Brent

Creatief positionerend beeldbouwer

Ik ben Brent trotse vader van twee pracht kinderen die me telkens leren wie ik ben. Ben nieuwsgierig en altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Ik werk als creatief positionerend beeldbouwer. Studeerde multimedia vormgeven, social work.

Ik ben een communicatie-onderzoeker. Hoe zeg je iets en wat zeg je nou echt? Ik help mensen en
organisatie met het verduidelijken van hun boodschap. Ik luister naar het verhaal maar wat er
werkelijk gezegd wordt. Ik help mensen visualiseren wat ze zeggen en om zich helderder uit te
spreken.

Branding en communicatie

Binnen Levencentrum Saol en in mijn eigen onderneming help ik organisaties met (bedrijfs)communicatie in de vorm van een brandmanual en een sociale media kalender. Je leert je verhaal kennen en uit te spreken. We maken bouwstenen en structuren waarmee jij jezelf kan uiten en jezelf kan zijn.

We gaan denken in een klantreis en je plant wat je wanneer zegt. Ontdek wie je bent, hoe je dat uitdraagt en daardoor projecten, uitdagingen en mensen ontmoet die op het juiste moment zich aandoen wanneer jij dichterbij jezelf staat.

Workshop Taal en kennis

Verder bied ik periodiek in retraites de Workshop Taal en kennis – wat je zegt doe je zelf.

  • Wil je loskomen van jee opgelegde (deug)wereld? ‘
  • Wil je je eigen keuzes maken en autonomie ervaren?
  • Wil je jezelf ontdekken en jezelf zijn?

De taal die we spreken of lezen bepaalt ons denken en andersom; we denken iets en handelen van daar uit. Gedachten leiden tot gevoelens. Gevoelens leiden tot acties. Acties leiden tot resultaten. In deze workshop kijken we naar onze taal, wat zeggen we. Hoe zeggen we dat dan? Je leert bewuster en vrijer te spreken en daadkrachtiger zijn in je doen en laten.

Wat brengt je bij het levenscentrum en wat drijft je?

Communicatie is key. Samen zoeken we naar de taal die we spreken. Ik ben de man met het zwaard. Ik houd zicht op de grote lijnen. Hoe houden we de boodschap concreet maar breed genoeg zodat we onze doelgroep bereiken. Ik weet dat ik met mijn vragen het verhaal scherp houd.

Ik wil er voor zorgdragen dat we een professionele organisatie uitdragen die toegankelijk is in woord beeld en natuurlijk op de locatie zelf. Dit beeld, die boodschap helder en herkenbaar neerzetten is mijn drive.

Een ander in zijn/haar kracht zetten door te laten zien wie hij/zij is. Dat doen we samen. Iedere uitdaging biedt een oplossing die zich aandient wanneer jij eerst reflecteert. Contemplatie. Overdenken en uitspreken. Praten, voelen, ontdekken en samenwerken.

Wat betekent Zijn voor jou?

Ik ontdek het zijn. Op dit moment is het ont-’moeten’. Los komen van oude structuren. Belemmeringen laten gaan. In vertrouwen leven. In mezelf keren om vanuit daar vol in de energie te kunnen stromen. Alleen al dit opschrijven is al vanuit het zijn waaruit ik nu schrijf. Flow-state

Wat betekent dat voor de manier waarop je werkt?

Ik ervaar dit jaar als sabatical. Ik doe enkel wat goed voelt. Ik stel me open en geniet, of doe het niet. Mijn werkwijze is dat ik afstem. Verwachtingen vraag, haal en breng. Wat gebeurd, gebeurd en in het tempo wat nodig is. Dat is nieuw voor mij. Wennen. Maar het gaat zoals het gaat.

Kom, beweeg, doe en wees jezelf