Verbinding in vrijheid

Genietend van het geluid van stilte staren we beide voor ons uit. We kijken naar de groeiende zelfvoorzienende plek waar we ons in bevinden. Het is fijn om je op inspirerende plekken te bevinden als je nadenkt en voelt over de volgende stappen in je eigen zorginnovatie.

De ochtend hebben we beide in onze eigen bubbel doorgebracht. De één mijmerend, de ander wandelend. Je wandelt vanuit de Pleisterplaats zo het bos in.

Op deze locatie geloven we in verbinding in vrijheid. Je eigen intentie, je eigen kamer, de ruimte voor je eigen ritme. We hebben de ruimte om de inhoud in dit vacuüm van Zijn vanzelf te laten ontstaan vanuit die intentie.

Dat maakt het de plek voor herstellen, verdiepen en/of creëren voor mensen die vanuit Zijn, zielsgedreven willen werken aan zorginnovatie.

In dit moment ontstaat er een gesprek over veranderingen in het bedrijf en het vasthouden van het hart van de zaak. Mee durven bewegen met de tijd en je markt, realistisch én in vertrouwen blijven. Keuzes maken die trouw aan de kern zijn.

Starend naar de kippen is er ruimte voor zowel het zakelijke, persoonlijke en het productontwikkel aspect. Volgens ons van Levenscentrum Saol speelt het altijd allemaal mee en dat maakt dat we daar in de volle breedte bij aan kunnen en willen sluiten met ons groeiende netwerk.

Dat doen we door van te voren met jou af te stemmen op waar je nu staat, waar je vraag ligt en welke fijne, warme sparringpartners bij je aan zouden kunnen sluiten.

Na het gesprek is er meer ruimte en helderheid. Langzaam groeit de zin om vooruit te gaan en verdwijnt een stukje verslagenheid. Samen lachen we om de gekke fratsen van de kippen voor ons. Ik voel de energie van de persoon naast me verder verschuiven in de stilte daarna. Als we opstaan is er nieuwe moed, passie en plezier om de volgende stappen te zetten. Ik zie meer rust in het lichaam. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht.

Zorgen voor innovatie in de zorg, onderwijs, andere maatschappelijke initiatieven en sociale ondernemingen begint bij zorgen voor jezelf. Als jij het leiderschap in en voor jezelf weer vindt draag je dat met liefde en meer gemak de wereld in. Je krijgt die wereld weer mee en dat geeft nieuwe energie.

Plan een afspraak