Het Founderschalet

Beekbergen, Gelderland

Verscholen tussen de groene bossen en midden op de Veluwe ligt EuroParcs Beekbergen. Het park ligt ingeklemd tussen Loenen en Beekbergen. Doordat het park omringd wordt door natuur kom je gegarandeerd helemaal tot rust.

De natuur op en om het park heen barst van de Levensenergie. Het is een heerlijke plek om even uit het dagelijks leven te stappen en ruimte voor rust, aarden en Zijn te maken. Dé plek om je voeten op de aarde te zetten én je hoofd weer in de wolken te brengen.

Circle van Saol Margot Beekbergen 7-14

Levenscentrum Saol en Het Founderschalet.

Het chalet van Marco en Margot heeft alles in huis om heerlijk te genieten. Een bos op loopafstand en gebruik kunnen maken van sauna, zwembad en fitness op het park. Kruiden uit eigen tuintje, wakker worden met het gezang van vogels en de eekhoorntjes in de tuin zien. 's Avonds de buitenhaard aansteken, het hout is aanwezig. Neem gerust je hond mee, die is ook van harte welkom. Het chalet heeft een moderne inrichting en een goede keuken met oven, magnetron en vaatwasser.

In de subtiele details vind je de spirituele energie van de plek en van Marco en Margot terug. De kernenergie van deze plek is aarden, rust en Zijn. Je hoeft helemaal niets. Enkel verblijven in deze mooie natuurlijke omgeving is genoeg.

Levenscentrum Saol, EuroParcs en onze cirkel samen sterk voor jou als gast

Saol houdt van de natuurlijke, warme en vriendelijke basis van EuroParcs Beekbergen. Daarnaast bieden wij je een map met leuke (zorg)boerderijen met biologische producten op rijafstand en de fijne partners van Saol in Apeldoorn. In overleg kunnen we zorgen dat je koelkast gevuld is. Wij geloven dat een stevige, gezonde basis al genoeg is om lichamelijk, geestelijk en energetisch tot rust te komen.

Wil jij naast rust een diepere Saol beleving? Wij bieden je graag een bijzondere holistische beleving op maat met behulp van Cirkel van Saol. Ons netwerk biedt je graag een natuurgeneeskundig consult, yoga op maat, Ayurveda massage of een edelstenen behandeling. Heb je een specifieke vraag zijn wij altijd bereid om te kijken wat er nog meer mogelijk is in de tijd dat jij verblijft.

Wanneer is een verblijf op maat in dit chalet beschikbaar?

Het chalet is flexibel beschikbaar en wordt enkel op aanvraag en op maat verhuurd. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met je om de tafel om een heerlijk verblijf met je samen te stellen.

Plan een afspraak

Wil jij co-creeeren met Levenscentrum Saol?

Heb jij een prachtig natuurhuisje of chalet dat je graag aanbiedt voor mensen in zorg, onderwijs en sociale ondernemingen die zelf even op mogen laden, verdiepen en/of creëren? Kom dan ook met ons in contact, wij ontdekken graag of er een co-creatie mogelijk is.

Blogs over deze locatie

Het is juli vorig jaar als mijn man en ik eindelijk in staat zijn ons eigen chalet te kopen. We noemen het nu met liefde, het founder chalet. Een stap…

Maak ook kennis met onze andere verblijfplaatsen...