Sizzles at the Park

Kerklaan 17, 7311 AA Apeldoorn

Aan de rand van centrum Apeldoorn ligt Sizzles at the Park met een heerlijk terras aan een eigen binnenplaats. Doormiddel van een warme, creatieve uitstraling die tot in de puntjes klopt, wordt hier een goede persoonlijke doch zakelijke setting neergezet. Het is een fijne plek om onder het genot van goed eten stil te staan bij diepere zakelijke vraagstukken. De onvergetelijke culinaire ervaring maakt het sparren over diepere vraagstukken aangenaam en licht.

Met ruimtes die hun eigen sfeer hebben, waar je gastvrij ontvangen wordt en waar je je direct thuis voelt. Die sfeer, dat gevoel, dat is Sizzles at the Park. Hier wordt voelbaar met liefde aandacht geschonken.

De kernenergie van deze plek is zakelijke finesse, gastvrijheid, tot in de puntjes verzorgt en liefdevol aandacht schenken. Vanuit die herkenning en connectie werkt Levenscentrum Saol graag met Sizzles at the Park samen.

Circle-van-Saol-Sizzles-3-21

Levenscentrum Saol en Sizzles at the Park.

Saol neemt je graag mee voor een goede lunch of een goed diner bij Sizzles at the Park. Samen met Margot Peters en/of  Jorrit Fertig Kassteen aan tafel en stil staan bij jouw vraagstukken rondom zorg, onderwijs, sociaal en maatschappelijk ondernemen. Het zakelijke en het aangename verenigen.

Daarnaast organiseert Saol op verzoek de mix private dining en een goede mastermind. Er zijn twee mogelijkheden.

  1. Een mastermind speciaal voor jou bedrijf, initiatief of organisatie. Jij en/of je meest belangrijke mensen om de tafel, aangevuld met experts van Saol. Samen sparren over nieuwe stappen of veranderprocessen.
  2. Samen met andere ondernemers én een mix aan warme zakelijke sparringpartners van Saol om de tafel. Samen de kosten delen van deze toffe gelegenheid om stappen te zetten. Samen weet je meer en in deze momenten ontstaan vaak mooie doorbraken.

Bij voldoende aanmeldingen is Saol bereid een nieuwe cirkel te starten in Apeldoorn. Onze visie is een groep van 10 a 12 mensen uit zorg, onderwijs, sociale en maatschappelijke ondernemingen die kiezen samen een mastermind te vormen en onder genot van goed en mooi eten maatschappelijke problemen op tafel te leggen.

Er zijn veel ondernemers zijn die mee willen denken in problemen in zorg en onderwijs. Hun kennis in ondernemerschap is waardevol. Daarnaast kunnen zorg en onderwijs veel vervulling kunnen bieden aan ondernemers die een heel sociaal hart hebben en dagelijks in andere werkvelden bewegen. Mensen niet uit die werkvelden willen maar graag een stoel aan de tafel zouden willen. Hoe zou het zijn om elkaar te ontmoeten en samen te creëren? Wat is er mogelijk als we met elkaar om tafel gaan en onze mogelijkheden en voorzieningen met elkaar delen?

Heb je interesse? Vul het contactformulier in, dan nemen we contact met jou om samen de mogelijkheden te exploreren en te komen met een aanbod op maat.

Plan een afspraak

Blogs over deze locatie

Hoe zou het zijn als mensen die normaal in verschillende werelden leven en werken samen om een tafel zouden gaan met het doel samen een warm, dragend, sociaal veld neer…

Maak ook kennis met onze andere ontmoetingsplaatsen...