Mandy

Start-up strateeg & Copywriter voor coaches, therapeuten en maatschappelijke initiatieven

Wat brengt jou bij het levenscentrum?

Mijn liefde om een strategische fundering neer te zetten en Margot's liefde voor de creatie van haar visie voor een verbindend centrum hebben elkaar hebben gevonden in 2016. Onze beide processen hebben gemaakt dat we elkaar steeds ruimte hebben gegeven een eigen basis te bouwen en toch in verbinding te blijven met een ambitie voor de creatie van een grotere visie.

Mandy

Bij Levenscentrum Saol ben ik nauw betrokken bij zowel strategie en creatie van levenscentrumsaol.nl en bij jou als sparringpartner in onze retraites. In mijn bedrijf neem ik de overweldiging en frustratie weg die komt kijken bij bedrijf- en aanbodontwikkeling, zodat het vanuit plezier en creativiteit aangevlogen kan worden. Ik neem je dromen en visie en combineer jouw creatieve geest van met mijn marketing-, bedrijfsvoerings- en website-ontwikkelingskennis. Resultaat? Je ideeën vertaald in een authentiek verkoopaanbod(suite), aantrekkelijk voor je klant, die past bij waar je nu staat en bovendien de basis vormt voor de ontwikkeling van je website. Een fundering die je het vertrouwen geeft om te staan voor je bedrijf.

Wat drijft je?

Ik ben graag dienstbaar aan mensen die door verlies van overzicht en daardoor motivatie, niet direct en met gemak zien hoe ze kunnen bereiken wat ze willen bereiken. Vanuit mijn eigen proces - van doordacht en grensbewust invulling geven aan werk en leven mét een grote energiebeperking - heb ik een grote betrokkenheid bij de processen van anderen. Mijn drijfveer is mijn liefde voor mijn vak, het plezier wat ik hebt met coaches, therapeuten en sociale pioniers en mijn capaciteiten en leergierigheid in mijn vakgebied. Met observatief luisteren en mijn marketing-, bedrijfsvoerings- en webdesignkennis breng ik met adelaarsoog persoonlijke en bedrijfsprocessen in beeld. Ik heb een sterk structurerende persoonlijkheid. Daarmee schep ik snel en helder overzicht. Plezier is ook de drijfveer die ik over wens te dragen. Vanuit mijn observerend vermogen, speelsheid en vakkundigheid kan ik heel snel voelen wat er nodig is, schakelen en oplossingen aandragen. Daardoor vangen mijn techniek en aangedragen strategische oplossingen preventief obstakels of hindernissen op voor de ondernemers waar ik bij betrokken ben. Gevolg? Met meer plezier en gemak kunnen ondernemen!

Wat is jouw visie op Zijn?

Je kunt helemaal niet úit het Zijn! Zijn is de grondslag waaruit alles voortkomt. Probeer maar eens niet te zijn! Wat wel kan is dat als je spreekt over Zijn, je refereert naar de behoefte om wat minder op de autopiloot door het leven te gaan. Ook wel, in verbinding blijven met je leven. Dat vraagt om Zelfonderzoek. Wat drijft je uít het Nu-moment? Wat doet je dan vluchten, bevriezen, vechten of 'fawnen'? Wat brengt je mind tot dissociatie, reactiviteit of overdrive? Aan de andere kant daarvan, wat brengt je aandacht terug naar het Nu-moment? Wat prikkelt je om de verbinding met je leven aan te (blijven) gaan?

Wat betekent dit voor jouw werkwijze?

Binnen bovenstaande zienswijze gaat mijn werk in essentie over de connectie maken met onze drijfveren - die helpen de verbinding met het leven te ankeren - en van daaruit de verbinding met het het gedachtegoed en de fysieke dingen die we als mens de wereld in (gaan) zetten, maar ook het verwijderen, ondersteunen of verbeteren van die zaken die zaken die daar tussen staan. Van binnen naar buiten leven en werken dus!

 

Koop een consult of dagdeel.

Deze kun je inzetten bij de teamleden die deze aanbieden.
Klik voor praktische info op de productnaam.

Flow as you go consult
Dagdeel op maat, 1 op 1

 350

Dagdeel op maat, 2 op 1

 750

Al een van deze producten gekocht? Maak een afspraak >>

Bekijk ook...