Marco

Founder, energiewerker, magnetiseur

Ik ben Marco Peters, ik ben 48 jaar. Ik ben huisman. Ik woon met mijn hond Yoshi en vrouw Margot in de bosrijke Veluwe. Ik hou van vissen, films kijken, muziek luisteren en veel tijd in de natuur doorbrengen. Ik wandel graag in de bossen van de Veluwe.

De passie van mijn vrouw brengt mij bij het Levenscentrum. Ik ben graag vanuit rust voor je aanwezig.

Wat drijft je?

Het boeit me om mensen een stapje verder te helpen in hun leven zodat ze weer stevig met beide benen op de grond staan. Ik weet hoe overprikkeld je kan raken in het leven en ik wil mensen een plek bieden waar ze hun rust weer kunnen vinden. Een bubbel waarin je kan ontspannen en ontprikkelen.

Wat betekent Zijn voor jou?

Zijn is voor mij jezelf zijn. Je niet hoeven schamen voor wie je bent. De dingen doen die je blij maken. De ruimte voelen om dingen op je eigen manier en je eigen tempo te doen. Rust en balans vinden, je eigen levensritme.

Wat betekent dat voor de manier waarop je werkt?

Mensen kunnen bij mij tot rust komen. Ik ben gewoon aanwezig, kom naast me zitten en vind je eigen rust. Van mij hoef je niets te zijn, je bent precies goed zoals je bent. We kunnen samen stil zijn of wat woorden wisselen. Alles is goed. Zijn is voor mij jezelf zijn.