Vol bezieling een nieuw avontuur in.

Helderheid, belichaming van jouw kennis en een stevige brug zodat jouw levens-, vak- en ervaringskennis in een jaar samensmelten in een nieuwe creatie.

Jouw verhaal en fundament staan

Je weet wie je bent en wat je doet en aanbiedt

Mensen voelen wie je bent, vertrouwen en stappen bij je in

Jij droomt van een nieuwe stap die het vuur weer bij je aanwakkert.

Kies om een stevige brug te bouwen naar je nieuwe creatie.

Wij zijn Saol.

Een collectief van (neuro)diverse pioniers die de durf, moed en passie hebben om met een berg (vak)kennis samen de wereld creëren die we willen zien en ervaren. Inclusief, warm en vol ruimte om jezelf te Zijn.

Wij geloven dat de maatschappij een grote behoefte heeft aan mensen zoals jij. Krachtige, slimme, bewuste mensen die hoofd en hart kunnen verbinden in hun eigen vakgebied. Mensen die durven ondernemen vanuit hun eigen perspectief en vindingrijkheid.

Wij dagen jou uit om
. .

Margot & Marco Peters.

Founders Levenscentrum Saol

Neem geen genoegen meer met werk dat je niet langer vervuld.

Laat ons de ruimte faciliteren om jouw visie te vormen en de brug te slaan tussen waar je nu bent en waar jij wil zijn.

Kom direct in contact

Creatie, plezier en bezieling stromen vanzelf als je de ruimte neemt jouw gedachtegoed vorm te geven.

Wat je van ons kunt verwachten.

Ruimte voor je nieuwe creatie

Vier maal een drie daagse groepsretraite. De natuur en rust in om jouw verhaal, jouw aanbod, jouw aanwezigheid en jouw zelfvertrouwen te belichamen.

Een podium voor jou

Jij lanceert jouw creatie en aanbod in jouw vakgebied. Je organiseert een activiteit waarin jij de inhoud bepaalt en draagt en ons team jou faciliteert jou volledig.

Een goed plan

Financieel, strategisch, communicatief, qua huisvesting en persoonlijk een plan op maat om jouw brug te slaan. Diverse teamleden zijn aanwezig in de driedaagse retraites en zullen daarnaast op maat bij jouw creatieproces aanwezig zijn.

In 3 simpele stappen vol bezieling je nieuwe avontuur in.

1. Kom in contact

2. Maak ruimte voor jouw nieuwe keuze

3. Stap trots en goed voorbereid in jouw nieuwe avontuur

“De eerste week van juli zou het gaan gebeuren! Ik had mijn baan opgezegd en wilde een week lang werken aan de online-training waar ik al zo lang mee in mijn hoofd liep. Margot bood aan met me mee te denken. Ik huurde een transformatiehuisje aan de rand van een klein Fries dorpje, met uitzicht op de weilanden en nestelde me daar in alle stilte alleen met mijn laptop. Ik had al precies in mijn hoofd hoe het zou worden. Deze week van afzondering was precies wat ik nodig had. Een rustpuntje. Even niets en weg van alles. En toch was het zó ontzettend fijn om iedere ochtend even kort contact te hebben met Margot, die steeds weer opgewekt vroeg hoe het ging en wat ik van plan was die dag. Het hielp me echt met opstarten en de draad vast houden. Toen ik een keer met een specifieke uitdaging zat bracht ze me in contact met een teamlid van haar: Mandy. Ook zij luisterde aandachtig naar wat ik wilde en dacht oprecht met me mee. Die week schreef ik de gehele training. Ik zat in een heerlijke flow. Dankjewel Margot en Mandy voor jullie support!”

Gerrie Douma Slothouber

Klinisch psycholoog

Een jaar vol bezieling je nieuwe avontuur in.

Wat brengt dit jaar jou? Helderheid en kracht. Dit jaar heb je de kans om jouw brug te slaan en je nieuwe creatie neer te zetten vanuit je eigen geïnspireerde verhaal. Je maakt jezelf vrij omdat jij dat kiest. Je krijgt alle inspiratie en facilitatie om heerlijk te creëren vanuit mind/body en soul waardoor jij voelbaar bent in de wereld. Jouw verhaal klopt met wie jij bent waardoor jij na dit jaar met gemak aantrekt wie jij op jouw beurt mag inspireren.

€8.888,- *

(excl. BTW)

* betaalplan mogelijk: aanbetaling van €888 en vier betalingen van €2000 of acht betalingen van €1000,-

Kom in contact

Dé kracht van dit aanbod is dat we dit proces aan gaan vanuit flow en flexibel waar nodig bij je aansluiten. Kom in contact en we maken een plan op maat waarin je ziet wat mogelijk is.

Wil je wel creëren, maar is dit te groots?

Kom proeven met een verblijf op maat!

In een verblijf op maat komen de kracht van rust momenten en ruimte voor jezelf én onze betrokkenheid en professionaliteit samen. Jouw verhaal staat centraal. Ons team sluit aan bij jouw persoonlijke en zakelijke vragen. 

Kleiner, behapbaar en passend bij jou op dit moment.