De Zwerfsteen

Esweg 18, 9305 TB Roderesch

De Zwerfsteen dé ideale plek voor actieve mensen maar ook voor rustzoekers die willen genieten van een bosrijke omgeving. De groepsaccommodatie is te vinden in de kop van Drenthe: te midden van 5 hectare eigen bos, maar toch heel dichtbij de bruisende stad Groningen.

De kernenergie van deze plek is natuur, lekker kunnen sporten en aanwezig zijn in je lijf en verbinden in groepsverband. Deze locatie geeft ons alle mogelijkheid om te ont-moeten in diverse vormen. We organiseren iedere maand een fijne avond. Daarnaast zullen we in het voorjaar retraites bieden in de Zwerfsteen.

Samen in beweging naar nieuwe mogelijkheden.

De Zwerfsteen-221

Levenscentrum Saol en De Zwerfsteen.

Hallo pionier! Jij zet je in voor (innovatie in) zorg, onderwijs en/of een sociale/maatschappelijke organisatie of hebt een warm hart voor deze vakgebieden. In de Zwerfsteen in Drenthe verbinden we om samen en individueel nieuwe wegen vinden vanuit moed, daadkracht en verbinding met de natuur. We willen de brug slaan tussen oude verhalen en werkwijzen en nieuwe visies en mogelijkheden.  Wij bieden vraag gestuurde inspiratie om vanuit je eigen kracht samen nieuwe wegen te vinden. De gemeenschappelijke interesse ligt bij burn-out preventie en de kinderen in deze tijd goed kunnen begeleiden.

De Zwerfsteen biedt ons een bubbel in een natuurrijke omgeving waar we elkaar kunnen ontmoeten, kunnen luisteren en uitwisselen. Hier vinden we aarde voor nieuwe initiatieven.

De avond zelf start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Je kunt inlopen vanaf 19.00 uur. Wij zorgen voor de mogelijkheid om te netwerken, interessante inhoud én je drankjes. Kom je voor de eerste keer? Dan zijn de kosten voor de avond inclusief drankjes voor onze rekening. Kom jij al vaker bij onze avonden? Dan zijn de kosten van de avond inclusief drankjes €25,-.

 

Aankomende activiteiten bij De Zwerfsteen.

12 april
19:00
- 21:30 uur
12 april
, 19:00
- 21:30 uur
10 mei
19:00
- 21:30 uur
14 juni
19:00
- 21:30 uur
14 juni
, 19:00
- 21:30 uur

Maak ook kennis met onze andere ontmoetingsplaatsen...