Hey prachtige jij, is het tijd om je lust voor je leven en werk terug te halen?

Mag jij .

Vol zelfvertrouwen in je eigen lijf

Volop vanuit plezier geven en ontvangen

Voluit van beperkingen naar mogelijkheden

Voel jij de vrijheid jezelf te zijn of ben je aan het zorgen dat je alles goed doet?

Saol - 2024 Vrouw Zijn 3 - met titel6

Wat als leven, werken, liefhebben, zorgen, onderwijzen en ondernemen ook speels mag Zijn? Kom een start maken in een leven waarin jouw plezier centraal staat.

Wij zijn Anouk, Rosella en Margot.

Partners in crime betreft het thema ‘Bring sexy back’ binnen Levenscentrum Saol.  Voor ons is lekker in je vel zitten en dit uiten sexy. Een gevoel èn energie van vrijuit kunnen geven & ontvangen. Dit gevoel noemen wij ‘sexiness’. Wij kiezen ervoor om elkaar te empoweren, binnen alle rollen die wij vervullen. We houden elkaar scherp om vrij vrouw te Zijn en te blijven. Zacht én doelgericht. Dat zetten we met deze dagen ook voor jou neer.

Rosella Spee-Koning nodigt je uit op deze dagen om een diep contact te maken met de vrouw in jou. Met haar voor deze dag, op maat gemaakte yoga, ga jij je verbinden met je prachtige lichaam en vrouwelijke energieën.

Kom tijdens Volop VROUW zijn ontdekken hoe je jouw manier van vrouw zijn kan belichamen.

Als jij volledig vrouw mag zijn en daarmee meer zachtheid, warmte, speelsheid én daadkracht in de wereld kan zetten? Wat zou dat creëeren voor jou plezier en de mensen om jou heen en hen toe uitnodigen?

Met deze dag ga je direct meer ruimte, rust en plezier maken in je lichaam, je hoofd en je overtuigingen. Je krijgt meer contact met jouw vrouwelijke energieën. Dit is niet zomaar een dag, wij zorgen dat je met plezier vier stappen verder bent.

Kom je jouw lust voor je leven en werk bevrijden?

1. Toelaten van je verlangens en behoeftes.

Wat heb je besloten over jou en je lichaam wat je afhoudt van het jezelf zijn en het plezier wat je kunt belichamen? Je gaat in helder contact met je gevoel. Door direct en voelbaar jouw beperkende overtuigingen vrij te geven ervaar je gelijk lucht en ruimte voor plezier.

2. Female support

Let's unite; samen delen en motiveren. Elkaar aanmoedigen om kwetsbaarheid en verlangens te durven delen en tonen deze dag. In deze vrijheid ontstaat er ruimte om te spelen, opgetild door elkaars openheid, moed en verbinding. Hoeveel vrijer ga je dan naar huis?

3. In contact met je mooie lijf

Je lichaam is je 'partner in crime' in dit leven als het gaat om Vrouw zijn. Hoe zou het zijn om de stem van je lichaam en de zachte kracht van je adem te ervaren. Vanuit deze innerlijke wijsheid kun je afstemmen op alle gevoelens, verlangens, intenties, grenzen en wensen die van binnen zitten. We geven ze een podium, zodat wat binnen zit, vrijelijk en in een veilige bedding naar buiten mag komen.

4. Als Leading Lady naar huis

Empowert neem je nieuwe, concrete handvatten en tools mee naar huis en je werk. Je hebt je eigen kracht ervaren, weet waar ze zit en hoe ze op te roepen is. Jij weet wat je vanaf nu kunt doen om snel weer in verbinding te komen met jou en je plezier.

Volop VROUW zijn.

Wat als jij de Leading Lady bent van jouw leven?

Met plezier stap je in wie jij bent. Mag je laten zien wie je bent en wat je uit wil dragen. Deze unieke levensenergie noemen wij sexyness. Heb jij wat afgesnoept van jouw levensenergie? Heb jij je laten vertellen dat dingen niet mogen, verkeerd zijn en dat de meningen van anderen belangrijker zijn of juist vermeden moeten worden?  

Ga je mee dat veranderen? 

Jouw sparkle en warmte weer .

Waar gaan we mee aan de slag?

Jouw intentie helder, welke vrouw kom je vandaag brengen en welke vrouw neem je mee naar huis?

Samen spelen met bewustzijn. Wat geloof jij over de vrouw die je bent en die jij wil zijn? Waar kan je meer ruimte voor jezelf creëren?

Lunch

Met zachte, vloeiende yoga maken we jouw intentie voelbaar in je lijf. Door oprechte verbinding met je prachtige lijf, voel je waar evt. je blokkades zitten en hoe je deze zelf in beweging brengt. Jouw lijf heeft haar wijsheid over het belichamen van jouw vrouwelijkheid, jouw sexiness.

Ademen als brug om in verbinding te komen met je vrouwelijke energie. Door een verdiepende adem-sessie wordt het gemakkelijker om jouw unieke plek in te nemen, en blijf je gemakkelijker bij jezelf.

Spelen met je ruimte innemen - Hoe blijf je sexy temidden van de chaos thuis

Als afsluiter dansen met je sexiness, vrouwelijke energie en je eigen vorm van expressie ervaren.

Shake that booty in 3 stappen.

1. Reserveer de dag die jou roept. Of gewoon lekker allemaal!

2. Geniet van een heerlijke dag.

3. Vier je Vrouw Zijn in alle facetten van je leven.

Ontdek, speel en omarm jou.

Jouw mogelijkheden om Volop Vrouw te Zijn.

Hoe vreugdevol ben jij als je volop jou zou ZIJN?
Welke dag kies jij? Of 'Indulge', verwen jezelf met meer dan 1 🙂

Woensdag 27 maart
Zondag 22 september

'I want to Break free'

Een dag in Utrecht komen spelen met de overtuigingen die jou in de weg staan om op jouw manier vrouw te zijn. Welke ruimte wil jij scheppen zodat je meer jezelf kan zijn?

N.B. Hieronder kun je kiezen welk bedrag mogelijk is voor jou. We vragen je om te merken welke bedrag goed voelt en dat als je het hoogste bedrag kunt dragen, ons wil helpen bij de vrouwen die nog niet zover zijn.

Vrijdag 26 april
Woensdag 23 oktober

'Hey sexy lady, i like your flow'

Een dag in Apeldoorn komen spelen met het ontdekken van je eigen flow. Op welke manier wil jij bewegen in de wereld? Welke keuzes wil jij maken waardoor jij jezelf met plezier neerzet?

N.B. Hieronder kun je kiezen welk bedrag mogelijk is voor jou. We vragen je om te merken welke bedrag goed voelt en dat als je het hoogste bedrag kunt dragen, ons wil helpen bij de vrouwen die nog niet zover zijn.

Woensdag 24 mei
Zondag 24 november

'I put a spell on you'

Een dag in Apeldoorn spelen met jouw magie. Wat zijn jouw krachten en kwaliteiten en durf jij die onbeschaamd de wereld in te brengen? Welke magie heb jij als jij jezelf gewoon je podium pakt?

N.B. Hieronder kun je kiezen welk bedrag mogelijk is voor jou. We vragen je om te merken welke bedrag goed voelt en dat als je het hoogste bedrag kunt dragen, ons wil helpen bij de vrouwen die nog niet zover zijn.

Veelgestelde vragen.

Ja, jij bent sowieso welkom vrouw. Als we iedereen aanspreken komt er niemand. Daarom kiezen wij heel gericht voor iedereen die gekoppelt in aan zorg, onderwijs en sociale ondernemingen. Dat betekent niet dat er geen uitzonderingen mogelijk zijn. Als jij voelt dat je hier in wil stappen doe je dat gewoon. Ook dat is Volop Vrouw Zijn 😉 lekker eigenwijs.

Nee jij hoeft enkel een vrouw te zijn en te willen ontdekken hoe jij daar expressie aan wil geven 🙂

Jazeker, iedereen is welkom. Het is voor ons wel fijn om vooraf te weten wat er speelt bij je, zodat we daar in het programma rekening mee kunnen houden. Dus is er iets wat je wil delen, neem dan gerust contact op.

Deze krijg je na aanmelding te horen. Het aantal aanmeldingen speelt mee in welke locaties we kiezen.

De cirkel start om 10.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de gekozen bedragen laten we de dag doorgaan. Heb jij een ticket gekocht en zijn er te weinig aanmeldingen? Dan krijg je de keuze een andere dag aan te schuiven, een ander aanbod te kiezen of je geld terug te krijgen.

Het is mogelijk in delen te betalen. Stuur, als je hier gebruik van wilt maken een mailtje over naar hallo@levenscentrumsaol.nl met de keuze die jij wil maken en met een voorstel. Dan denken we graag met je mee.