Ronostrand

Waar rust een heel bewuste keuze is.

Aankomen in de aarding en rust van Drenthe. Een wandeling over de camping, een frisse duik in het prachtig blauwe water en genieten van het orkest van de vogels. Een verblijf op het Ronostrand brengt je snel terug in een staat van rust waardoor je jezelf weer kan horen. Een perfecte plek voor rustzoekers, natuurliefhebbers en avonturiers. 

Voel je welkom, volg je eigen ritme en tempo op deze plek waar rust een bewuste keuze is. 

Iedereen is welkom bij Saol. Bij het Ronostrand richten we vooral op persoonlijke Verblijven op Maat en Familie activiteiten.

Verblijven op Maat: Deze kunnen via het Vol Levenslust programma ingezet worden voor mensen met burn-out klachten. Rust, holistische behandeling en nieuwe ruimte creëren. Tevens zijn avontuurlijke ondernemers die willen mountainbiken, zakelijk willen sparren en die stap verder willen zetten ook van harte welkom. Onze Cirkel van Saol sluit graag op maat bij je aan.

Familie activiteiten: Samen een week vakantie, genieten én leren hoe je elkaar hebt ontladen. Tijdens deze (mid)week speel je samen met holistische vormen als magnetiseren en acces bars. Hiermee ontstaat er de ontspanning en verbinding die je graag ervaart op je vakantie. Weg met volle hoofden en spanning, hallo blij gezin.

Tijd om even uit je drukke leven te stappen en je vanuit rust weer met jezelf en de natuur te verbinden? Je bent van harte welkom.

 

Saol - 2024 Ronostrand 1-14

Levenscentrum Saol en Ronostrand.

Samen sterk voor jou als gast

Saol heeft met het Ronostrand afgestemd dat jij lekker kan genieten van de camping terwijl onze cirkel in vliegen. Je hoeft de camping niet te verlaten voor die wandeling met een fijne sparringpartner, een massage of een holistische behandeling. 

Het is hier mogelijk om een weekendweek, een midweek of een week fijn tot rust te komen. Een accommodatie aan het water, een safaritent of een chalet? Alleen komen, met je partner of als groep ondernemers; alles is mogelijk. 

Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en jij hoeft enkel je eigen eten en je kleding mee te nemen. Kom je ontspannen en genieten?

Het verhaal van het Ronostrand

'Welk bedrijf maakt ons nu en in de toekomst gelukkig?' Dat is de vraag die Paul en Gieneke elkaar in 2019 stelden. Een dappere reorganisatie volgde.  Het antwoord op de vraag leidde naar de camping die je nu treft met prachtige accommodaties aan het water en een strand waar je in rust kan genieten. Ja durven zeggen tegen wat je wel wil en loslaten wat niet meer past. Dat is nog eens je hart volgen.

Kom jij, net zo dapper als deze eigenaren, weer ontdekken en kiezen wat jou nu en in de toekomst gelukkig maakt?

Samenwerken op Maat

Op verzoek kunnen er zakelijke en/of holistische sparringpartners bij je aansluiten waar nodig. Via telefoon, in hun eigen kantoor of praktijk in de omgeving of op de camping. Kijk onderaan de pagina wat de mogelijkheden zijn voor Verblijven op Maat.

Plan een afspraak

Maak ook kennis met onze andere verblijfplaatsen...