Mastermind in Sizzles at the Park

Hoe zou het zijn als mensen die normaal in verschillende werelden leven en werken samen om een tafel zouden gaan met het doel samen een warm, dragend, sociaal veld neer te zetten?

Dat is onder alles een belangrijke vraag geweest bij het opzetten van Levenscentrum Saol. Wat als je mensen met veel talent én een afstand tot de arbeidsmarkt neerzet naast ondernemers? Wat als je mensen met affiniteit met spiritualiteit om de tafel zet met zakelijke mensen, zorg mensen en creatievelingen? Wat als……

De uitkomst is interessant. Je komt allen je oordelen tegen én verruimd je wereldbeeld. Je creëert samen een liefdevol draagvlak waarin iedereen groeit en je mogelijkheden vergroot door te delen.

In oktober start Levenscentrum Saol een nieuw concept. 1 keer per kwartaal dineren bij Sizzles at the Park met de volgende vraag ‘Wat gebeurt er als je sterke ondernemers en mensen uit het brede zorg en onderwijs werkveld samen om de tafel zet?’

Welke synergie ontstaat? Welke oordelen bewegen we samen doorheen? Welke mogelijkheden scheppen wij samen? Welke bruggen kunnen we bouwen?

Tijdens deze avonden verbinden we private dining en mastermind in Sizzles at the Park in Apeldoorn. Natuurlijk bieden wij als Saol met liefde, kennis en ervaring het stevige draagvlak waarin dit kan ontstaan.

Er is ruimte voor 10 a 12 mensen uit zorg, onderwijs, sociale en maatschappelijke ondernemingen die kiezen samen een mastermind te vormen en onder genot van goed en mooi eten maatschappelijke problemen op tafel te leggen.

Wat gebeurt er als je eens per kwartaal helemaal uit je eigen comfortzone en kokervisie stapt en eens met 10 tot 12 andere brillen kijkt?

Ben jij nieuwsgierig en wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over dit concept? Wil jij als eerste een stoel aan de tafel claimen?

Schrijf je in voor de wachtlijst: