Marco Peters

Founder, energiewerker, magnetiseur

Wie ben ik binnen Levenscentrum Saol?

Ik ben Marco Peters, ik ben 49 jaar. Ik woon met mijn hond Yoshi en vrouw Margot in de bosrijke Veluwe. Ik hou van vissen, films kijken, muziek luisteren en veel tijd in de natuur doorbrengen. Ik wandel graag in de bossen van de Veluwe.

Binnen Saol ben ik Founder, magnetiseur en energiewerker. Met mijn energiegevoeligheid creëer ik graag een rustige plek waar jij je veilig voelt om jezelf te Zijn.

2_Marco_500x500

Wat doe ik binnen Levenscentrum Saol?

Ik zet mijn gevoeligheid in om te voelen wat er nodig is om veilige en warme plekken te creëren en te ont-moeten in Levenscentrum Saol. Daarnaast zet ik die gevoeligheid ook in als ik één op één met mensen werk en ze energiewerk biedt en magnetiseer.

Founder van Saol; samen met Margot bezoek ik nieuwe plekken en ontvangen we nieuwe mensen voor de Cirkel van Saol. Margot is degene die het gesprek leidt, ik ben aanwezig en voel. Daarin ben ik voor Margot leidend in de keuzes die we maken in samenwerkingen.

Flow as you go; tijdens jouw proces kan ik je ondersteunen lichamelijk en energetisch stevig in je eigen energie te blijven. Dat doe ik door je te magnetiseren. Met magnetiseren spoor je de blokkades in het lijf op en laat je die weer stromen. Jij voelt je daarna rustiger in je hoofd en hebt minder last van 'ruis op de lijn' als je keuzes wil maken die bij jou passen.

Dagdeel twee op één; binnen een twee op één ben ik ondersteunend aanwezig. Eén van mijn collega's neemt de leiding en ik ben vanuit rust en ondersteunend aan de stroming aanwezig.

Dagretraite of Verblijf op Maat; binnen de dagretraite en het verblijf op maat kan ik ingevlogen worden voor rustige aanwezigheid en energiewerk om jou te ondersteunen in je eigen stroming.

Wat brengt mij bij Levenscentrum Saol en wat drijft mij?

De passie van mijn vrouw brengt mij bij het Levenscentrum. Het boeit me om mensen een stapje verder te helpen in hun leven zodat ze weer stevig met beide benen op de grond staan. Ik weet hoe overprikkeld je kan raken in het leven en ik wil mensen een plek bieden waar ze hun rust weer kunnen vinden. Een bubbel waarin je kan ontspannen en ontprikkelen.

Levenscentrum Saol werkt vanuit Zijn, wat is mijn visie op Zijn?

Zijn is voor mij jezelf zijn. Je niet hoeven schamen voor wie je bent. De dingen doen die je blij maken. De ruimte voelen om dingen op je eigen manier en je eigen tempo te doen. Rust en balans vinden, je eigen levensritme.

Wat betekent dat voor de manier waarop ik werk?

Mensen kunnen bij mij tot rust komen. Ik ben gewoon aanwezig, kom naast me zitten en vind je eigen rust. Van mij hoef je niets te zijn, je bent precies goed zoals je bent. We kunnen samen stil zijn of wat woorden wisselen. Alles is goed. Zijn is voor mij jezelf zijn.

Bekijk ook...