Roos Barnhoorn

Inspirator, healer en verruimer van bewustzijn

Wie Ben ik binnen Levenscentrum Saol?

Ik ben dus Roos, ik ben spastisch en kan niet lopen. Hierdoor zit ik in een rolstoel. Ook kan ik maar 1 arm een beetje handig gebruiken enne…. verder loopt alles op rolletjes, zo goed en zo kwaad als het gaat. Dit was mijn ”pretpakket”, en daar moet u het mee doen!

Binnen Levenscentrum Saol ben ik degene die heerlijk op mijn eigen plek, de Pleisterplaats, woont en die plek voor jou openstelt. Creëer of werk jij in de zorg, onderwijs je zorg, ontvang jij zorg? Ben je nieuwsgierig naar hoe de beperking van mijn lichaam en de zorg die ik krijg je bewustzijn beïnvloeden? Je bent welkom kennis te komen maken als je geniet van een Verblijf op Maat op de Pleisterplaats.

Ik nodig je uit om verder te kijken dan mijn beperking en te beseffen;
“Overtuigingen zijn het meest beperkend”

Saol - Roos -3

Wat Doe ik binnen Levenscentrum Saol? 

De stem van je ziel kan en zal jou ten alle tijde bevrijden wanneer je wenst. In mijn persoonlijke leven, los van zorg schrijf ik vanuit mijn eigen ervaring en mijn hogere wijsheid. Deze komen op een bijzondere manier samen in mijn leven met een beperking. Of is er geen beperking, heb ik mijn leven gekozen en heb ik nu juist alle mogelijkheden om te leren wat ik in dit leven kan leren? Wat denk jij?

Flow as you go; tijdens jouw verblijf op de Pleisterplaats kunnen we samen in gesprek over bewustzijn, zelfliefde, jezelf omarmen zoals je bent en hoe jouw levenslessen jou geven wat jij mag leren. Hiermee kan ik je ondersteunen met mijn oneindige nieuwsgierigheid en scherpe vragen en door gewoon even samen aanwezig te zijn in het moment. We kunnen ook bewust genieten van het leven met een stuk koolhydraat arme taart en koffie met slagroom of een kruidenthee uit eigen tuin. Als je dat fijn vind zet ik mijn scherpe lijntje met het universum open voor diepere inzichten.

Healing en lichtconsult; ik ben hoogsensitief en heb een goede connectie met de onzichtbare wereld om ons heen. Hierdoor heb ik scherpe waarnemingen en voel ik welke healing de mensen om me heen mogen ontvangen. Ik weet exact waar ik mijn hand mag leggen, energie kan helpen doorstromen of even een letterlijk duwtje in de rug mag geven. Deze gave zet ik graag in voor de mensen die open staan om mijn realiteit te leren kennen.

Wat Brengt je bij het levenscentrum en wat drijft je?

Eén van mijn beste vriendinnen, Margot, is helemaal gek van haar Levenscentrum. Ik ben door haar uitgenodigd aan te sluiten. Ik vind het fijn de Pleisterplaats te delen en mensen te ontmoeten die nieuwsgierig zijn naar wat we hier creëren.

Daarnaast breng ik graag verlichting. Met mijn eigen manier van leven wil ik anderen graag inspireren, motiveren en de kracht geven zelf de regie te nemen over je leven.

Levenscentrum Saol werkt vanuit Zijn, wat is jouw visie op Zijn?

Ik dien het universum en het universum dient mij. Vol enthousiasme pak ik alles aan. Elk proces ga ik aan. Soms met tranen en onzekerheid maar met een hart vol dankbaarheid.

Wat betekent dit voor jouw werkwijze?

Ik ben vanuit rust bij jou aanwezig en luister naar zowel jouw verhaal als het verhaal dat het universum me influistert terwijl we spreken. Deze inzichten en healing deel ik graag met jou.

Bekijk ook...