The Conscious Lake

Prachtig helder blauw, omringt met bos. Waar vind je hier de scheiding tussen lucht en water? Een sprekend meer dat je uitnodigt tot bewustZijn. Kom je wandelen, spelen en genieten? Deze plek nodigt je uit om van binnenuit te voelen wat er wil ontstaan.

Beauty is in the eye of the beholder. Anitha Hartenlucht neemt je graag mee in het contact en de ervaring met The Conscious Lake.

Ervaar deze magische helende plek in het noorden van Nederland.

Iedereen is welkom bij Saol. Bij The Conscious Lake is er vooral plek voor de mensen die rust en ruimte zoeken omdat ze zijn vastgelopen, zich over vermoeid voelen en/of overspanning/burn-out zijn geraakt. Mensen met een gedreven hart die hun eigen hart weer even lucht mogen geven.

Ben je moe, zoek je nieuwe ruimte en persoonlijke aandacht? Je bent van harte welkom.

Circle van Saol The Conscious Lake - 5-14

Levenscentrum Saol en The Conscious Lake.

Samen sterk voor jou als gast

Op deze mooie plek staan twee huisjes. Saol heeft mag  het gastenhuisje aan je aanbieden. Het is mogelijk om twee nachten te komen logeren waarbij Anitha met liefde voor je ontbijt en lunch zorgt. Het avondeten kan je nuttigen in één van de eetgelegenheden in de buurt. In deze twee dagen kan je je onderdompelen in rust, in contact met de kracht van de natuur. Jij komt met jouw volle hoofd en Anitha ondersteunt je met de mooie omgeving, massage en bewustzijnstools naar nieuwe ruimte. Je hebt je eigen ruimte, toegang to de tuin en kan heerlijk wandelen in het bos om deze mooie plek heen. Jij bent vrij je eigen ritme te volgen en er is de mogelijkheid om samen te wandelen en te sparren.

Het verhaal van The Conscious Lake

Op een dag komt er opeens een vrouw je leven(scentrum) in lopen die vertelt dat ze contact heeft met een meer. Vanuit het meer ontstaan allemaal mooie creaties en ontmoetingen. Voor sommige mensen is dat wellicht een beetje bijzonder. Voor ons in Levenscentrum Saol is dat heel normaal. Wij werken graag met mensen die in sterke verbinding staan met de natuur.

Samenwerken op Maat

Op verzoek kunnen er zakelijke en/of holistische sparringpartners bij je aansluiten waar nodig. Via telefoon, in hun eigen kantoor of praktijk in de omgeving of op de Pleisterplaats. Kijk onderaan de pagina wat de mogelijkheden zijn voor Verblijven op Maat.

Plan een afspraak

Wil jij co-creëren met Levenscentrum Saol?

Heb jij een prachtig natuurhuisje of chalet dat je graag aanbiedt voor mensen in zorg, onderwijs en sociale ondernemingen die zelf even op mogen laden, verdiepen en/of creëren? Kom dan ook met ons in contact, wij ontdekken graag of er een co-creatie mogelijk is.

Maak ook kennis met onze andere verblijfplaatsen...