Avonden Station Royaal, Apeldoorn

Hallo pionier! Jij zet je in voor (innovatie in) zorg, onderwijs en/of een sociale/maatschappelijke organisatie of hebt een warm hart voor deze vakgebieden. Wij bieden jou iedere maand een plek waar je verbinding, voeding en inspiratie vind.

De avond zelf start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Wij zorgen voor de mogelijkheid om te netwerken, interessante inhoud én je drankjes.

Kom je voor de eerste keer? Dan zijn de kosten voor de avond inclusief drankjes voor onze rekening.
Kom jij al vaker bij onze avonden? Dan zijn de kosten van de avond inclusief drankjes €25,-.

De kernenergie van deze plek is Contact, Ontmoeten en Verbinden. Vanuit die connectie werken Levenscentrum Saol en Station Royaal samen.

Als team Levenscentrum Saol zijn wij al vanaf 15.00 uur aanwezig in Station Royaal. Je bent van harte welkom om aan te schuiven, rustig kennis te maken en mee te genieten. 18.00 uur eten we samen een daghap. Mocht je daarbij aan willen schuiven zijn de kosten van de daghap €15,- voor eigen rekening.

De komende avonden:

12 mei 2023 Ondernemen vanuit Zijn

Deze avond spreekt Rob Lindhout van Puur Sang over ondernemen vanuit Zijn.

Een kleine beetje achtergrond informatie; Puur Sang ontwerpt en realiseert met hoofd, hart en ziel interieurs en gerelateerde huisvestingsvraagstukken. Dat doen zij voor scholen, bibliotheken, zorginstellingen, bedrijven en andere organisaties. Zij doorbreken gangbare denkwijzen met initiatieven die leiden tot verrassende en inspirerende ideeën, concepten en ontwerpen. Zo ontstaan interieurs die betekenis hebben en waar mensen graag komen: interieurs die de identiteit van onze klanten weerspiegelen en die bijdragen aan hun succes.

Naast Puur Sang volgt Rob Lindhout zijn hart met een nieuw initiatief, ervaringsruimtes. Ook daar zal deze avond aandacht voor Zijn.

8 juni 2023 Ondernemen vanuit je verhaal

Mandy Elfering is start-up mentor en speelde een belangrijke rol bij de start van JongPIT – platform voor en door jongeren met een chronische aandoening of beperking. Haar drive om betrokken te zijn bij sociale bedrijven, coaches en therapeuten vindt oorsprong in haar eigen verhaal. Deze avond deelt zij haar eigen verhaal, de drive die ze daaruit volgt en hoe zij starters professioneel begeleidt bij de positionering vanuit een persoonlijk verhaal.

29 september Ondernemer vanuit onze cirkel

Hier lees je snel wie deze avond zal vullen.

2 november Sociaal ondernemen vanuit verbinding

Social Impact Officer Johan Luijkman vertelt deze avond over het sociaal ondernemerschap in Station Royaal en hoe mooie sociale initiatieven bij elkaar komen. Het begint bij de samenwerking tussen Kroek&Partners en Rosales Zorg in Station Royaal. De vruchtbare grond waarop de draagkracht voor anderen ontstaat. Zo vind de prikkelarme borrel Uit1830 er een thuis, werken er mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en vind Levenscentrum Saol er haar basis voor de avonden. Dit is nog maar een klein tipje van de hand vol mooie dingen die er plaats vinden. Johan staat voor contact, ontmoeten en verbinden en zal deze avond delen hoe je elkaar vindt.

15 december Ondernemer vanuit onze cirkel

Hier lees je snel wie deze avond zal vullen.

Je bent van harte welkom om er ’s middags al te landen en Station Royaal als werkplek te gebruiken. Special voor de mensen die naar de Saol Meeting komen word er een daghap geserveerd. Zo kan je files vermijden én zorgen dat je lekker gegeten hebt voordat je een fijne avond van voeding en netwerken tegemoet gaat.

De avonden voor 2023 zullen in oktober/november bekent worden.

Adres van Station Royaal: Stationsplein 4, 7311 NZ Apeldoorn

Koop hier je ticket: