Norbert Bol

Huisvestingsadviseur/klankbord

Voor het ondernemen vanuit ZIJN, is je werkplek daar mogelijk nauw mee verbonden. Er komen bij grotere huisvestingsvraagstukken vaak veel aspecten samen. Je zoekt een inspirerende werkplek voor jezelf, je medewerkers en/of je samenwerkingspartners voor de korte/lange termijn. Welke locatie kies je, wat voor huisvesting is het meest ideaal voor je onderneming, hoe flexibel is de huisvesting als je onderneming groeit (of verandert) en welke mogelijkheden zijn er financieel.

2 - Norbert - Levenscentrum Saol

Waarom?

Ik heb ruim dertig jaar werkervaring op het gebied van vastgoed en huisvesting. Het is een markt die gekenmerkt wordt door veel regels, veel marktpartijen en veel financiële belangen. Als ondernemer wil je je richten op je klanten en het werk dat je doet. Huisvesting is een belangrijke voorwaarde voor het ondernemen. Ik stel mijn ervaring graag ter beschikking aan ondernemers die vragen hebben over vastgoed en/of huisvesting die het best bij hun past.

Wat levert het je op?

Door samen de wensen en mogelijkheden te bespreken op het gebied van huisvesting, krijg je een goed inzicht hoe je vanuit ZIJN het beste je huisvestingsdoelen kunt realiseren.

Koop een consult of dagdeel.

Deze kun je inzetten bij de teamleden die deze aanbieden.
Klik voor praktische info op de productnaam.

Flow as you go consult

 111

Al een van deze producten gekocht? Maak een afspraak >>

Bekijk ook...