Brent Wouda

Creatief positionerend beeldbouwer

Wie ben ik binnen Levenscentrum Saol?

Ik ben Brent trotse vader van twee pracht kinderen die me telkens leren wie ik ben. Ben nieuwsgierig en altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Ik werk als creatief positionerend beeldbouwer. Studeerde multimedia vormgeven, social work.

Met een positieve drive maak ik samen met blije mensen prachtige dingen. Alles met een creatieve kwinkslag, een gezonde dosis energie en vrolijkheid die een lach op je gezicht tovert. Een lijn brengen in communicatie is wat ik met volle overtuiging doe.

Ik Ben een communicatie-onderzoeker. Hoe zeg je iets en wat zeg je nou echt? Ik luister niet alleen naar het verhaal maar ook naar wat er werkelijk gezegd wordt. Ik help mensen visualiseren wat ze zeggen en om zich helderder uit te spreken.

Kom, beweeg, doe en wees jezelf

Brent

Wat doe ik binnen Levenscentrum Saol? 

Binnen Levenscentrum Saol en in mijn eigen onderneming help ik organisaties met (bedrijfs)communicatie in de vorm van een brandmanual, een sociale media kalender en creatie van prachtige vormgegeven én visiegetrouwe content. Ik help je je verhaal te kennen en uit te spreken. We maken samen bouwstenen en structuren waarmee jij jezelf kan uiten en jezelf kan zijn.

We gaan samen denken in een klantreis en je plant wat je wanneer zegt. Daardoor ontdek jij wie je bent, hoe je dat uitdraagt en daardoor vind je projecten, uitdagingen en mensen die daadwerkelijk aansluiten.

Ik spreek op de avonden van Levenscentrum Saol; 15 december spreek ik in Station Royaal op de Saol avond. Onderwerp? Ondernemen vanuit heldere communicatie. Wat is de koers die je vaart in jouw sociale onderneming, je baan, je sociale initiatief? Is die koers duidelijk voor de mensen om je heen? Sta jij in een helder verhaal of heb je het gevoel dat je maar wat doet? Ik help ondernemers en organisaties een helder verhaal te ontwerpen en van daaruit een plek in te nemen in de wereld. Daarin sta ik zowel stil bij de subtiele communicatie in beeld als de directe communicatie in woord. We staan stil bij wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet. Ben je herkenbaar? Deze avond stel ik je vragen om dichterbij jezelf en je onderneming te komen.

Flow as you go; tijdens jouw proces kan je me door middel van losse consulten invliegen als warme, geaarde sparringpartner. Samen zorgen we dat jouw verhaal scherp blijft en dat jij met plezier en gemak communiceert en je volgers en klanten meeneemt en ontmoet.

Dagdelen om jezelf scherp te krijgen; voordat je gaat communiceren is het goed om stil te staan bij wie je bent, wat je wil vertellen, hoe ga je communiceren? Welke 'regels' ga je gebruiken in je communicatie zodat je zelf houvast hebt en herkenbaar bent voor de mensen waar je mee wilt werken.  In deze dagdelen kunnen we zitten voor bijvoorbeeld een brandsheet of een social media kalender.

Je vindt mijn kennis in de schrijfcirkel; heb jij moeite met schrijven op je socialmedia? Blijf je staren naar je scherm, post je maar iets om zichtbaar te zijn of blijft het heel stil omdat je bevriest? In de schrijfcirkel van Saol leer je in modules van zes weken stap voor stap zakelijk scherper te schrijven zonder 'te commercieel' te worden. Schrijven vanuit je passie en plezier én zakelijk goede inhoud creëren, dat is het doel.

Creatiedagen; ik heb mijn eigen studio waar ik 'de ruimte' waar ik mensen graag de ruimte geef om hun verhaal de wereld in te zetten. Een podcast opnemen, youtube materiaal ontwikkelen, promo's, online programma's, reviews? Alles is hier mogelijk. Ik wil je uitnodigen om jouw verhaal met jouw passie en plezier te vertellen en ik maak er met mijn professionele oog en ervaring goede content van die past bij jouw branding.

Workshop taal en kennis; Verder periodiek biedt in retraites de Workshop Taal en kennis – wat je zegt doe je zelf.

  • Wil je loskomen van je opgelegde (deug)wereld?
  • Wil je je eigen keuzes maken en autonomie ervaren?
  • Wil je jezelf ontdekken en jezelf zijn?

De taal die we spreken of lezen bepaalt ons denken en andersom; we denken iets en handelen van daar uit. Gedachten leiden tot gevoelens. Gevoelens leiden tot acties. Acties leiden tot resultaten. In deze workshop kijken we naar onze taal, wat zeggen we. Hoe zeggen we dat dan? Je leert bewuster en vrijer te spreken en daadkrachtiger zijn in je doen en laten.

Wat Brengt mij bij het levenscentrum en wat drijft mij?

Communicatie is key. Samen zoeken we naar de taal die we spreken. Ik ben de man met het zwaard. Ik houd zicht op de grote lijnen. Hoe houden we de boodschap concreet maar breed genoeg zodat we onze doelgroep bereiken. Ik weet dat ik met mijn vragen het verhaal scherp houdt.

Ik wil er voor zorgdragen dat we een professionele organisatie uitdragen die toegankelijk is in woord beeld en natuurlijk op de locatie zelf. Dit beeld, die boodschap helder en herkenbaar neerzetten is mijn drive.

Een ander in zijn/haar kracht zetten door te laten zien wie hij/zij is. Dat doen we samen. Iedere uitdaging biedt een oplossing die zich aandient wanneer jij eerst reflecteert. Contemplatie. Overdenken en uitspreken. Praten, voelen, ontdekken en samenwerken.

Levenscentrum Saol werkt vanuit Zijn, wat is mijn visie op Zijn?

Ik ontdek het zijn. Op dit moment is het ont-’moeten’. Los komen van oude structuren. Belemmeringen laten gaan. In vertrouwen leven. In mezelf keren om vanuit daar vol in de energie te kunnen stromen. Alleen al dit opschrijven is al vanuit het zijn waaruit ik nu schrijf. Flow-state.

Wat betekent dat voor de manier waarop ik werk?

Ik doe enkel wat goed voelt. Ik stel me open en geniet, of doe het niet. Mijn werkwijze is dat ik afstem. Verwachtingen vraag, haal en breng. Wat gebeurd, gebeurd en in het tempo wat nodig is.

Koop een consult of dagdeel.

Deze kun je inzetten bij de teamleden die deze aanbieden.
Klik voor praktische info op de productnaam.

Flow as you go consult

 111

Dagdeel op maat, 1 op 1

 350

Creatiedag

 1,500

Al een van deze producten gekocht? Maak een afspraak >>

Bekijk ook...