Van wilskracht naar verwondering

op locatie

13 september
, 19:00
19:00
- 21:30 uur

Sta jij open en ontspannen in het leven of voel je een druk om alle ballen in de lucht te houden? Voel je je vrij je eigen tempo te volgen of zorg jij dat je op wilskracht alles voor elkaar krijgt? Karina neemt je mee op een reis van wilskracht naar verwondering. Ze zal je prikkelen met vragen die je bewust maken waar jij zelf staat. Lekker in de flow en verwondering of vraag je toch meer van jezelf dan je denkt?

Kom spelen met je oude verhalen en maak ruimte voor nieuwe keuzes. Met behulp van de Soullages van Karina ontdek je waar je staat en wat jij nodig hebt om meer tot ontspanning en verwondering te komen.

Met deze avond openen we het Vol Levenslust programma van Levenscentrum Saol. Iedere maand een interactieve avond die je dicht bij jezelf brengt, verbind met anderen en je een holistische ervaring biedt.

Koop je ticket.

Introductieticket De Werkplaats – 13 september – Van wilskracht naar verwondering

 25

Kom je voor de tweede keer?
Omdat we kiezen een warme netwerkkring te scheppen die herkenning, commitment en steun bij elkaar vindt, kan je éénmalig een los ticket kopen en daarna kiezen voor een strippenkaart voor zes avonden.

Optie 1: Geef commitment aan jezelf en weet dat ons netwerk er voor je is. Zo creëren we samen een warme netwerkkring die herkenning, steun en daadkracht bij elkaar vindt.
Koop een strippenkaart van 6 strippen >>

Optie 2: Investeer in jouw Levenslust. Ontvang 6 maanden lang eens per maand een netwerkavond, iedere maand een verdiepende en/of ontspannende sessie met één van onze holistische sparringspartner en een vast contactpersoon die betrokken is bij jou proces en maandelijks incheckt. Klinkt goed?
Koop een lidmaatschap voor een half jaar met één op één ondersteuning >>

Heb je een strippenkaart?
Vul bij afrekenen je code in en reken gratis af. Zo weten wij dat jij er bij bent.