Je hart volgen én werk en inkomen genereren op de manier die bij je past. Maar HOE dan?!

Jouw financiele basis .

Jouw dromen en visie als uitgangspunt

Een stevig financieel fundament

Vanuit vertrouwen nieuwe stappen zetten

Wil jij het liefste je hart volgen in werk en vervulling maar vraag jij je af hoe je dat financieel allemaal moet doen?

Jij verdient een goed financieel plan dat jou faciliteert om de stappen te maken die je hart je aandraagt.

Wij zijn Saol.

Een collectief van ervaren, gedreven pioniers en creatieve professionals die jou met plezier helpen overvloed te ervaren en te creëren, waardoor je gaat doen wat je écht wil. Samen bundelen wij onze krachten om jou in de mindset en het plan te zetten dat je dromen realiteit maken. Jaap van der Meer ondersteunt jou op weg naar meer financiële duidelijkheid. Hij helpt jou vanuit zijn ruim 37 jaar expertise als onafhankelijk financieel adviseur bij al jouw financiële, persoonlijke en ondernemersvraagstukken. Hij is de link met onze mooie financiële cirkel van Overvloed en kan je en zorgt dat jij de juiste kennis of holistische sparringpartner op het juiste moment hebt.

In drie toffe modules; keuze vrijhei creëren, in de actie te stappen, je verleden op te ruimen en geld te genereren op jouw manier.

Wekelijkse ontmoetingen, professionele begeleiding, leuke opdrachten, inspirerende verhalen vol moed en hoop. Verander jouw relatie met geld met leuke oefeningen, goede afstemming, verdieping en plezier.

Ondersteuning op jou afgestemd

Wekelijks aan de slag met financiële lifestyle planning, helderheid en mindset.

Community support

Tegelijk aan het werk, samen gemotiveerd, sparren over je plannen en genieten van de financiële helderheid die je ziet ontstaan. Met je geld bezig zijn is weer leuk want je hebt lol in het proces.

Nieuwe vaardigheden ontwikkelen

In de interactieve sessies leer je duurzame vaardigheden die je gemakkelijk meeneemt in je financiele lifestyle planning. Hierdoor voel je je krachtig en vol vertrouwen.

Ieder moment zelf aan de slag kunnen

Ontvang een reeks oefeningen ondersteunend aan elke module. Je leert geld je bondgenoot te maken en je kunt je voeden met verhalen vol tips, moed en vertrouwen van onze cirkel.

Meetbaar

Door je financiële wensen, dromen, behoeftes, mogelijkheden en situatie in beeld te brengen kan je jouw ontwikkelingen gaan volgen en meten.

Ontspan & Creëer.

Drie modules van elk zes weken, ook individueel te volgen.

Module 1

September 2024*

Creëer jouw keuzevrijheid

Waar sta jij nu? Hoe ziet jouw financiële situatie eruit? Wie ben je, wat wil je, wat droom je? Wat denk jij over geld en wat is de betekenis van geld in jouw leven? Zijn deze vragen één grote wirwar voor jou, lig je er 's nachts van wakker of heb je ergens een kriebel in je buik om dit in kaart te brengen? Dan is deze module echt voor jou. Met rust en gemak brengt Jaap je in jouw eigen helderheid. In zes groepsessies van circa twee uren heb je jouw basis helder en voel je de vrijheid om te kiezen wie jij wilt zijn.

Module 2

eind november 2024*

Vanuit keuzevrijheid naar actie

Heb jij je basis helder en wil jij actief een Vanuit je eigen krachtige verhaal de juiste connectie vinden met je volgers en klanten. Luisteren naar wat ze zeggen, de haakjes in hun verhalen herkennen en koppelen aan je eigen verhalen. Met deze module leer je zo naadloos aansluiten dat het voor mensen natuurlijk voelt om je te leren kennen, een stap naar je toe te zetten en bij je in te stappen. Je schrijft vanuit verbinding en hierdoor stap je in verkoop die met liefde in plaats van forceren gaat. Voel je lekker bij je eigen verhalen én zelfverzekerd in je zakelijke kracht.

Module 3

medio maart 2025*

Ontdek jouw manier van geld generatie

Vanuit je mooie verhalen die mensen aantrekken naar de daadwerkelijke verkoop zonder in de stress te schieten. In deze module zorg je dat jouw verhaal, de verhalen van je klant en je producten naadloos op elkaar aansluiten. Jouw klant voelt zich gezien en begrepen en jij staat met passie en zelfvertrouwen in jouw aanbod. Jij kan doen wat jij graag doet en je klant stapt in het aanbod waar hij of zij zo aan toe is.

Aan de slag in 3 stappen.

1. Reserveer je plek voor de module(s) die jij wil volgen.

2. Creëer ondersteund je verhaal.

3. Vier een goede connectie met je following.

Cirkel van Overvloed.

Werk aan een goed plan en een nieuwe verhaal betreft jouw geld.

 Jouw dromen en visie als uitgangspunt.

 Een stevig financieel fundament

Vanuit vertrouwen nieuwe stappen zetten

Met fijne begeleiding van onze experts sta jij vol rust en zelfvertrouwen in je volgende stappen. 

Wat krijg je nu concreet?

Drie modules van elk zes weken, zelf kiezen welke je volgt.

Iedere week een mail met de opdracht en extra tips van onze experts. Spelen met je geldmindset wat nog nooit zo leuk.

Een bundel vol verhalen van Overvloed. Van praktische verhalen en tips tot ervaringsverhalen betreft mooie manifestaties.

Een groep gelijkgestemden die ook bouwen aan hun (nieuwe) financiële fundament.

Kies jouw proces.

Drie modules van elk zes weken, ook individueel te volgen.

VIP - Extra support

Zelf samenstellen, drie consulten per module

Wil jij die stap dieper pakken? Wil je dat de experts die deze cirkel initiëren en begeleiden persoonlijk met je mee kijken? Wil je met Brent kunnen sparren over branding, met Mandy over strategie, met Margot over het opzetten van een beweging of met Dominique over het vormen van een leuke cursus vanuit jouw teksten?

Met VIP kun je per module drie ‘Flow as you go’ consulten inzetten.

Het complete proces

Module 1, 2 en 3.

Veelgestelde vragen.

Het is fijn als je start met een beeld van wie je bent en wat je wilt brengen met jouw bedrijf. Natuurlijk is er alle ruimte om dat verder uit te diepen maar als je nog helemaal niet weet wat je wil past de schrijfcirkel in dit moment niet bij jou.

Verder heb je heen voorkennis in schrijven of marketing nodig.

Module 1, 2023
15 november, 22 november, 29 november, 6 december, 13 december en 20 december

Module 2, 2024
28 februari, 6 maart, 13 maart, 30 maart, 27 maart, 3 april

Module 3, 2024
4 september, 11 september, 18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober.

De cirkel start om 19.30 uur en stopt om 21.00 uur.

We nemen de schrijfcirkel ontmoetingen op en jij krijgt de opname. Daarmee kan je mee in de opdrachten en de energie van de ontmoeting terwijl je de les ‘inhaalt’ op je eigen moment.

We gebruiken voor de online meetings het programma Zoom. Heb je er nog nooit gebruik van gemaakt van leggen we met plezier uit hoe het werkt. 🙂

Het is mogelijk de schrijfcirkel in twee delen te verdelen over twee maanden. Stuur, als je hier gebruik van wilt maken een mailtje over naar hallo@levenscentrumsaol.nl

Mandy
Bij Levenscentrum Saol is Mandy nauw betrokken bij zowel strategie als creatie van levenscentrumsaol.nl en bij jou als sparringpartner aanbodontwikkeling. Zij neemt je dromen en visie en combineert jouw creatieve geest van met haar marketing-, bedrijfsvoerings- en website-ontwikkelingskennis. Resultaat? Je ideeën vertaalt in een authentiek verkoopaanbod, aantrekkelijk voor je klant, die past bij waar je nu staat. Een fundering die je het vertrouwen geeft om te staan voor je bedrijf.

Voorbeeld van Mandy’s werk: shitorshine.nl, jongpit.nl, levenscentrumsaol.nl.

Brent
Met een positieve drive maakt Brent een lijn in communicatie. Alles met een creatieve kwinkslag, een gezonde dosis energie en vrolijkheid die een lach op je gezicht tovert. Brent is een communicatie-onderzoeker pur sang. Hoe zeg je iets en wat zeg je nou echt? Hij luistert niet alleen naar het verhaal maar ook naar wat er werkelijk gezegd wordt en helpt je visualiseren wat je zegt en helpt je om jezelf helder uit te spreken.

Voorbeeld van Brents werk: kleurrijker.nllevenscentrumsaol.nl. Daarnaast doet Brent veel werk voor de Hogeschool van Rotterdam.

Margot
Al jaren schrijft Margot vanuit hart en ziel. Het grootste deel van haar klanten en de klanten van Saol komen vanuit social media. Zij werkt vanuit het opzetten van een beweging die groter is van haarzelf. Dat doet zij door haar verhalen zo scherp te maken dat mensen zich herkennen en zich met me kunnen verbinden. Door de jaren heen heeft zij zakelijk leren schrijven, waardoor haar teksten als vanzelf doorlopen tot ontmoetingen en samenwerkingen met klanten of business to business.

Je kunt Margot volgen op LinkedIn en je vindt haar blogs op thenewfood.nlwaar ze mensen door middel van haar eigen verhaal meeneemt in een herstelproces.

Dominique
Binnen Levenscentrum Saol is Dominique creatief productontwikkelaar. Zij is goed in het ontwikkelen van concepten en het omzetten naar een project. Daarin heeft zij de capaciteit om het project uiteen te zetten, te bewaken en scherp te delegeren. Binnen Saol werkte zij aan een discord server waar mensen samen kunnen komen als ze hun eigen leven en/of onderneming bewust willen creëren. Daarnaast is zij een belangrijke schakel in de creatie van de Schrijfcirkel. Zij ondersteunt bij het ontwikkelen van het lesprogramma en het zorgen dat producten de wereld in komen.