Vol bezieling een nieuw avontuur in.

Een jaar, samen een een kleine besloten groep, bouwen aan helderheid, belichaming van jouw kennis en een stevige brug, zodat jouw levens-, vak- en ervaringskennis samensmelten in een nieuwe creatie.

Jouw verhaal en fundament staan

Je weet wie je bent en wat je doet en aanbiedt

Mensen voelen wie je bent, vertrouwen en stappen bij je in

Jij droomt van een nieuwe stap die het vuur weer bij je aanwakkert.

Kies om een stevige brug te bouwen naar je nieuwe creatie.

Wij zijn Saol.

Wij weten, als collectief van (neuro)diverse pioniers, als geen ander hoe het is om te ondernemen vanuit wie je bent, je verhaal, je enorme passie en liefde voor een bewustere wereld en de kracht van netwerk en vertrouwen.

Wij geloven dat de maatschappij een grote behoefte heeft aan mensen zoals jij. Krachtige, slimme, bewuste mensen die hoofd en hart kunnen verbinden in hun eigen vakgebied. Mensen die durven ondernemen vanuit hun eigen perspectief en vindingrijkheid. 

Ons team van pioniers, die de durf, moed en passie hebben om met een berg (vak)kennis samen de wereld creëren die we willen zien en ervaren, staat voor je klaar. Inclusief, warm en vol ruimte om jezelf te Zijn.

Wij dagen jou uit om
. .

Kom oefenen met het inzetten van jouw Zijn in de gedragen basis van Team Saol.
Zak dieper in een staat van Zijn, werk van een basisvertrouwen in je vak- en levenskennis.

Margot & Marco Peters.

Founders Levenscentrum Saol

Neem geen genoegen meer met werk dat je niet langer vervuld.

Laat ons de ruimte faciliteren om jouw visie te vormen en de brug te slaan tussen waar je nu bent en waar jij wil zijn.

Kom direct in contact

Creatie, plezier en bezieling stromen vanzelf als je de ruimte neemt jouw gedachtegoed vorm te geven.

Wat je van ons kunt verwachten.

Ruimte voor je nieuwe creatie

Vier maal een drie daagse groepsretraite*. De natuur en rust in om jouw verhaal, jouw aanbod, jouw aanwezigheid en jouw zelfvertrouwen te belichamen.

Daarnaast de mogelijkheid drie maal een persoonlijke verdiepingsdag in te zetten op punten waar je vastloopt en doortastendheid en verdieping nodig hebt.

Een podium voor jou

Je organiseert een activiteit waarin jij de inhoud bepaalt en draagt en ons team jou volledig faciliteert.

Jij lanceert jouw creatie en aanbod in jouw vakgebied, vanuit je mind/body en soul waardoor jij voelbaar bent in de wereld. Jouw verhaal klopt met wie jij bent waardoor jij met gemak aantrekt wie bij jou mag zijn.

Een goed plan

Financieel, strategisch, communicatief, qua huisvesting en persoonlijk een plan op maat om jouw brug te slaan. Diverse teamleden die op maat en tijdens de  driedaagse retraites beschikbaar en aanwezig zijn bij jouw creatieproces.

In 3 simpele stappen vol bezieling je nieuwe avontuur in.

1. Kom in contact

2. Wakker je vuur aan en stap in creatie.

3. Stap trots en goed voorbereid in jouw nieuwe avontuur

“De eerste week van juli zou het gaan gebeuren! Ik had mijn baan opgezegd en wilde een week lang werken aan de online-training waar ik al zo lang mee in mijn hoofd liep. Margot bood aan met me mee te denken. Ik huurde een transformatiehuisje aan de rand van een klein Fries dorpje, met uitzicht op de weilanden en nestelde me daar in alle stilte alleen met mijn laptop. Ik had al precies in mijn hoofd hoe het zou worden. Deze week van afzondering was precies wat ik nodig had. Een rustpuntje. Even niets en weg van alles. En toch was het zó ontzettend fijn om iedere ochtend even kort contact te hebben met Margot, die steeds weer opgewekt vroeg hoe het ging en wat ik van plan was die dag. Het hielp me echt met opstarten en de draad vast houden. Toen ik een keer met een specifieke uitdaging zat bracht ze me in contact met een teamlid van haar: Mandy. Ook zij luisterde aandachtig naar wat ik wilde en dacht oprecht met me mee. Die week schreef ik de gehele training. Ik zat in een heerlijke flow. Dankjewel Margot en Mandy voor jullie support!”

Gerrie Douma Slothouber

Klinisch psycholoog

Een jaar vol bezieling je nieuwe avontuur in.

De kracht van dit aanbod is dat we dit proces aan gaan vanuit flow en flexibel aansluiten waar nodig.
Dit jaar brengt je Helderheid en Kracht. Dit jaar heb je de kans om jouw brug te slaan en je nieuwe creatie neer te zetten vanuit je eigen geïnspireerde verhaal. Je maakt jezelf vrij omdat jij dat kiest. Je krijgt alle inspiratie en facilitatie om heerlijk te creëren vanuit mind/body en soul waardoor jij voelbaar bent in de wereld. Jouw verhaal klopt met wie jij bent waardoor jij na dit jaar met gemak aantrekt wie jij op jouw beurt mag inspireren.

Met een prijs op maat

Kom in contact

Het is een intensief jaar, het vraagt je toewijding aan jezelf. Het brengt je een diepere laag van zelfkennis en zelfvertrouwen. Een diepere intimiteit met jezelf omdat je die relatie oprecht aan gaat.

Kom in contact en we maken een plan op maat waarin je ziet wat mogelijk is.

Veelgestelde vragen.

Een driedaagse retraite is drie dagen tot rust komen in de natuur, een holistisch programma dat is afgestemd op lichaam, geest en ziel. Deze drie dagen zijn volledig verzorgd en met behulp van goede zakelijke sparringpartners brengen en houden we je bij de kern.

Ik zorg samen met mijn team voor de rust, de ruimte, de speelse vibe, healing en leuke zakelijke sparringpartners. Jij hebt alle ruimte om volledig verzorgt diep in de creatie voor je bedrijf te duiken én te ontspannen.

In de eerste driedaagse retraite faciliteren we dat jij fijn in de connectie met jezelf, je jouw levens-, vak- en ervaringskennis kan laten samensmelten in het verhaal dat van binnenuit wil gaan ontstaan. Vanuit rust ga je connecten met je bron en ga je schrijven.

In de tweede driedaagse retraite gaat de groep die met je mee reist ervaren wie jij bent. Je gaat in de groep delen vanuit welk
verhaal en welke passie jij jezelf neerzet. Er is ruimte om aan te kijken waar jij spanning ervaart en daar dieper in te duiken.

In de derde driedaagse retraite word je ingezet als als Zijnsmedewerker. Dat houdt in dat je aanwezig bent en vanuit jezelf en je vakgebied gaat ervaren waar mensen uit je groep bij jou aan willen schuiven. Waar voelen mensen jou en jouw verhaal, waar beweeg jij daadwerkelijk van binnenuit? Je bent in deze retraite dienstbaar aan elkaar vanuit wat er ontstaat in het moment. Je voelt waar je aan kunt schuiven en iets kan betekenen.

In de vierde en laatste dagretraite draai je actief mee in het programma. Je draait mee vanuit het aanbod dat je zelf hebt gecreëerd en wordt daarin gedragen door ons Saol Team.

Wil je wel creëren, maar is dit te groots?

Kom proeven met een verblijf op maat!

In een verblijf op maat komen de kracht van rust momenten en ruimte voor jezelf én onze betrokkenheid en professionaliteit samen. Jouw verhaal staat centraal. Ons team sluit aan bij jouw persoonlijke en zakelijke vragen. 

Kleiner, behapbaar en passend bij jou op dit moment.