Buitenplaats de Poel

Dé plek voor een prive retraite, 1 op 1 of 2 op 1. Durf jij het aan?

De Poel 1, 7345 EA Wenum-Wiesel

In de velden van Wenum Wiesel vind je een prachtige rustplek vol leven. Kan dat? Jazeker! De warmte, betrokkenheid, aarde en daarmee stabiliteit die Buitenplaats de Poel biedt is voelbaar als je het terrein op komt. Loopt je over deze mooie plek ontmoet je jong en oud. Bladblazen, koffie drinken, lichaamswerk, lopen met de hond of werken met de paarden. Je hoeft je hier niet te vervelen.

Buitenplaats de Poel is een kleinschalig zorginitiatief dat ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en ouderen met een ondersteuningsvraag gericht op het actief kunnen participeren in het dagelijks leven. Dit wil zeggen: wonen, werken, school en ontspanning. Bij hen staat ‘Lekker Leven’ centraal.

Circle van Saol De Poel 5-24

Levenscentrum Saol en Buitenplaats de Poel.

Levenscentrum Saol en Buitenplaats de Poel samen sterk voor jou als gast

Saol kan gebruik maken de Yurt een retraite of dagdeel op maat. Wij van Saol vinden het heerlijk om een fijne rustige basis te mogen bieden midden in zo'n mooi zorginitiatief. Hier komt ons concept 'zorgen voor zorg, onderwijs, persoonlijke ontwikkeling en sociale ondernemingen begint bij jezelf én doe je samen' optimaal tot zijn recht. Wij geven het geld dat wij ontvangen uit onze werkvelden graag weer uit in onze werkvelden.

Bij de bijzondere familie die dit heeft opgezet vinden we tevens een raakvlak in de holistische kijk op de mens. Wij kiezen om te kijken naar de mens als geheel en dat maken we beide ons dagelijks werk.

Buitenplaats de Poel en Levenscentrum Saol hebben beide hun eigen team. Het team van Buitenplaats de Poel is erg gevarieerd. Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en levenservaringen die we graag inzetten en bekrachtigen in de begeleiding van hun deelnemers. Gelijkwaardigheid, eigenheid, openheid en vertrouwen zijn voor hen allemaal belangrijke waarden.

Dat herkent Saol. Team Levenscentrum Saol vliegt op maat in als we retraite of dagdeel op deze locatie verzorgen. Daarin dragen we dezelfde waarden, gelijkwaardigheid, eigenheid, openheid en vertrouwen uit.

Wist je dat Buitenplaats de Poel ook een erkent Rustpunt is? Wil jij meer weten over deze mooie plek? Bezoek hun website lees en ont-moet.

Maak ook kennis met onze andere werkplekken...