Station Royaal

Heerlijk op de bank een goed gesprek voeren, met de laptop aan een tafeltje werken aan je eigen sociale onderneming of rondkijken en de sfeer en energie van Station Royaal ontvangen. Elkaar ontmoeten in een fijne, sfeervolle omgeving. Koffie, lunch of een lekker biertje en daarbij een goed gesprek over zorg en/of onderwijs.

Station Royaal is dé plek in Apeldoorn voor contact, ontmoeten en verbinden. Een heerlijke plek om neer te strijken en te genieten van koffie uit eigen koffiebranderij, een heerlijk Hert Biertje en Kasteelhoeve wijn. Het is koninklijk genieten met een royale lunch met verse broodjes en je wordt vorstelijk bediend door de medewerkers, die onder begeleiding werken aan hun plek in de maatschappij.

Station Royaal is de plek waar verschillende sociale initiatieven en ondernemingen bij elkaar komen. Dat maakt dat we hebben gekozen dat het dé plek is waar wij onze Circle of Saol ontmoetingen plaats willen laten vinden. De fijne locatie, het sociale gedachtegoed, de sfeer van hard werken én plezier maken en de goede connectie met de Social Impact Officer Johan Luijkman en bedrijfsleider Simon Filius zorgen voor veel lol en goede synergie.

De kernenergie van deze plek is Contact, Ontmoeten en Verbinden. Vanuit die connectie werken Levenscentrum Saol en Station Royaal samen. Dat heeft de volgende vorm gekregen.

Levenscentrum Saol en Station Royaal

In station Royaal bieden wij bij jou een beleving in het (zorg)hart van Apeldoorn. Iedere maand organiseren we een Saol Meeting. Dat betekent contact met warme, geaarde sparringpartners. Elkaar ontmoeten op sociaal ondernemerschap in zorg, onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. Verbinden met hartsgedragen energie die voelbaar is in de mensen die komen.

Je bent van harte welkom om er ’s middags al te landen en Station Royaal als werkplek te gebruiken. Special voor de mensen die naar de Saol Meeting komen word er een daghap geserveerd. Zo kan je files vermijden én zorgen dat je lekker gegeten hebt voordat je een fijne avond van voeding en netwerken tegemoet gaat.

Lees meer over de avonden in Station Royaal >>

Adres van Station Royaal: Stationsplein 4, 7311 NZ Apeldoorn