Het Founders Chalet

Verscholen tussen de groene bossen en midden op de Veluwe ligt EuroParcs Beekbergen. Het park ligt ingeklemd tussen Loenen en Beekbergen. Doordat het park omringd wordt door natuur kom je gegarandeerd helemaal tot rust.

De natuur op en om het park heen barst van de Levensenergie. Het is een heerlijke plek om even uit het dagelijks leven te stappen en ruimte voor rust, aarden en Zijn te maken.

Het chalet van Marco en Margot heeft alles in huis om heerlijk te genieten. Een bos op loopafstand en gebruik kunnen maken van sauna, zwembad en fitness op het park. Kruiden uit eigen tuintje, wakker worden met het gezang van vogels en de eekhoorntjes in de tuin zien. ‘s Avonds de buitenhaard aansteken, het hout is aanwezig. Neem gerust je hond mee, die is ook van harte welkom.

Het chalet heeft een moderne inrichting en een goede keuken met oven, magnetron en vaatwasser. In de subtiele details vind je de spirituele energie van de plek en van Marco en Margot terug.

De kernenergie van deze plek is aarden, rust en Zijn. Je hoeft helemaal niets. Enkel verblijven in deze mooie natuurlijke omgeving is genoeg.

Saol en EuroParcs Beekbergen

Saol houdt van de natuurlijke, warme en vriendelijke basis van EuroParcs Beekbergen. Daarnaast bieden wij je een map met leuke (zorg)boerderijen met biologische producten op rijafstand en de fijne partners van Saol in Apeldoorn. In overleg kunnen we zorgen dat je koelkast gevuld is. Wij geloven dat een stevige, gezonde basis al genoeg is om lichamelijk, geestelijk en energetisch tot rust te komen.

Wil jij naast rust een diepere Saol beleving? Wij bieden je graag een bijzondere holistische beleving op maat met behulp van Cirkel van Saol. Ons netwerk biedt je graag een natuurgeneeskundig consult, yoga op maat, Ayurveda massage of een edelstenen behandeling. Heb je een specifieke vraag zijn wij altijd bereid om te kijken wat er nog meer mogelijk is in de tijd dat jij verblijft.

Wanneer is een verblijf op maat in dit chalet beschikbaar?

9 tot en met 12 juni, week 30, 31, 32, 33, 34, week 36. Het is mogelijk voor een langere periode te boeken of voor een weekend. Wil jij graag een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.