Hét verblijf op maat waar je het dagelijks leven loslaat en je eigen intenties weer vastpakt.

In een warme, natuurlijke omgeving terugkomen tot je eigen rust, helderheid en creatiekracht. Het leven weer van binnenuit laten stromen.

Jij verlangt naar een plek waar je rust vindt, alleen kan zijn én je zorgen, ideeën en plannen mee mag nemen.

Ontdek de ruimte die wij kunnen bieden waarin jij kan herstellen, verdiepen en/of creëren.

Ik wil herstellen...

‘Ik heb zoveel gegeven aan anderen. Ik wil in de rust en echt weer naar mijn gevoel en mijn lijf kunnen luisteren. Ik weet niet goed hoe ik daarmee in contact kom. Kunnen jullie mij helpen?’

Bij deze vraag ontwierpen we een ontspannende retraite waarin massage, ontlading, persoonlijke aandacht en lichaamswerk centraal stonden.  

Deze retraite bood rust en een warm bad. Even ontspannen met de hulp van anderen. Niets hoeven zorgde voor een nieuw gevoel van ruimte. Onze gast ging met nieuwe energie naar huis. 

Ik wil verdiepen...

‘Ik heb heb het gevoel dat oude verhalen in mijn familie ervoor zorgen dat ik vast blijf zitten. Ik wil sterker in mijn eigen keuzes staan.  Ik wil verdiepen en helen. Kunnen jullie mij helpen?’

Bij deze vraag ontwierpen we een mooie retraite waarin beweging, ruimte om te schrijven, verdieping met een opstelling en een healing en verwerking centraal stonden.

De week bracht diepgang, inzichten en helderheid. De healing bracht rust in het lijf zodat er ruimte was voor nieuwe keuzes, verder dan de oude patronen. Onze gast ging vrijer naar huis. 

Ik wil creëren...

‘Ik heb ademruimte en rust nodig. Ik wil alleen kunnen zijn, zakelijk sparren, samen eten en een ademsessie die me dieper bij mezelf brengt.  Kunnen jullie mij helpen?  

Bij deze vraag ontwierpen we samen een retraite waarbij er korte, warme check-ins met een strategische blik waren om samen oplossingen te vinden op de vraagstukken die speelden. 

Deze week bood een nieuw verdienmodel, instant inkomen, helderheid en ontlading door de ademsessie en heel veel rust en ruimte. Onze gast ging opgelucht en dankbaar naar huis.

Iedere plek kent een unieke energie, maak kennis met . .

Met liefde matchen we jouw vraag met ons mooie netwerk.

Een vakantie op maat.

Een weekend, een week of iets langer verblijven in een natuurlijke en aardende omgeving.

Alle rust en ruimte voor jezelf.

Warme, geaarde sparringpartners die ingevlogen worden.

Kunnen kiezen wat jij nodig hebt tijdens je verblijf.

Een verblijf op maat is mogelijk vanaf €350,- Jouw prijs is afhankelijk van het verblijf dat je wil.

Jij plant via deze site een belafspraak met ons in. Wij matchen met ons aanbod op jouw vraag.

  • Een weekend, een week of iets langer verblijven in een natuurlijke en aardende omgeving.
  • Alle rust en ruimte voor jezelf
  • Warme, geaarde sparringspartners die ingevlogen kunnen worden. 
  • Een verblijf op maat is mogelijk vanaf €350,-  Jouw prijs is afhankelijk van het verblijf dat je wil. 
  • Kunnen kiezen wat jij nodig hebt tijdens je verblijf. 
  • Jij plant via deze site een belafspraak met ons in. Wij matchen met ons aanbod met jouw vraag.

Een vakantie op maat wordt uiteraard op maat gemaakt, ook jouw prijs

Veelgestelde vragen.

Jij plant via deze site een belafspraak met ons in. Wij vragen met liefde jouw behoefte uit.  Wij kijken waar we de intentie van jouw verblijf kunnen matchen met ons mooie netwerk en komen met een voorstel. Daarop kunnen we nog een keertje bijstellen als dat fijn is. Als het voor jou een JA is zorgen wij dat alles om jouw verblijf heen geregeld is.

Zelf een mooie plek vinden en je daar terug trekken is heerlijk. De meerwaarde van het vakantie op maat is dat wij je helpen de lijn van jouw intentie vast te houden, je faciliteren lekker te stromen én we jouw verbinding én rust kunnen bieden. Onze ervaring is dat onze gasten daardoor meer voldaan én ontspanning naar huis gaan.

Nee, wij zorgen voor jouw hele verblijf. Daarbij gelden de regels, service en voorwaarden van de locatie die je kiest. Wij zorgen dat jij goed op de hoogte bent en  jouw vakantie geboekt is.

Dat is afhankelijk van de locatie die we op maat bij je matchen. Vragen over je aankomst en vertrek tijden kunnen we tijdens ons gesprek bespreken.

Ja, door onze samenwerking met het Ronostrand en Belair Le Camping kan jouw gezin zowel in Nederland als in Frankrijk met je mee. 

Dat is afhankelijk van het verblijf dat jij kiest. Bij On Golden Pean is er niet iemand in je directe omgeving, tenzij je er om vraagt. Heb je behoefte aan aanwezigheid op de achtergrond dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor Belair Le Camping of de Pleisterplaats. Daar kan je altijd aankloppen voor een kopje koffie of een wandeling die standaard op de locatie aanwezig zijn.

Ja, wij vragen jouw behoefte uit en laten je weten wat er in dat moment beschikbaar is. Jij kan vervolgens kiezen wat het beste bij je aansluit.

Wil je wel even uit het dagelijks leven maar liever een dag?

Kom proeven met een dagdeel op maat!

Eén op éen de diepte in met één van onze holistische sparringpartners. Echt even de aandacht voor jou. Zachte, warme begeleiding bij het het voelen er ervaren wat er nu in je leeft zonder de controle te verliezen. Met verwondering en speels gemak meer ruimte ervaren.

Makkelijk in te plannen, overzichtelijk en doeltreffend. Weer ontspannen en opgeladen naar huis.