Maar wat kan je verwachten?

In de stilte vliegen twee hommels in de bloesem in de tuin van de Pleisterplaats. In dit vacuüm van Zijn is er rust om te kijken, te ervaren, voelen en te ontvangen.

Even niet de snelle wereld van het internet, contacten, zaken, zorgen en Moeten.

Het geluid en gevoel van stilte wordt hier enkel doorbroken door het gezoem van hommels, fluitende vogels en de geluiden van kippen.

Ja, en door dagelijkse conversaties tussen de zorgverlener en degene die hier woont. Er bruist wel leven op deze groeiend zelfvoorzienende plek.

Die bewoonster en de zorgverlener tref je bij een verblijf in de gastenkamer van de Pleisterplaats enkel in de tuin die wij hier liefdevol Frankrijk noemen. De thuisplek voor de kippen met Franse namen.

Wij geloven hier in verbinding in vrijheid. Ieder zijn of haar eigen ruimte en verbinding als dat goed voelt. Daardoor ontstaat veel organisch. Dat maakt dat we ons hier vaak gedragen voelen door het gevoel dat alles goed is.

De mensen die we hier graag uitnodigen? Mensen met een warm hart voor Zielgedreven, Zorginnovatie vanuit Zijn. Of dat nu een sociaal bedrijf, een eigen praktijk of een baan in de zorg is.

Zorgen voor innovatie in de zorg, onderwijs, andere maatschappelijke initiatieven en sociale ondernemingen begint bij zorgen voor jezelf én elkaar. Daarom biedt deze mooie zorgplek graag bedding voor mensen in het sociale werkvlak die zelf eens even liefdevolle aandacht nodig hebben.

Goede maaltijden die voor je gekookt worden met meukvrij vlees en zoveel mogelijk producten (groenten en kruiden) van de plek zelf.

Een fijne holistische behandeling vanuit de Cirkel van Saol of misschien juiste goede zakelijke sparringpartners die ruimte scheppen of stimuleren in het creatie proces.

Dé ingrediënten om weer vanuit overvloed te kunnen delen.

Plan een afspraak