Investeren in Levenscentrum Saol vanuit synergie.

Onze droom, naast een breed draagvlak voor (innovatie in) zorg en onderwijs, een plek waar je tot rust kan komen en warme, geaarde sparringpartners vindt, is een sociaal bedrijf. Een bedrijf dat mensen de kans biedt zich te ontwikkelen en te ontdekken vanuit Zijn. Daarom bouwen we met een (neuro)divers team aan een Levenscentrum dat breed toegankelijk is.

Een bedrijf waar je met respect voor jezelf, je situatie en je energiebalans tot bloei kan komen en je jouw potentie kwijt kan.

De opzet van dit bedrijf vraagt een flinke investering. In liefde, energie, begeleiding en in geld.

Draag je mee zodat we verder kunnen groeien?

Hoe dan? Dat leggen we je graag uit.

Optie 1:
Win-win investering

Jij biedt ons de financiële draagkracht. Wij bieden jou een prachtig traject persoonlijk en/of zakelijk traject op maat waarin wij zorgen voor emotionele, spirituele en/of zakelijke basis draagkracht.

Optie 2:
Gewoon bijdragen

Verwacht je niets terug voor je bijdrage? Dat kan uiteraard ook. We bieden een mogelijkheid om simpelweg iets te doneren zonder dat je iets van ons terug hoeft te ontvangen. Wij zijn dankbaar voor jouw bijdrage.

Wij zijn Soal.

Win-win investeren.

Een jaar elke maand inspiratie, warme energie en netwerk.

vanaf

€300,-

Iedere maand een mooi onderwerp tijdens onze Saol avonden in Apeldoorn of Drenthe. De kans om te netwerken met pioniers in zorg, onderwijs, sociale en maatschappelijke ondernemingen. 

Investeer en je kan een jaar lang elke maand aan kunnen schuiven. Zo geef je ons de basis waarop deze avonden gedragen kunnen worden.

 

Gun jezelf een dagretraite.

€250

€149,-

Een dag in een kleine groep, zachte, warme begeleiding bij het het voelen er ervaren wat er nu in je leeft zonder de controle te verliezen. Met verwondering en speels gemak meer ruimte ervaren.

Je kunt ons ook steunen door een dagretraite voor je hele team, een groep ondernemers of vrienden/vriendinnengroep te boeken.

We ontvangen maximaal 8 mensen per keer.

Geniet van een verblijf op maat.

vanaf

€250,-

Wij bieden je een plek waar je met jezelf kan zijn maar niet helemaal alleen bent. Waar de vogels fluiten, er eindeloze bossen om je heen zijn en jij heerlijk in de natuur kan zijn. Jij komt met jouw vraag/behoefte en wij sluiten op maat aan met onze mooie cirkel.

Vol bezieling een nieuw avontuur in.

Een grotere investering in jezelf én in ons.

Jij hebt een droom voor een mooi sociaal initiatief dat je vanuit je eigen verhaal en kracht in de wereld wil zetten. 

Wij bieden je een jaar dat jouw de kans geeft een stevig fundament te bouwen. Helderheid, belichaming van jouw kennis en een stevige brug zodat jouw levens-, vak- en ervaringskennis samensmelten in een nieuwe creatie.

Jouw verhaal klopt met wie jij bent waardoor jij met gemak aantrekt wie bij jou mag zijn.

Investeren in synergie.

voor grote investeerders in sociale ondernemingen.

Jij wil je verbinden met andere pioniers, mensen die net als jij een mooie sociale onderneming hebben én jezelf en/of je mensen een bijzonder jaar gunnen dat jouw passie, moed en vuur tot innovatie aanzet. 

Wij kijken met heel veel plezier welke locaties, warme sparringpartners en mogelijkheden helemaal aansluiten bij jouw vraag.

Laat ons je meenemen in de Saol manier van pionieren. Je bent van harte welkom als je bereid bent iet wat gek te zijn en te stappen in overgave, plezier en spelen terwijl je de inspiratie naar jou toe laat komen.

Gewoon bijdragen.

Een donatie doen.

Kies zelf je bedrag

Onze droom, naast een breed draagvlak voor (innovatie in) zorg en onderwijs, een plek waar je tot rust kan komen enw warme, geaarde sparringpartners vindt, is een sociaal bedrijf. Een bedrijf dat mensen de kans biedt zich te ontwikkelen en te ontdekken vanuit Zijn.

Daarom bouwen we met een (neuro)divers team aan een Levenscentrum dat breed toegankelijk is. Een bedrijf waar je met respect voor jezelf, je situatie en je energiebalans tot bloei kan komen en je jouw potentie kwijt kan.

De opzet van dit bedrijf vraagt een flinke investering. In liefde, energie, begeleiding en in geld.

 

Draag je mee zodat we verder kunnen groeien?
Betaal je vanuit je bedrijf? Dan krijg je een betaalbewijs.

ValutaBedrag

Veelgestelde vragen.

Jij geeft ons de ruimte om:

  • meer hulp in te schakelen, bij marketing en onze zichtbaarheid in de wereld;
  • onze energie nog meer in de ontwikkeling van het centrum te steken;
  • ons team verder te ontwikkelen en samen meer ervaring op te doen;
  • sociale contracten te ontwerpen die mensen de kans bieden zowel een verwerkingsproces te doorlopen én een waardevolle en flexibele werkplek hebben;
  • mensen die minder financiële ruimte hebben tegen een lagere prijs en ruiling van diensten ook te laten genieten van ons aanbod.

Zo bieden we samen de mogelijkheid dat iedereen vanuit Zijn de ruimte heeft om het eigen pad weer te vinden.

Met ons samenwerken?

Sinds we open communiceren over onze droom komen er regelmatig pioniers, ondernemers, zakelijke vrienden, healers, coaches, zijns-werkers en hulpverleners op ons pad. Mensen die enthousiast zijn en met ons samen willen werken. Super mooi en gaaf!

Wij werken met een uniek concept en dat maakt dat we graag willen dat je eerst kennis met ons komt maken. Stap eerst zelf in één van de mogelijkheden die wij bieden zodat je ontdekt of je ons echt leuk vind en wij bij jou passen.

Wij ontdekken ook graag wie jij bent, hoe je in relatie tot jezelf bent, hoe je beweegt in onze energie en of het je happy maakt.

Wij geloven dat een goeie relatie begint met flirten. Flirt met ons idee, laat ons kennis met jou maken. Laten we ‘daten’ in ons aanbod en als je echt het gevoel hebt ‘Ja! Dit past bij me’ staan we met liefde en enthousiasme open om een samenwerking te onderzoeken.

Een mooie eerste stap is aanschuiven bij een  een netwerkavond in Drenthe of in Station Royaal in Apeldoorn.

Kom voelen wie we zijn, wat we met je doen en of we daadwerkelijk bij je passen.