Stappen ondernemen vanuit financiële rust

10 mei
, 19:00
19:00
- 21:30 uur

Nieuwe stappen ondernemen kan financieel een spannende aangelegenheid zijn en zorgen dat je verdwaalt in allerlei ingewikkelde gedachten. Stop je met een baan voor je missie, bouw je langzaam een brug, waar investeer je wel en niet in en hoe zorg je dat je een stevige financiële basis bouwt met jouw (sociale) onderneming? Jaap L. van der Meer neemt je deze avond mee in het onderwerp leven en ondernemen vanuit financiële rust. Deze avond staat hij stil bij je ‘waarom’ en hoe je jouw waarom meeneemt in iedere financiële keuze. Hij helpt je een basis te leggen waarop jij je fijn voelt bij jouw eigen keuzes en rust voelt omdat je overzicht hebt. Of je nu in je baan zit en denkt over andere stappen, ondernemer bent of misschien wel pensionado met een passie die je neer wilt zetten.

Het is zonde om in die baan te blijven als je niet gelukkig bent. Pijnlijk als je maanden wakker ligt als sociaal ondernemer om de geldstroom en de keuzes die je maakt. Verdrietig als je je gevangen voelt door geldzorgen.

Terug naar creatie zielsgedreven pionier! De wereld mist je passie en talent als je blijft vastlopen in zorgen over geld.

Koop je ticket.

Kom je voor het eerst? Ontvang €25,- korting met code 
introducee-zwerfsteen
Vul de kortingscode in tijdens het afrekenproces.

Ticket de Zwerfsteen – 10 mei

 25

Kom je vaker op deze avonden en wil je wat korting ontvangen? 
Koop dan een strippenkaart van zes avonden
of een
strippenkaart van twaalf avonden die je vrij in kunt zetten.