Samen een ouders-, zorgverleners- of ondernemers initiatief neerzetten.

met de gedragenheid van senioren in ondernemerschap, bewustzijn en veranderprocessen

In warme en veilige bedding open in gesprek

Alle zakelijke kennis op maat beschikbaar

Vernieuwing in zorg en onderwijs neerzetten

Willen jullie een ouders-, zorgverleners- of ondernemersgedragen initiatief in zorg of onderwijs neerzetten maar is dat zwaarder dan verwacht?

Jullie verdienen een proces dat goed ondersteunt wordt zodat jullie initiatief slaagt.

Neem de eerste stap.
SAOL ondersteunt je bij de rest.

Vraag: we hebben een prachtig initiatief maar we het dragen nu zelf. Het kost veel energie en geld. We zoeken naar een manier waarop we ons zelf ook gedragen voelen. Praktisch, financieel en emotioneel.

Het proces? Zorgen dat jullie initiatief het fundament krijgt waar jullie zelf op kunnen rusten en bouwen.

Waar werken we aan? Helderheid in gezamenlijke visie en verwachtingen, verbinding, gedragenheid en een zakelijk fundament.

"Wij zijn niet bang voor de intensiteit van een ingewikkeld proces met diverse partijen. We brengen rust, blijven als het lastig is en hebben een talent om het proces speels en stromend te houden."

Waar kunnen wij je praktisch bij ondersteunen?

Klik op de rode kopjes voor meer informatie.

Visie helder

Hebben jullie het echt over hetzelfde idee of verschillend jullie visies stiekem toch? Soms denk je dat je op dezelfde pagina zit maar kom je in de praktijk tegen dat jullie toch verschillende verwachtingen hebben. Samen een heldere visie vormen en bewaken met behulp van onze sparringpartners is de start en een belangrijk onderdeel van dit proces.

Starten met een dagdeel waarin we samen de visie scherp krijgen. Tijdens de maandelijkse ontmoetingen bewaken we samen dat we op dezelfde pagina blijven.

Veiligheid creëren

Samen praten over wat echt belangrijk is kan lastig zijn als alle belangen met elkaar verbonden zijn. Hoe vind je elkaar als de gemoederen hoog oplopen, je elkaar probeert te beschermen of lastig je wensen en grenzen uitspreekt. Wij zorgen voor de bedding die nodig is voor deze gesprekken. Warme aanwezigheid, sparringpartners die de veiligheid in de groep borgen en de ruimte om samen echt eerlijk met elkaar te spreken.

Iedere maand in een fijne sessie tot de kern kunnen van de onderliggende, persoonlijke en groepsprocessen waardoor we de energie hoog houden. Daarnaast ondersteuning op een telefoontje afstand.

Iedereen op de juist positie

Teveel leiders en meningen in de groep zorgt voor de problemen? Dat geloven wij niet. Gedoe in de groep gaat vaak over het steggelen over positie. Als jij op jouw plek mag staan en daar de ruimte krijgt, kunnen mensen op je bouwen en krijg je vertrouwen. Weet de ander zijn of haar positie en krijgt deze hetzelfde vertrouwen, dan ontstaat er magie. Wij ondersteunen bij het vinden van de zielsgedreven missie en het pakken van de juiste plek.

Iedereen op de juiste positie start met aandacht voor de groepsopstelling maar heeft echt effect met de aandacht per persoon. Door persoonlijk de aandacht te geven die je nodig hebt kan de groep blijven stromen.

Scherp sparren

De lastige uitdagingen willen aangekeken worden. Dat betekent dat er momenten moeten zijn dat je met elkaar om de tafel gaat en die uitdagingen op die tafel legt. Samen het onvermijdelijke aankijken. Wij zorgen voor scherpe sparringpartners op het gebied van jullie vraagstuk. Huisvesting, verdienmodel, financieel fundament, juridische/inhoudelijke/ morele vraagstukken, niets is ons te gek. Wij hebben veel expertise in huis en anders zorgen we dat we de juiste persoon aantrekken.

Op het juiste moment door middel van een mastermind samen om de tafel. Professionele sparringpartners die mee denken op de gebieden die jij nodig hebt. Op maat voor de voorliggende zakelijke vraag van de groep.

Zakelijke ondersteuning

Naast het samen ontmoeten zullen er zakelijk stappen gezet moeten worden. Staan de juiste mensen op de juiste plekken dan kunnen wij zorgen voor de juiste ondersteuning. Zo kan degene die zorgt voor het financiële overzicht rekenen op onze financiele sparringpartners. Degene die de lijn bewaakt op onze strategen. Iedereen krijgt wat hij of zij nodig heeft voor de taak die opgenomen is.

Deze ondersteuning is op maat in te zetten in Flow as you go consulten van een uur of dagdelen op maat met de juiste sparringpartner. Indien gewenst kunnen ook onze specialisten op gebied van communicatie en strategie ingezet worden voor zakelijke positionering.

Worstelen en verzuipen geloven we bij Saol niet in. Met de juiste sparringpartners blijf je samen boven water.

Samen sparren, dineren, plezier maken, een lach en een traan. Professionele begeleiding en gedragenheid.

Samen Staan.

Samen investeren en een goede start maken?

In één dagdeel samen de basis leggen voor ons gezamelijke traject.

Kennismaking tussen jullie groep en ons team. De visie scherp stellen, eerste scan betreft posities en behoefte. Samen een goed plan uitstippelen waar we direct mee aan de slag kunnen.

2500,-

Laten we starten met een kop koffie.

Gewoon even kennismaken? Helemaal prima, laten we de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Wil jij meteen aan de slag? Dan leggen we samen de basis voor ons dagdeel op maat. We stemmen op je vraag af en zorgen dat de juiste teamleden aanwezig zijn tijdens onze vliegende start.

Maak direct een afspraak

Veelgestelde vragen.

Jij kan op ons en je kan op mij, Margot Peters, rekenen. Ik werk met mensen die senioren zijn in het voelen en aangeven van grenzen en wensen. Dat betekent dat ik weet waar we staan, welke opdrachten we wel en niet kunnen dragen en aannemen.

Daarnaast zit er veel overlap in wat mensen binnen Saol doen. Als één iemand uitvalt kan een ander het overnemen. Kan niemand garant staan, kan ik dat omdat ik iedere schakel en iedere taak van ‘mijn bedrijf’ ken. Ik weet wanneer ik iets zelf kan en wanneer ik een ander in te vliegen heb. Als ik iets niet kan leveren ben ik altijd helder in mijn communicatie. Jij weet waar je staat en wat je kan verwachten.

Wat wel goed is om je te beseffen; jij kiest om zaken te doen met een bedrijf als ons. Dat betekent dat je ook kiest om het risico te nemen dat ik eens met je in gesprek moet en iets meer tijd nodig heb. Tot nu toe is het nog niet voorgekomen maar dit, dit is wel het risico van het vak als je kiest om zaken te doen met een bedrijf met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Binnen Saol geloven we in overvloed. Dat maakt dat we altijd meedenken in betaalplannen, subsidies en fondsen indien gewenst. Geef tijdens ons kennismakingsproces aan als je wilt dat wij ons denken in overvloed voor jou/jullie inzetten.

Bekijk gerust alle mogelijkheden in onze Cirkel van Saol.

Nu connecten?
Sluit aan bij ons levendig en groeiend netwerk.

Jij zet je in voor zorg, onderwijs of hebt een sociale onderneming en wij bieden je een fijne plek om te ont- moeten voeden en netwerken.  Een goede spreker, een hapje en een drankje, een warme bad van goede energie en een netwerk van andere bezielde mensen uit onze vakgebieden. Hier ontmoet je leden van ons team, maak je kennis met onze vibe en het aanbod.