De Meander

Zutphensestraat 296, 6971 JR Brummen

Als je het erf van de Meander op loopt voel je de welkome en vrolijke energie. De Meander is een bruisend geheel van samenwerkende tuinders, arbeidsmatige dagbestedingsgangers, vrijwilligers, kippen, bijen, insecten en andere beestjes, het landschap en de bodem.

Die vreugde proef je terug in de producten. De keuze voor het gebruik van de producten van de Meander is voor jou merkbaar in fijn, hoog energiek eten vol leven. Goede producten, goede gerechten, goede gezondheid. Daar geloven wij in en de Meander geeft ons de mogelijkheid om dat aan jou te serveren.

Circle van Saol Meander 1-27 (1)

Levenscentrum Saol en De Meander.

Aan de rand van Brummen vind je de knusse boerderijwinkel van de Meander. Hier kopen wij van Saol graag de groenten, fruit, zuivel, boter, kaas en eieren, brood, en aanvullende producten voor de (dag) retraites.

BIOLOGISCH-DYNAMISCHE LANDBOUW, in de breedste zin van het woord. Dat is hun kern en dat vinden wij gaaf.

Het brede aanbod groenten is zoveel mogelijk van eigen teelt, aangevuld met producten van collega’s in de buurt en biologische groothandel Odin. De zuivel van de Vijfsprong uit Vorden (yoghurt, melk, kwark, koeienkaas).
Iedere vrijdag en zaterdag is er vers brood van Der Konsequente BioBäcker.

Zorgen voor zorg, onderwijs, persoonlijke ontwikkeling en sociale ondernemingen doen we samen. Je bent uiteraard ook welkom om je geld in een mooi zorginitiatief uit te geven om te zorgen dat er een gezonde doorstroom in het werkveld plaats vindt.

Wil jij meer weten over hun mooie bedrijf? Lees dan verder op hun eigen site.

Maak ook kennis met andere zorgboerderijen...