Jouw praktijk of bedrijf stevig neergezet.

met de gedragenheid van senioren in sociaal ondernemerschap

Alleen jouw inhoud hoeven inbrengen

Alle zakelijke kennis op maat beschikbaar

Kunnen en durven genieten van je onderneming

Wil jij jouw bedrijf of praktijk neerzetten, worstel je met het ondernemerschap en heb je geen behoefte eerst het hele vak te leren?

Zijn één of meer van deze punten op jou van toepassing?

Jij verdient een zakelijk team dat er van geniet jouw goede inhoud om te zetten in een cool bedrijf.

Neem de eerste stap.
SAOL ondersteunt je bij de rest.

Vraag: Ik onderneem al een tijd maar ik kan er niet van leven op de manier dat ik wil. Help me met een goed fundament. 

Het proces? Zakelijke ondersteuning op maat. De juiste mensen op het juiste moment. Passend bij het budget en tempo dat je hebt. Samen steeds kijken naar de mogelijkheden.

Waar werken we aan? Positionering, marketing, opruimen van obstakels, zorgen dat jij je zelfverzekerd voelt én lol hebt. Samen creëren we een strategie, sales en marketingplan die bij je passen. Waar nodig ondersteunen we jouw persoonlijke proces. Dat nemen we heel serieus.

"Wij leren je geen standaard trucjes of vinden dat jij in een verdienmodel moet passen. Wij zetten onze menselijkheid, kennis en kunde in om een bedrijf op maat te creëren dat vanuit jou ontstaat."

Waar kunnen wij je praktisch bij ondersteunen?

Klik op de rode kopjes voor meer informatie.

Financieel zeker

Lig je wakker over de financiële kant van het verhaal? Vraag je je af of je uit je baan moet stappen, wat je eerste stap nu is of hoe je groter durft te dromen? We hebben toffe financiële sparringpartners die je helpen met een plan op maat. Niet vanuit wat moet maar vanuit jouw dromen en financiële behoefte. Deze mensen lopen met je mee; je kunt je vragen stellen indien nodig. Zij geven jou de ruggespraak die je nodig hebt zodat je niet alleen in je bed ligt te piekeren over financiële vraagstukken.

Positionering

Wie ben jij, wie wil je zijn en hoe zet je dat in de wereld? Positionering gaat voor ons twee kanten op. Persoonlijk en zakelijk. Sta jij stevig in jezelf dan durf je de wereld in te stappen. Weet je wat je doet, wie je bedient en hoe, dan stap je met zelfvertrouwen de 'zakelijke' wereld in. Voor ons gaat positionering niet om een trukje. We bouwen samen met jou aan een bedrijf dat representeert wie jij bent. Jouw verhaal centraal, aanbod dat écht bij jou past en aansluit bij je klant. Zo hoef je 'alleen maar' jezelf te zijn.

Marketing en sales

Om klanten te vinden zal je de connectie mogen vinden met de mensen die je wil bedienen. Hoe neem je die mee in een proces van geïnteresseerde, fanatieke volger tot klant? Hoe sluit je aan en zet je op het juiste moment de juiste stappen? Durf jij de vorm van marketing en sales te leren en neer te zetten die echt bij jou past? Dan ben je onverslaanbaar in jouw markt. Ons talent is je te laten spreken en een taal te vinden die echt bij jezelf past zodat je niet het gevoel hebt dat je een vieze verkoper of een zieltjeswinnaar bent.

Communicatie

Durf jij te zeggen wie je bent, wat je doet én de taal van je klant daaraan te koppelen? Heb je eerste wat ruimte nodig om te ontdekken hoe dat werkt? Weet jij dat al lang en wil je gewoon onwijs veel goede content creëren? Sessies met experts in communicatie, strategie, storytelling en actief schrijven zijn mogelijk. Wij vliegen verschillende expertises in, jij kunt oefenen en met hun feedback verder. Zo ontdek je een taal die jou echt past en voel je je authentiek in je communicatie.

Aanbod draaien

Vind jij aanbod draaien eigenlijk nog heel spannend? Wil je graag warme mensen die de eerste keer dat je wat groter onderneemt meedraaien? Met bijvoorbeeld een groep of een event? We zijn graag aanwezig en geven je ruggensteun. Er is niets mis met hulp vragen bij jouw eerste keren. Vind je ondernemen sowieso nog onwennig en spannend? Samenwerken met Saol is ook mogelijk. Wij positioneren je dan binnen de Cirkel van Saol en je mag onder onze vlag spelen en ervaren. Als dat is wat je wil, ga dan even naar het contactformulier want dan is sluit deze pagina niet voldoende op je aan.

Verblijf op maat

Kom jij niet goed tot dit proces? Te druk met je gezin, relatie en/of baan? Lukt het niet om de rust te vinden om te herstellen van al je inspanning, door te breken in je overtuigingen of te creëren? Dan is een verblijf op maat op zijn plek. Thuis komen in een natuurrijke omgeving, de vrijheid om je eigen tempo te volgen. Daarnaast bieden we je holistische behandelingen en/of zakelijke sparringpartners. Jij komt tot rust én kan met rust naar huis omdat je antwoorden hebt gevonden op de vragen die in je hoofd bleven rondspoken.

Kom je aan tafel?Levenscentrum Saol leert je dat ondernemen echt niet alleen hoeft. Met de juiste sparringpartners heb je zoveel meer plezier.

Netwerken, dineren, plezier maken, zakelijk sparren, een lach en een traan. Professionele begeleiding en gedragenheid, kunnen sparren met gelijkgestemden. Groter durven investeren en dromen.
Maak direct een afspraak

Loop jij in je ondernemerschap vast in de MAAR HOE DAN? Ontspan in vertrouwen.

Ons team van senioren in ondernemerschap helpt je met een professioneel plan op maat.

Veelgestelde vragen.

Als je hier in wilt stappen heb je al gespeelt met wie je bent en wat je biedt. Je bent niet volledig starter. Natuurlijk vragen de volgende stappen ook spelen en oefenen. Dat is waar alle ruimte voor is. Wel is een basis van kennis over jezelf en wat je wil neerzetten nodig om een goed fundament te leggen.

Jij kan op ons en je kan op mij, Margot Peters, rekenen. Ik werk met mensen die senioren zijn in het voelen en aangeven van grenzen en wensen. Dat betekent dat ik weet waar we staan, welke opdrachten we wel en niet kunnen dragen en aannemen.

Daarnaast zit er veel overlap in wat mensen binnen Saol doen. Als één iemand uitvalt kan een ander het overnemen. Kan niemand garant staan, kan ik dat omdat ik iedere schakel en iedere taak van ‘mijn bedrijf’ ken. Ik weet wanneer ik iets zelf kan en wanneer ik een ander in te vliegen heb. Als ik iets niet kan leveren ben ik altijd helder in mijn communicatie. Jij weet waar je staat en wat je kan verwachten.

Wat wel goed is om je te beseffen; jij kiest om zaken te doen met een bedrijf als ons. Dat betekent dat je ook kiest om het risico te nemen dat ik eens met je in gesprek moet en iets meer tijd nodig heb. Tot nu toe is het nog niet voorgekomen maar dit, dit is wel het risico van het vak als je kiest om zaken te doen met een bedrijf met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Binnen Saol geloven we in overvloed. Eigenlijk zou iedereen Saol moeten kunnen betalen. Om dat waar te maken denken wij in mogelijkheden. Wat zijn die mogelijkheden?

1. Betaal gewoon zoals je dat in het dagelijks leven doet, de prijs die we vragen.
2. Stuur een mail om samen te spreken over de mogelijkheid om in termijnen te betalen.
3. Betaal extra zodat een ander iets minder kan betalen.
4. Breng jouw dienstverlening in binnen Saol, mits die in ons aanbod en onze vibes echt bij elkaar passen. Wij zorgen voor je positionering en alles wat hier boven aangeboden wordt. Jij biedt ons in ruil jouw kennis en kunde voor Saol. Daarnaast wordt je ingezet via Saol, tegen het Saol tarief. Wij zorgen dat jij een nette prijs krijgt voor je uren én er gaat van ieder uur een marge naar Saol.
5. Kan je het echt niet betalen, past een samenwerking niet maar ben je wel heel goed in jouw dienst, middel of heb je een tof product. Kom met ons onderhandelen. Wie weet willen wij wel met je ruilen. We zijn wel heel eerlijk. Kunnen wij jouw dienst, middel of product niet gebruiken dan gaan we de ruil ook niet aan.
6. Kan ik ook met florijnen betalen? Kom dat maar durven vragen 🙂 zoals je hoort is er meer mogelijk dan je denkt.

Neem contact met ons op via hallo@levenscentrumsaol.nl om aan te geven als jij iets anders nodig hebt dan optie één.

Bekijk gerust alle mogelijkheden in onze Cirkel van Saol.

Nu connecten?
Sluit aan bij ons levendig en groeiend netwerk.

Jij zet je in voor zorg, onderwijs of hebt een sociale onderneming en wij bieden je een fijne plek om te ont- moeten voeden en netwerken.  Een goede spreker, een hapje en een drankje, een warme bad van goede energie en een netwerk van andere bezielde mensen uit onze vakgebieden. Hier ontmoet je leden van ons team, maak je kennis met onze vibe en het aanbod.