Het Founderschalet

Beekbergen, Gelderland

Verscholen tussen de groene bossen en midden op de Veluwe ligt EuroParcs Beekbergen. Het park ligt ingeklemd tussen Loenen en Beekbergen. Doordat het park omringd wordt door natuur kom je gegarandeerd helemaal tot rust.

De natuur op en om het park heen barst van de Levensenergie. Het is een heerlijke plek om even uit het dagelijks leven te stappen en ruimte voor rust, aarden en Zijn te maken.

Dé plek om je voeten op de aarde te zetten én je hoofd weer in de wolken te brengen.

Iedereen is welkom bij Saol. Bij het Founderchalet richten we ons vooral op de mensen in zorg, onderwijs en sociale ondernemingen die het leven weer vrij willen laten stromen. Hier kan je aarden, creëren én zakelijk creëren. 

Wil je lekker aan de slag maar heb je lichamelijk, geestelijk én/of praktisch fijne, levendige sparringpartners nodig? Je bent van harte welkom.

Circle van Saol Margot Beekbergen 7-14

Levenscentrum Saol en Het Founderschalet.

Samen sterk voor jou als gast

Het chalet van Marco en Margot heeft alles in huis om heerlijk te genieten. Een bos op loopafstand en gebruik kunnen maken van sauna, zwembad en fitness op het park. Kruiden uit eigen tuintje, wakker worden met het gezang van vogels en de eekhoorntjes in de tuin zien. 's Avonds de buitenhaard aansteken, het hout is aanwezig. Neem gerust je hond mee, die is ook van harte welkom. Het chalet heeft een moderne inrichting en een goede keuken met oven, magnetron en vaatwasser.

In de subtiele details vind je de spirituele energie van de plek en van Marco en Margot terug. De kernenergie van deze plek is aarden, rust en Zijn. Je hoeft helemaal niets, beweeg lekker vanuit de energie die binnenuit komt.

Daarnaast bieden wij je een map met leuke (zorg)boerderijen met biologische producten op rijafstand en de fijne partners van Saol in Apeldoorn. In overleg kunnen we zorgen dat je koelkast gevuld is met bio dynamische producten. Wij geloven dat een stevige, gezonde basis al genoeg is om lichamelijk, geestelijk en energetisch tot rust te komen.

Het verhaal het Founderschalet

Verlangend naar een Levenscentrum met plekken waar mensen tot rust kunnen komen, herstellen, verdiepen en creëren, kijken Marco en Margot rond op de Veluwe. Samen spraken ze over locaties huren of kopen en samenwerkingen met zorginstellingen die plekken zouden kunnen huren/ 'inkopen'. Het moment dat ze dit chalet tegen komen komt bij het gesprek met de verkoper ter sprake dat ze niet direct gebruik kunnen maken van het chalet.

Het is de eerste maanden nog verhuurt aan een zorginstelling. Als ze gaan kijken zit er een man van zijn oude dag te genieten. Voor Marco en Margot is dit een bijzonder teken. Het is precies in lijn met wie ze zijn en wat ze willen. Met liefde (en gepast ongeduld) wachten ze dan ook tot de oude man weer terug kan naar zijn appartement, samen met alle andere ouderen die een tijdelijk plekje hebben op het park.

In november kunnen ze zelf terecht op hun plekje. Ze plaatsen door de afgelopen maanden heen een zonnewijzer, een fijne buitenhaard, drinkschalen voor de vogels en een bak met kruiden in de tuin. Dit is een plek om de tijd te vergeten, te genieten van vuur en natuur en bewust te eten.

Dan, april 2023, zijn zijn ze klaar voor de volgende stap. De verhuur. Klaar voor de volgende stappen in het Levenscentrum.

Samenwerken op Maat

Wil jij naast rust een diepere Saol beleving? Wij bieden je graag een bijzondere holistische beleving op maat met behulp van Cirkel van Saol. Ons netwerk biedt je graag een natuurgeneeskundig consult, yoga op maat, Ayurveda massage of een edelstenen behandeling. Liever stevig met je voeten op de aarde? Ga dan lekker aan de slag met onze strateeg. Heb je een specifieke vraag zijn wij altijd bereid om te kijken wat er nog meer mogelijk is in de tijd dat jij verblijft.

Plan een afspraak

Wil jij co-creeeren met Levenscentrum Saol?

Heb jij een prachtig natuurhuisje of chalet dat je graag aanbiedt voor mensen in zorg, onderwijs en sociale ondernemingen die zelf even op mogen laden, verdiepen en/of creëren? Kom dan ook met ons in contact, wij ontdekken graag of er een co-creatie mogelijk is.

Blogs over deze locatie

Het is juli vorig jaar als mijn man en ik eindelijk in staat zijn ons eigen chalet te kopen. We noemen het nu met liefde, het founder chalet. Een stap…

Maak ook kennis met onze andere verblijfplaatsen...