Het seizoen succesvol starten met ondernemen vanuit vertrouwen

op locatie

20 september
, 19:00
19:00
- 21:30 uur

Moed, hoop en vertrouwen als ondernemer terwijl je vakgebied en opdrachten veranderen, je zelf groeit en steeds weer uitgedaagd wordt ook tegenslagen te doorstaan. Hoe doe je dat? Hoe stap je daar ten eerste vol goede moed in? Hoe blijf je in alles op je eigen koers? Hoe speel je met de balans tussen simpelweg geld binnen brengen, je acquisitie en je werkgeluk?

De antwoorden op deze vraagstukken vind je terug in de avonden 2024/2025 van Levenscentrum Saol. We hebben een prachtig herhalend programma voor je dat nooit saai wordt omdat de inhoud en vibe van de avond altijd verschilt.

Daar wil je natuurlijk vol vertrouwen aan beginnen. Kai en Margot zorgen voor de opening van het nieuwe Saol Seizoen waarin ze humor, aanmoediging en een goede boost energie combineren met het verhaal over de weg van vertrouwen die ze samen liepen door financiële uitdaging en burn-out. Hoe creëer je ondanks alle omstandigheden succes en plezier? Kai en Margot werken vanuit de combinatie tussen de inhoud in zorg, zakelijkheid en afstemming met het universum in het bouwen van een stevig fundament van de netwerkcirkels van Saol. Kom jij genieten, ontspannen, lachen en nieuwe energie op doen voor het nieuwe jaar?

Koop je ticket.

Introductieticket Station Royaal – 20 september – exclusief diner

 25

Introductieticket Station Royaal – 20 september – inclusief diner

 40

Heb je een ticket inclusief diner? Om 18.00 uur eten we samen een daghap.

Kom je voor de tweede keer?
Omdat we kiezen een warme netwerkkring te scheppen die herkenning, commitment en steun bij elkaar vindt, kan je éénmalig een los ticket kopen en daarna kiezen voor een seizoensabonnement. Dat kan aangevuld worden met diners en met 1-op-1 zakelijke ondersteuning.

Optie 1: Geef commitment aan jezelf en weet dat ons netwerk er voor je is. Zo creëren we samen een warme netwerkkring die herkenning, steun en daadkracht bij elkaar vindt.
Koop een strippenkaart van seizoensabonnement exclusief diner >>

Optie 2: Verdiep naast het reguliere seizoensabonnement jouw seizoen door iedere maand met een diner aan de teamtafel aan te schuiven. Zo heb jij persoonlijke connectie en de mogelijkheid om in gesprek te raken met onze zakelijke sparringpartners.
Koop een strippenkaart van seizoensabonnement inclusief diner >>

Optie 3: Investeer in jouw Pionierschap. Verdiep naast het reguliere seizoensabonnement én de diners aan de teamtafel met daadwerkelijke verdieping en ontvang zakelijke 1-op-1 ondersteuning. Ontvang tien maanden lang eens per maand een netwerkavond, iedere maand een verdiepende en/of ontspannende sessie met één van onze zakelijke sparringspartners en een vast contactpersoon die betrokken is bij jouw proces en maandelijks incheckt. Klinkt goed?
Koop een lidmaatschap voor een half jaar met één op één ondersteuning >>

Heb je een strippenkaart?
Vul bij afrekenen je code in en reken gratis af. Zo weten wij dat jij er bij bent.