park inclusiever te maken en chalets neer te zetten. Dat is voor ons erg belangrijk. Daardoor zagen we meer moeders en vaders met een (soms volwassen) kind met een handicap komen. Er kwamen meer mensen in een rolstoel. Het publiek werd gemengder. 

Dit past bij de wereld die wij graag zien en waar wij graag in/aan mee creëren. Dit is waarom wij deze winter en dit voorjaar, de rustige periode op dit park, graag samenwerken.

Jij plant via deze site een belafspraak met ons in. Wij vragen met liefde jouw behoefte uit.  Wij kijken waar we de intentie van jouw verblijf kunnen matchen met ons mooie netwerk en komen met een voorstel. Daarop kunnen we nog een keertje bijstellen als dat fijn is. Als het voor jou een JA is zorgen wij dat alles om jouw verblijf heen geregeld is.

Zelf een mooie plek vinden en je daar terug trekken is heerlijk. De meerwaarde van het verblijf op maat is dat wij je helpen de lijn van jouw intentie vast te houden, je faciliteren lekker te stromen én we jouw verbinding én rust kunnen bieden. Onze ervaring is dat onze gasten daardoor meer voldaan én ontspanning naar huis gaan.

De behandelingen en yoga vinden plaats in centrum Bronkracht. Het adres is Dorpstraat 86a, 7361 AX Beekbergen.

Als er redenen zijn waarom centrum Bronkracht niet toegankelijk voor je is, kunnen we het programma op maat in het chalet of huisje waarin je verblijft bieden.

Natuurlijk kan dat! Europarcs verhuurd ook accommodaties voor 6 personen. Jullie samen een accommodatie boeken en per persoon met ons afstemmen wat je wil beleven. De wandelingen, de sauna en de yoga kun je gezamenlijk doen. Er zijn ook behandelingen die met meerdere mensen tegelijk kunt doen. Het is aan jullie om te kiezen wat je individueel en wat je gezamenlijk wil doen.

Ja, wij vragen jouw behoefte uit en laten je weten wat er in dat moment beschikbaar is. Jij kan vervolgens kiezen wat het beste bij je aansluit.

Wij geloven in een gezonde balans tussen jezelf terug trekken en midden in het leven staan. Je bent van harte welkom om regelmatig aan te sluiten maar we kiezen bewust een eind datum voor je verblijf. Het is niet de bedoeling dat je het hier leuker gaat vinden dan in het dagelijks leven. Wij zijn slechts een tijdelijk toevluchtsoord om daarna weer terug te stappen in de maatschappij.

Wij zijn Saol.

Een collectief van (neuro)diverse mensen die samen de wereld creëren die we willen zien en ervaren. Inclusief, warm en vol ruimte om jezelf te Zijn. Hieronder kan je meer over ons lezen. Wij werken naast ons team met een prachtig holistisch netwerk waar we je, in gesprek, graag meer over vertellen.