Rosella Koning

Yoga vanuit het Hart

Wie ben ik binnen Levenscentrum Saol?

Hi, ik ben Rosella, en samen met mijn man Rob, en onze twee katten Jim en Maya vertoeven wij nu al een aantal jaar hier op de Veluwe. Vanuit deze rust en ruimte is het ontstaan om meer in afstemming te leven met de natuur, haar cycli, en die van onszelf. Om te verbinden met het licht van buiten en van binnen, zodat er vanuit eigen wijsheid, innerlijke kompas en verbinding met je eigen Zijn geleefd mag worden. Zodat jij mag thuiskomen bij jezelf.

Niets is krachtiger dan dat jij jezelf weer echt ontmoet.

 

 

Circle-Saol-Rosella-1-3

Wat doe ik binnen Levenscentrum Saol?

Binnen Levenscentrum Saol geef ik de één op één yoga tijdens een Verblijf op Maat of Dagdeel op Maat in de omgeving van Apeldoorn, sluit ik aan bij retraites, ben ik te vinden op de Saol werkdruk/werkgeluk avonden en in het burn-out programma voor bedrijven.

Ik geef Yoga van het Hart, een zachte, vloeiende vorm van yoga, waarin de verbinding met jouw hart, met jouw eigen intenties, met jouw stille punt centraal staat.

Ik laat je de kracht van mijn werk ervaren op de werkdruk/werkgeluk avonden van Levenscentrum Saol; op deze avonden koppelen we de kennis van het lijf en het ervaren van het lijf met elkaar. Je leert meer over burn-out en chronische stress. Ik laat je met een korte kennismaking met ademwerk en yoga vanuit het hart, ervaren dat er direct resultaat mogelijk is. Binnenkort kan je de data van deze avonden hier vinden.

Flow as you go; tijdens jouw proces kan je me inzetten als lichaamsgericht coach of voor ademcoaching. Samen kijken we waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en waar jouw lijf jou kan helpen nieuwe ruimte te scheppen.

Dagdelen één op één yoga in een dagretraite of verblijf op maat; Als jij contact legt met Levenscentrum Saol kies jij om je leven bewust te creëren, daarom sta jij centraal in de yoga die ik geef; wat heb jij nodig? Wat zijn onderwerpen waar je mee zit of waar je verdieping in zou willen vinden? Daar schrijf ik een thema-les op die afgestemd is. Door verhalen, bewegingen (series en houdingen), pranayama, meditatie en diepe ontspanning nodig ik je uit om het thema waarmee we samen werken te doorvoelen op alle lagen van jouw Zijn. Zodat het mag ondersteunen in je verwerking, mag resoneren diep van binnen en jij je een geheel voelt.

Yoga Xl; Margot heeft de mogelijkheid een plek voor je te reserveren binnen mijn yoga Xl avonden. Dit zijn avonden die themagericht zijn en je echt een aantal lagen dieper naar binnen brengen.

Aanwezigheid in groepsretraites; binnen groepsretraites verzorg ik yogalessen waarin ik yoga vanuit het hart en bewuste creatie samen breng.

Wat brengt mij bij Levenscentrum Saol en wat drijft mij?

Via kennismaking met Margot is Levenscentrum Saol op mijn pad gekomen, toen we mekaar ontmoetten in Beekbergen. De missie van Saol sluit aan bij wat ik voel dat de bedoeling van het leven is. Leven, echt leven zoals dat voor jou klopt. Voelen wat er van binnen zit, ervaren wat dat met je doet, en bovenal trouw zijn aan je eigen pad. Zelf heb ik jarenlang een weg bewandeld die aan de verwachtingen van anderen voldeed…ik dacht te slagen, en van binnen werd ik diep ongelukkig. Nadat ikzelf m’n eigen bodem tegenkwam, wist ik dat het anders mocht. Vrijer, rustiger, in verbinding met m’n lichaam, luisterend naar de wijsheid van binnen. Dit is nu wat ik uitdraag, en niets liever doe dan anderen ook toe uitnodig. Want het kan, echt waar.

Levenscentrum Saol werkt vanuit Zijn, wat is mijn visie op Zijn?

Zijn is dat alles er is, alles er is in jou. Dat je niks hoeft te bereiken, te bewijzen of na te jagen. Dat het niet groter, meer of beter hoeft. Dat je mag dansen met het wonder van het leven, en het leven zal dansen met jou. Dat door jouw Zijn, licht en liefde gemanifesteerd worden in deze aardse werkelijkheid.

Wat betekent dit voor mijn werkwijze?

Door hierop te vertrouwen, en te voelen hoe dit resoneert van binnen, kan ik enkel werken op basis van afstemming. Van hart tot hart, waarin alles er mag zijn. Ik realiseer me elke keer weer dat we allemaal een deel van hetzelfde bewustzijn zijn dat zichzelf aan het ontdekken is. Dus mag ik je leren kennen, zodat ik mezelf ook weer beter ken?

Koop een consult of dagdeel.

Deze kun je inzetten bij de teamleden die deze aanbieden.
Klik voor praktische info op de productnaam.

Flow as you go consult

 111

Dagdeel op maat, 1 op 1

 350

Al een van deze producten gekocht? Maak een afspraak >>

Bekijk ook...