Anouk van Buuren

Groter dan een definitie

Wie ben ik binnen Levenscentrum Saol?

Wat als ik geen definitie ben (en jij ook niet)? Maar een vraag, een keuze, een ruimte en een mogelijkheid? In dit leven ben ik Anouk van Buuren, moeder van een jong volwassene en 2 pubers, een blijmaker. Iemand die jou graag helpt jouzelf te empoweren om zelf ook groter te zijn dan een definitie. Wij denken in het dagelijks leven vaak vol-automatisch in overtuigingen die we door ons leven heen op hebben gedaan. Daardoor lijkt onze realteit een vaststaand feit.

Wat als je met veel meer plezier en gemak nieuwe dingen kan kiezen en een andere realiteit kan ervaren?

Door te werken met energie middels bodywork, consciousness en jouw weten scheppen we samen de ruimte waar jij naar verlangt in je leven. Ik breng je graag terug naar de verwondering van jou, jouw JOY, jouw SPARKLE. Van wie jij bent.

Saol - 2024 Anouk 1 -3

Wat doe ik binnen Levenscentrum Saol? 

Ik speel graag met energie en faciliteer verschuiving. Wat is dat, verschuiving? Jij creëert je leven (je realiteit) met iedere keuze die je maakt. Je keuzes maak je vaak gebaseerd op jouw ervaringen en de ervaringen van de mensen die voor jou belangrijk zijn.

Daarop heb jij besloten wie je bent, hoe jij bent, wat je doet en wat je kan kiezen. Die keuzes heb jij opgeslagen in je doen en in je lijf. Als je met mij werkt spelen we met jouw energie en keuzes door middel van vragen, energie en lichaamswerk door blokkades en beperkende overtuigingen heen, daardoor kunnen we in een korte tijd veel nieuwe ruimte creëren.

Bij de dagretraites van Saol faciliteer ik samen met Margot dat jij kan toelaten en ontvangen wie jij bent, wat jij nodig hebt en wie jij wil zijn. Samen spelen we met onderwerpen als respectvol omgaan met je energie, lief zijn voor je lichaam, voelen en uitspreken wat je echt wil en de vraag 'holistisch wat is dat', 'ik weet niet wat ze deed maar het werkte wel'. Dit is een laagdrempelige manier om contact te maken met wie ik ben en wat ik doe.

Flow as you go; Je kunt me met een consult invliegen als warme sparringpartner. Jij vertelt me waar je staat en waar je tegenaan loopt. Ik luister met mijn scherpe oren en voelsprieten mee, filter jouw overtuigingen en keuzes uit je verhaal en help je andere keuzes maken.

Wil je diepere doorbraken. Dan biedt ik je dagdelen waarin ik één op één met je werk. In zo'n dagdeel is alle ruimte voor jou. Jij komt met een vraag en intentie. Ik ben volledig afgestemd op jouw vraag en intentie en faciliteer je met vragen, energie en lichaamswerk om te verschuiven van wat je niet wil naar wat je wel wil.

Dagdeel zelfzorg; is het jouw gewoonte om voor iedereen te zorgen voordat je voor jezelf zorgt? Kom jij er steeds te laat achter dat je jezelf weer vergeten bent? Waar heb jij gekozen dat jij voor een ander moet zorgen om te krijgen wat je zelf nodig hebt? Stop nu met deze keuze maken door daadwerkelijk ruimte te maken voor jezelf. In dit dagdeel staan we stil bij jou. Samen filteren we door je overtuigingen heen en je ontvangt een lichaamsbehandeling die jou ondersteunt om jouw overtuigingen ook daadwerkelijk los te laten in je lijf.

Dagdeel stoppen met vechten; sta jij altijd aan, klaar om voor jezelf en/of anderen te zorgen? Ben jij bezig jezelf steeds te bewijzen en het heel goed te doen? Ben je moe van het vechten en zou je graag ontspannen?  In dit dagdeel staan geven je redenen om te vechten en je lijf dat overleeft alle aandacht. Samen filteren we door je overtuigingen rondom overleven heen en je ontvangt een lichaamsbehandeling die jou ondersteunt om jouw overtuigingen ook daadwerkelijk los te laten in je lijf.

Dagdeel vrijer creëren in je bedrijf: Wie heb jij besloten dat je bent in het leven en jouw creatie/bedrijf? Heb je besloten dat je geen verkoper bent, dat het niet veilig is om jezelf te laten zien of dat jij niet creatief bent? Dat kan je behoorlijk in de weg staan. Wat als je veel meer keuze hebt in wie jij bent als je anders naar jezelf kijkt en anders kiest? In dit dagdeel staan we stil bij jouw overtuigingen als ondernemer. Samen filteren we door je overtuigingen heen en je ontvangt een lichaamsbehandeling die jou ondersteunt om jouw overtuigingen ook daadwerkelijk los te laten in je lijf.

 2 op 1 dagdelen; ik kan invliegen in iedere één op één waarbij iemand nodig is die overtuigingen energetisch opspoort en helpt opruimen in lichaam, hoofd en energie.

Wat brengt mij bij Levenscentrum Saol en wat drijft mij?

Levenscentrum Saol belichaamt voor mij de ruimte om jou te zijn, zonder oordeel en vanuit daar jouw ideeën/wensen handen en voeten geven. Dat past bij wat ik wil zijn en doen.

Levenscentrum Saol werkt vanuit Zijn, wat is mijn visie op Zijn?

ZIJN is voor mij ‘ being me’ en daarmee mezelf en jou volledig toelaten, zonder oordeel. The good, the bad and the ugly :-)

Wat betekent dit voor mijn werkwijze?

Ik nodig je graag uit naar de energie van jou, door te spelen met je lichaamsgewaarzijn. Dit doen we verbaal door clearings, spelen met vragen aan het universum etc.

Koop een consult of dagdeel.

Deze kun je inzetten bij de teamleden die deze aanbieden.
Klik voor praktische info op de productnaam.

Flow as you go consult

 111

Dagdeel op maat, 1 op 1

 350

Dagdeel op maat, 2 op 1

 750

Al een van deze producten gekocht? Maak een afspraak >>

Bekijk ook...