Anitha Hartenlucht

Ik ben ruimte en oordeelloos waardoor jij weet dat je geliefd bent en jezelf mag zijn.

Wie ben ik binnen Levenscentrum Saol?

Ik ben Anitha Hartenlucht. Ik ondersteun je met al mijn kennis en wijsheid. Het is mijn passie om te inspireren en het beste in jou naar boven te halen. Te zien wat je wellicht zelf (nog) niet ziet. Je te laten zien en merken dat je geliefd bent en hoe je er ook voor jezelf kunt Zijn. Omdat ik weet hoe het is om jezelf volledig kwijt te raken, in zorg, wegcijferen of wat dan ook. Dat je soms zo kunt verdwalen en afdwalen van je kern en bron en het lastig kan zijn om je weg terug te vinden. Daarin wil ik er voor je Zijn met al mijn ervaring van afdwalen, diep gaan en de weg terug te vinden. Zodat je steeds beter afgestemd raakt.

Ik ben Ruimte en oordeelloos.

Saol - 2024 Anitha hartenlucht 23

Wat doe ik binnen Levenscentrum Saol?

Binnen Saol deel ik mijn mooie plek en talenten om jou rust en ruimte te bieden. Door mijn persoonlijke ruimte en warmte voel je je al gauw op gemak om te delen wat je bezighoudt. Mijn omgeving ondersteunt je om volledig los te laten, uit je hoofd te komen en je te verbinden met je/de natuur.

Bij mij kom je om volledig te ontspannen en tot rust te komen. En het is meer dan dat. Je wilt ook geïnspireerd weer weggaan en met nieuwe inzichten voor je transformatie.

Verblijf op maat; Ik ben daarin je gids en wegwijzer, maar jij bepaalt uiteindelijk je route. Ik doe dit bijvoorbeeld door je vragen te stellen, zodat je mogelijke blinde vlekken kunt zien en meer bewust wordt van je eigen proces en wat je daarin kunt doen om verder te komen en stappen te maken. Samen kijken we wat er in het reatreat nodig is om jou zo veel mogelijk weer terug te brengen bij je oorspronkelijke zelf. En doe ik je suggesties welke items uit mijn ‘schatkist’ een bijdrage zouden kunnen zijn in jouw proces.

Wat brengt mij bij het levenscentrum en wat drijft mij?

Ik ken Margot al langere tijd en hoorde via een vriendin van het Levenscentrum. Ben toen een keer meegegaan en werd erg geïnspireerd door de mensen en de mogelijkheden. Het gevoel van thuiskomen en de verbinding. Ook een hele mooie visie en doelstelling. Het resoneerde erg met een energie waar ik naar op zoek was.

Levenscentrum Saol werkt vanuit Zijn, wat is mijn visie op Zijn?

Zijn is voor mij een soort gevoel van Stilte, Ruimte en Leegte. Zijn is vrede en rust. Rust in je hoofd, vrede in je hart. Waarin hoofd en hart op één lijn liggen. Zijn is de vogels aanschouwen op hun vlucht, de wolken die voorbij drijven, de rimpels in het water, de zon die streelt over je gezicht… En het gevoel dat je één bent en onderdeel uitmaakt van dat alles. Overgave. Leven. Een ruimte waarin niets moet en alles IS

Wat betekent dat voor de manier waarop ik werk?

Voor mijn werkwijze betekent dit dat ik je meeneem en gids naar deze Ruimte. Dit kan in de natuur zijn, maar ook door één (of meerdere) van mijn behandeling die dat bewerkstelligt. Het gaat er mij om dat je weer rust kunt ervaren. En met een frisse blik en opgeladen weer bij mij weg kunt gaan.

Bekijk ook...