Geertje Swart

Energetisch natuurgeneeskundig therapeut 

Wie ben ik binnen Levenscentrum Saol?

Hallo ik ben Geertje, leuk dat je nieuwsgierig naar mij bent. Ik woon in Friesland in de stad Sneek, op een bijzonder plekje aan het water van de Houkesloot samen met mijn man. We hebben 2 zonen die inmiddels al uitgevlogen zijn. Ik hou van de natuur, wandelen, dansen, tekenen, schrijven, lezen en met diverse materialen creatief bezig zijn.

In mijn praktijk Helen op Natuurlijke Wijze werk ik als energetisch natuurgeneeskundig therapeut met hooggevoeligheid en nieuwetijdskinderen. Tevens ben ik auteur van het kinderleesboek “Ontzettend leuk Anders!” geschreven in dyslectisch lettertype (leesbaar voor allen). Ik hou veel van het werk wat ik doe… en het voelt niet eens als werk.

Circle-Saol-Geertje-1-3

Wat doe ik binnen Levenscentrum Saol? 

In mijn praktijk en binnen Saol werk ik holistisch. Mijn kennis, ervaring en helderwaarnemende gaven zet ik in om oorzaken op te zoeken, waarbij ik alle gebieden meeneem die van invloed kunnen zijn. Denk aan je symptomen, je energieveld, de communicatie van de cellen, drainage, je voeding (tekorten, allergieën, overgevoeligheid) en de psyche volgens de 5 natuurprincipes.

Dagdelen om jezelf scherp te krijgen; Tijdens een Dagdeel op Maat of Verblijf op Maat, help ik jou in 1 sessie inzichtelijk te maken welke patronen en trauma’s er bij jou een rol spelen die je nu belemmeren dat te doen wat je graag wilt bereiken of los wilt laten. Soms kun je het met je hoofd niet bedenken wat het is dat je blokkeert. Via jouw energieveld en onderbewuste omzeilen we het denken en maken we contact met jouw intuïtie. Jij zult in jouw leven ook veel meegemaakt hebben wat het lichaam opgeslagen heeft in het celgeheugen. Dit bevroren stukje energie blokkeert dan je oorspronkelijke ZIJN te zijn.

Om jou te helpen zet ik mijn helderwaarnemende gaven van heldervoelendheid en helderwetendheid in.

Deze methode kan ondersteunen om:

  • Emotionele blokkades zichtbaar te maken en voor je in te zetten voor de lichamelijke klachten, relatieproblemen, nagelbijten, verslaving (suiker, roken, cafeïne, drugs, etc.), te veel/te weinig eten, moeite hebben met tijdsplanning, chaotisch zijn, relaties die regelmatig stuklopen op hetzelfde, heel druk in het hoofd zijn, examenvrees, faalangst, gedragsproblemen, concentratieproblemen en nog veel meer… Dingen die je graag wilt veranderen, maar telkens weer mislukken.
  • Angsten te overwinnen, zoals je hoofd boven het maaiveld uit te steken door zichtbaar te worden, voor een groep te spreken of te zingen, een videoblog te maken, hoogtevrees, pleinvrees etc. Maar ook overgenomen angsten uit vorige levens of vorige generaties.
  • Doelen in je leven te bereiken zoals gewicht te verliezen of misschien juist wel om te groeien, geld durven te vragen voor je diensten, je bedrijf beter te laten lopen, een studie op te pakken of juist af te ronden, een relatie te verbeteren, om te gaan met jouw gave van hooggevoeligheid, dyslexie of dyscalculie, je eigenwaarde en zelfvertrouwen te laten groeien en zo is er nog veel meer...

Als we inzichtelijk hebben wat er allemaal een rol speelt waardoor je blokkeert, gaan we de oorzaak in balans brengen via orgaanreflexpunten en ademhaling. De gestolde energie kan weer stromen. Doordat de blokkade opheft kunnen jouw meridianen (energiebanen) en jouw energieveld weer optimaal werken en kom je weer in je kracht om dat te doen wat je graag wilt. Het kan voelen alsof je je onzichtbare rugzak leeggooit, dat je je lichter voelt en vrijer kunt ademen, je beter in balans voelt, de rust in jezelf terug vindt en dichterbij je ZIJN te voelen.

Wat brengt mij bij het levenscentrum en wat drijft mij?

Als er een droom voorbij komt die voelt als een goedpassende dansschoen en je vraagt mee te dansen dan is er een klik. Zo was het bij het levenscentrum Saol. Een plek waar je terecht kunt met wat dan ook waar je in vastloopt en mooie dromen werkelijkheid kunnen worden. Waar je tot jezelf kunt komen in een groep of alleen en waar alles op maat gemaakt kan worden. Werken op een holistische manier. Iedereen loopt zijn eigen pad en als ik naar mijn jeugd en leven kijk dan was het niet gemakkelijk. Toch voel ik mij dankbaar en rijk wat al mijn ervaringen mij gebracht hebben en hoe krachtig ik eruit ben gekomen. Dat is mede gekomen, doordat ik de juiste mensen op mijn pad tegenkwam die mij geholpen hebben. Zo wens ik er ook voor anderen te zijn en een stukje op jouw levenspad mee te wandelen in het levenscentrum.

Levenscentrum Saol werkt vanuit Zijn, wat is mijn visie op Zijn en wat betekent dit voor mijn werkwijze?

ZIJN is voor mij onze oorspronkelijk staat zonder overtuigingen en programmeringen. Dit kan onder verschillende lagen afgedekt zijn en we pellen het samen af zoals een ui met rokjes. En om beter in jouw ZIJN-staat te verblijven geef ik je gratis tips en handvaten om je energieveld te managen met pdf-bestanden en luisteroefeningen.

Wil jij meer weten over mijn achtergrond?

Na een secretaresseopleiding ben ik 26 jaar in het bedrijfsleven werkzaam geweest als secretaresse van managers, maar ook als ambtelijk secretaris van de ondernemingsraad in de zuivel. Mijn laatste baan in loondienst was als medisch secretaresse op het Klinisch Chemisch Laboratorium in het ziekenhuis.

Na reorganisaties verloor ik mijn baan en ging mijn wens in vervulling door de opleiding Energetische Geneeswijzen & Bewustwording te gaan volgen en sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk, gemotiveerd door mijn kinderen en doordat ik mijzelf (h)erkende als bruggenbouwer naar de nieuwe wereld.

Bekijk ook...