Ons verhaal

Wij zijn Marco en Margot.

Samen dromen wij van een plek waar je tot rust kan komen. Waar je een weeken, een week of een maand kan verblijven. Opladen, afstemmen, je energie weer laten stromen.

Even uit het dagelijks leven en in je eigen energie. Ontdekken wat je in de weg staat, wat je nodig hebt en waar je naar toe wil.

In de hectiek van het leven is dit de plek waar jij het gevoel hebt dat alles gewoon even goed is. Niets moet, je hoeft er alleen te zijn. 

Een plek waar je kan aansluiten op een programma dat je een levensritme, energie, creativiteit, flow, veiligheid, ontspanning en verbinding brengt. Je vindt er zowel de verbinding met jezelf als de verbinding met anderen.

Waarom droomden wij van deze plek?

Vanuit een diep verlangen onszelf te zijn kwamen we beide in een proces van ontwaken. Wakker worden voor het feit dat het leven dat we leerden te leven niet het geluk bracht dat we hoopten. Wakker worden voor een verlangen om trouw te mogen zijn aan dat wat je diep van binnen gelukkig maakt.

Voor Margot kwam dat moment toen ze besefte dat kinderen krijgen niet mogelijk/makkelijk zou zijn. Tot dat moment had moeder zijn diep van binnen als verlangen en als vervulling gevoeld. Het moeten loslaten van dit beeld vroeg om een duik dieper, naar wie ze zelf wou zijn.

Bij Marco kwam dat moment toen hij geconfronteerd werd met een verdriet van gemis van oprechte verbinding met mensen. Een gevoel van erbij horen op een manier die niet ten koste is van jezelf. Hiermee begon een reis van verwerking en een opnieuw ontdekken van de verbinding met jezelf en daarmee de verbinding met anderen.

In de zoektocht naar onszelf kwamen we elkaar, het dagelijks leven en de maatschappij waarin we leven tegen. Het was een hobbelige weg, zowel in werk, huwelijk en in onszelf.

Op die weg hebben we genoten van de ruimte die we elkaar gunden en samen namen. Regelmatig weekenden samen of alleen weg om de antwoorden te vinden die in het hectische dagelijks leven soms nauwelijks hoorbaar zijn.

Heerlijk, ergens in een chalet of b&b. Jezelf healing en liefdevolle sparringpartners gunnen die aan kunnen sluiten én je goed alleen kunnen laten. Die je een stap verder helpen. Niet door je te vertellen wat je moet doen maar door bij je aan te sluiten en jou te helpen de antwoorden in jezelf te vinden. Hulp bij verwerking zoeken waar je dat nodig hebt. Spelen met afstand en nabijheid zodat je elkaar los kan laten en daardoor niet verliest.

Deze reis samen heeft ons diep verankert in onszelf én diep verbonden met elkaar. Samen vonden we een weg van verbinding in vrijheid. Twee zielen die hun eigen pad mogen lopen en laten ontvouwen én kiezen om een gezamenlijk leven vorm te geven.

 Met Levenscentrum Saol willen we mensen de basis bieden die we onszelf en elkaar gegund hebben, die ons de grond onder de voeten gaf in een tijd van hervorming en het verlies van alle zekerheid om samen een nieuwe vorm van Zijn te vinden.

Samen zijn wij Saol.

In de zoektocht naar de juiste basis om Levenscentrum Saol op te zetten liep ik, Margot, door verschillende netwerkkringen. Op verschillende plekken vond ik mooie mensen met een fijne nabijheid. Deze mensen heb ik uitgenodigd om mee te reizen, mee te helpen en mee te dromen. Deze mensen lopen veelal een aantal jaar mee op het pad van verwezenlijking van het Levenscentrum. Met heel veel liefde en dankbaarheid stel ik je voor aan ons team, de mensen die onze droom mede mogelijk maken. 

Ieder kijkt op zijn of haar manier en vanuit de eigen professie en levenservaring mee. Wij zijn een collectief van (neuro)diverse mensen die samen de wereld creëren die we willen zien en ervaren. Inclusief, warm en vol ruimte om jezelf te Zijn. 

Zoals bij ieder avontuur lopen zijn er mensen in een hoofdrol en mensen die op een afstand meelopen. Ons liefdevolle netwerk van vrienden en familie geeft ons de kans om de stappen te zetten die nodig zijn voor het opzetten van dit Levenscentrum.

Met ons samenwerken?

Sinds we open communiceren over onze droom komen er regelmatig coaches, ondernemers, healers, zijns-werkers en hulpverleners op ons pad. Mensen die enthousiast zijn en met ons samen willen werken. Super mooi en gaaf!

Wij werken met een uniek concept en dat maakt dat we graag willen dat je eerst kennis met ons komt maken. Stap eerst zelf in een driedaagse of een verblijf op maat. Kom voelen wie we zijn, wat we met je doen en of we daadwerkelijk bij je passen.

Voor ons is dat net zo belangrijk. Wij ontdekken graag wie jij bent, hoe je in relatie tot jezelf bent, hoe je beweegt in onze energie en of het je happy maakt.

Wij geloven dat een goeie relatie begint met flirten. Flirt met ons idee, laat ons kennis met jou maken. Laten we ‘daten’ in ons aanbod en als je echt het gevoel hebt ‘Ja! Dit past bij me’ staan we met liefde en enthousiasme open om een samenwerking te onderzoeken.