Jaap

Ondersteuner financiële- en ondernemersvraagstukken

Ik ben Jaap van der Meer, van Van der Meer Lifestyleplanners, ruim 37 jaar werkzaam als onafhankelijk financieel adviseur. Ik ben 33 jaar getrouwd met Ans, wij hebben samen 2 volwassen zoons.

Ik ondersteun jou op weg naar meer financiële duidelijkheid. Ik verzorg de ijkmomenten in je proces.

  • Waar sta je financieel?
  • Wat is er nodig om de brug te bouwen naar wat je daadwerkelijk wilt?
  • Wat is uiteindelijk je eindpunt?

Je kunt bij mij terecht met al je vragen rondom je financiële zekerheid en de creatie van een nieuwe balans daarin. Ik werk vanuit aanwezig zijn op het juiste moment. Jij trekt aan de bel en ik zorg dat ik er ben. Daarin breng ik mijn rust, vertrouwen, levens- en vakkennis mee. Ik werk niet vanuit de cijfers maar vanuit jouw waarom. Daardoor maak je geen keuzes vanuit je hoofd maar vanuit wat je voelt. Ik geloof dat die twee elkaar mogen ondersteunen.

Door samen bewust stil te staan bij het leven en werk wat je wilt én bij de financiële zekerheid die je verlangt kan jij rustig slapen. Je weet wat kan en mogelijk is. Die wetenschap geeft rust en vertrouwen. Je bent uit je hoofd en staat in je eigen realiteit en geeft je ruimte om jouw inhoud zakelijk vorm te geven.

Waarom ondersteun je hierbij?

Ik kom oorspronkelijk uit de financiële wereld, waarin van alles bedacht wordt door en voor mensen, tot het op een gegeven ogenblik niet meer goed voelde. Vanaf dat moment ben ik vanuit een heel ander perspectief gaan adviseren. Het is belangrijk dat jij weet waar je naar toe wilt, zelf.

  • Wat is je verleden?
  • Wat heb je meegekregen?
  • Wat wil je?
  • Wat voel je?

Van daaruit kun je ruimte scheppen voor keuzes maken die je zelf belangrijk vindt. Daarbij kijken we hoe jouw financiën passen bij wat jij zou willen. Dat is mijn taak; zorgen dat jouw levenswensen gerealiseerd kunnen worden en dat die goed financieel onderbouwd zijn.

Wat brengt je bij het levenscentrum en wat drijft je?

Omdat het Levenscentrum mensen naar een betere uitgave van zichzelf wil brengen. Wat is er mooier dan met een team veel aspecten van het leven kunnen pakken. Ik wil je levenswensen faciliteren. Ik vind het heerlijk om allemaal een stukje kunnen pakken zodat onze gasten een completer mens kunnen zijn én een leven kunnen creëren dat bij ze past.

Wat betekent Zijn voor jou?

Zijn is voor mij, het leven krijgen en leven vanuit je hart, dat betekent een leven dat je echt zelf wilt, zonder dat jij zelf of anderen daarover oordelen, puur vanuit je gevoel waarbij je kunt genieten van de rust, ruime en vrijheid.

Wat betekent dat voor de manier waarop je werkt?

De meeste mensen zijn gewend dat financiële zaken door hun adviseur(s) worden aangeraden waarbij eigenlijk alleen naar het financiële en/of het fiscale aspect gekeken wordt. Bij mij gaat het eerst over jou, hoe ziet je (toekomstige) leven eruit, wat zijn je wensen en doelen enzovoort, pas dan gaan we kijken wat je al hebt en wat je daarbij misschien nog nodig hebt om het gewenste leven te kunnen bereiken/leven.

Je kunt bij mij terecht voor je persoonlijke of zakelijke financiële ondersteuning.