Jorrit Fertig Kassteen

Wat als sales ook leuk kan zijn?

Wie ben ik binnen Levenscentrum Saol?

Mijn naam is Jorrit Fertig Kassteen, een gedreven ondernemer met een passie voor mijn werk. Ik ben gelukkig getrouwd en vader van een prachtige zoon. In het voorjaar van 2024 verwachten we ons tweede kindje. Mijn gezin is voor mij het allerbelangrijkste. Alle momenten met mijn gezin zijn kostbaar en ik wil ze koesteren. Daarom maak ik zakelijk keuzes die ervoor zorgen dat ik genoeg tijd heb voor mijn gezin.

Ik ben me er dan ook van bewust dat er meer is in het leven dan alleen werk. Een uitstekende work-life balans is voor mij dan ook essentieel.

Mijn motto? Je leeft vandaag en niet morgen. Dus pak die kansen, ga ervoor en geniet!

Saol - 2024 Jorrit 1 -9

Wat doe ik binnen Levenscentrum Saol?

Met mijn jarenlange ervaring in diverse commerciële functies bij multinationals heb ik een schat aan kennis en kunde opgebouwd, waarmee ik nu door middel van training en coaching anderen help om hun dromen waar te maken.

Ik ben ervan overtuigd dat commercieel succes niet alleen afhangt van je talent of ervaring. De juiste instelling en begeleiding zijn minstens zo belangrijk. Daarom kijk ik naar wat jij wilt bereiken en ontwikkel ik een training/coachingsplan dat perfect aansluit op jouw specifieke doelen en ambities. Met een scherp oog voor detail en een flinke dosis creativiteit breng ik jouw plannen tot leven.

Dus ben jij een dienstverlenende ondernemer die door middel van je passie en missie anderen wilt helpen, maar moeite hebt met je commerciële plan of sales?

Vind je het lastig om je onzekerheden te overwinnen en met overtuiging in gesprek te gaan met klanten? Wil je trots zijn op het aanbod wat je doet? En wil je leren hoe je een ontspannen verkoopgesprek kan hebben zonder je een gladde of vieze verkoper te voelen?

Wil je dus meer zelfvertrouwen en sterker in je schoenen staan, zonder twijfels keuzes maken en meetbare resultaten boeken?

Dan is training en/of coaching met mij de sleutel tot jouw succes! Met mijn enthousiasme en gedrevenheid motiveer ik je om het beste uit jezelf te halen. We gaan samen de uitdaging aan, want jouw succes is mijn succes.

Ik spreek op de avonden van Levenscentrum Saol; 14 juni spreek ik in Station Royaal in Apeldoorn over Ondernemen en verkopen vanuit jouw eerlijkheid & integriteit

Kom naar de inspirerende avond over sales & zakendoen met een menselijke touch! Ben je klaar om te leren hoe je kunt verkopen en zakendoen vanuit een échte verbinding met anderen?

Op deze unieke avond waar je alles leer je alles over:

  • Verkopen vanuit het hart: Hoe je écht contact maakt met je klanten en hun problemen oplost.

  • Samen sterker: De kracht van samenwerking en elkaar helpen groeien.

  • Menselijke sales: Weg met pushy verkopers, hallo échte connectie!

Ik deel mijn beste tips en inzichten, zodat jij ook kunt leren hoe je:

  • Meer klanten aantrekt

  • Betere relaties opbouwt

  • Meer omzet behaalt

En dat alles op een manier die goed voelt!

Workshop; Master je pitch & Effectief netwerken

Door het jaar heen ontmoeten we ontelbaar veel mensen. We investeren onze tijd en geld in netwerk evenementen, borrels, koffiedrink ‘momenten’, business clubs etc. Uiteraard is het de bedoeling dat deze investeringen zichzelf weer terugverdienen.

De realiteit is vaak anders. 

Hoe kan het dan zijn dat sommige mensen wel succesvol kunnen netwerken?

Ken je ook van die mensen die een dusdanige sterke indruk op je hebben gemaakt dat je ze makkelijk kan onthouden? Dit zijn vaak ook de mensen waarmee we zelfs besluiten zaken te gaan doen.

Wat is er voor nodig om in een kort tijdsbestek een sterke indruk te maken die jou doet onderscheiden van anderen? En hoe doe je dit op een manier die bij jou past?

In de training “Master je pitch & Effectief netwerken” gaan we op een praktische manier aan de slag met hoe je een sterke en persoonlijke pitch opstelt. Eentje waarmee ook jij een blijvende indruk kan maken! Daarbij leer je de fijne kneepjes van effectief netwerken en hoe je de ‘follow-up’ aanpakt.

Daarnaast ben ik regelmatig aanwezig op de samen-werkdagen van Saol in Station Royaal Je kunt altijd even via mail informeren of ik er ben als jij van plan bent om aan te schuiven.

Wat brengt mij bij het levenscentrum en wat drijft mij?

Mijn eerste kennismaking met Levenscentrum Saol was via LinkedIn. Op dat moment zocht ik naar meer voldoening in mijn werk. Mijn corporate achtergrond en mijn doel om als commercieel trainer/coach anderen te helpen hun dromen te realiseren, maakten dat de berichten van Saol me aanspraken.
In plaats van grote bedrijven te helpen om nog meer geld te verdienen, zocht ik naar de voldoening die komt van het helpen van dienstverleners die zich inzetten voor anderen. Werken vanuit een sociale gedachte geeft mij de meeste voldoening.

De visie van Levenscentrum Saol, gericht op verbinding, de mensen zelf, creativiteit en groei, sprak me enorm aan. Het idee om samen te werken in een inspirerende omgeving, met gelijkgestemden die dezelfde waarden delen, leek me precies wat ik zocht.

De eerste stap was gezet. Ik nam contact op met Margot voor een kennismakingsgesprek. De bevlogenheid en passie waarmee hij over Saol sprak, versterkte mijn gevoel dat ik op de juiste plek was.

Levenscentrum Saol werkt vanuit Zijn, wat is mijn visie op Zijn?

Na mijn carrière bij diverse multinationals wilde ik efficiënter werken en meer genieten. Lange dagen maken en in het weekend nog brandjes blussen? Dat deed ik vroeger ook. Totdat ik mijn zakelijke processen anders ben gaan bekijken. Schaalbaarheid, efficiëntie en niet alles zelf willen doen heeft mij veel gebracht. Door slimmer te werken, heb ik nu meer tijd voor de dingen die ik echt leuk vind.

Wat betekent dat voor de manier waarop ik werk?

Dit gun ik anderen ook! Ik zie te veel ondernemers die hard werken, maar te weinig tijd hebben om te genieten van hun succes. Daarom help ik anderen om hun work-life balans te verbeteren. Met mijn tips en adviezen kunnen ze efficiënter werken en meer tijd vrijmaken voor de dingen die voor hen echt belangrijk zijn.

Je kunt me gerust een levensgenieter noemen. In mijn vrije tijd geniet ik van leuke dingen doen met mijn gezin, tuinieren, een goed glas wijn, afspreken met vrienden en hobby fotografie.

Bekijk ook...