On golden Pean

Aankomen op een heerlijke plek aan de Wijde Ee in Friesland. Stoel aan het water, benen omhoog en niets anders meer hoeven dan over de weidsheid staren. Het geluid van het water en het schitterende blauw/grijs brengt je snel weer terug bij je eigen stroming.  Je bent omringt door weiland en water, ultieme vrijheid.  De zeilschool verderop zorgt regelmatig voor een interessant uitzicht met kinderen en volwassenen die op het meer voor voor je neus leren zeilen en surfen.

Dit is een prachtige plek om in jezelf te landen en het leven en je creaties weer te laten stromen.

Iedereen is welkom bij Saol. Bij 'On Golden Pean' richten we ons vooral op mensen in zorg, onderwijs en sociale ondernemingen die ervaren dat ze vast zitten. Mensen die weer verlangen naar stroming in hun leven. Of het nu lichamelijk, geestelijk of juist materieel is, je bent van harte welkom. Kom genieten, spelen en ontvang de ondersteuning van onze fijne sparringpartners die samen met jou zorgen dat je leven ook verder stroomt als je weer vertrekt. 

Hier heb je ruimte voor jezelf. Een eigen chalet, een eigen stukje grond, een eigen stijger. Tijd om even uit je drukke leven te stappen en je weer met de natuur te verbinden? Je bent van harte welkom.

 

Circle van Saol Pean 2-14

Levenscentrum Saol en On golden Pean.

Samen sterk voor jou als gast

Saol heeft toestemming van de eigenaren van 'On golden Pean' om in afstemming het chalet te verhuren. Het is hier mogelijk om een weekendweek, een midweek of een week fijn tot rust te komen. Er is geen televisie, geen wifi en geen vaatwasser. Kortom, een heerlijke plek om terug naar de basis te gaan en te ontspannen.

Er zijn twee slaapkamers. Het is mogelijk om alleen, met een partner of met een zakelijke partner te komen. Dit chalet wordt niet verhuurd als een vakantieplek. De eigenaren willen deze plek graag delen met mensen die een natuurrijke bedding zoeken waarin ze zichzelf, elkaar en de stroming terug vinden. Er is een vuurhaard en genoeg hout. De avonden op Pean lenen zich goed voor rust en contemplatie. Voor de haard, aan het water kijken naar de zonsondergang is een magische ervaring.

Tuinstoelen en zitjes zijn voldoende aanwezig dus je kan heerlijk spelen met schaduw, zon en wind. Je kunt in de buurt een boot huren mocht je dat willen. Sparringpartners van Saol worden vanuit hun eigen kantoor of praktijk op afspraak ingevlogen. Je kunt kiezen voor warme aanwezigheid, een zakelijke sparringpartner of een fijne holistische behandeling.

Het verhaal van On Golden Pean

Samen tot rust komen op een plek waar je samen geniet van watersport. Dit is was inmiddels drie generaties van dezelfde familie met elkaar beleven op deze plek. Begonnen bij Beppe (oma) en haar drie kinderen en inmiddels over gegaan naar de oudste zoon, zijn vrouw en hun drie kinderen die meegenieten. Even uit het drukke leven stappen, spelen en genieten. Bewust van de rijkdom die zo'n plek je biedt, wordt deze plek steeds vaker met anderen gedeeld. Hoe fijn is het te delen wat je hebt. Daar wordt je niet armer maar juist rijker van.

Samenwerken op Maat

Op verzoek kunnen er zakelijke en/of holistische sparringpartners bij je aansluiten waar nodig. Via telefoon, in hun eigen kantoor of praktijk in de omgeving of op de Pleisterplaats. Kijk onderaan de pagina wat de mogelijkheden zijn voor Verblijven op Maat.

 

Plan een afspraak

Wil jij co-creëren met Levenscentrum Saol?

Heb jij een prachtig natuurhuisje of chalet dat je graag aanbiedt voor mensen in zorg, onderwijs en sociale ondernemingen die zelf even op mogen laden, verdiepen en/of creëren? Kom dan ook met ons in contact, wij ontdekken graag of er een co-creatie mogelijk is.

Maak ook kennis met onze andere verblijfplaatsen...