Schrijven voor social media, hoe dan?!

Jouw essentie . .

Ontwikkel jouw schrijfstijl

Vergroot je online bereik

Met lol en zakelijke blik ondersteund

Wil jij jouw waardevolle verhalen schrijven en zo vanzelf klanten aantrekken die bij je passen, maar verdwijn je in de vragen in je hoofd:

Jij verdient een schrijfstijl die je met gemak afgaat en jou met de juiste mensen in contact brengt.

Wij zijn Saol.

Een ervaren collectief van ervaren, gedreven pioniers en creatieve professionals die jou met plezier helpen een woest aantrekkelijk verhaal te creëren. Trouw aan jezelf en helder voor jouw publiek.

Leer in zes tot achttien weken schrijvend de juiste mensen aantrekken en naadloos verkopen vanuit hart en ziel.

Wekelijkse schrijfcirkel, professionele begeleiding, met leuke opdrachten, een scherp verhaal.

Ondersteuning op jou afgestemd

Wekelijks online sessies met experts in communicatie, strategie, storytelling en actief schrijven uit ons team. Wij vliegen verschillende expertises in, jij kunt oefenen en met hun feedback verder.

Community support

Tegelijk aan het werk, samen gemotiveerd, sparren over je verhalen en succesvol schrijven. Schrijven is weer leuk want je hebt weer lol in het proces.

Nieuwe vaardigheden ontwikkelen

In de interactieve sessies leer je duurzame vaardigheden die je gemakkelijk meeneemt in je schrijfroutine. Hierdoor krijg je verhalen die staan en krachtig voelbaar zijn.

Ieder moment zelf aan de slag kunnen

Ontvang een reeks oefeningen ondersteunend aan elke module. Je leert effectief vertrouwen op te bouwen bij je lezers, betrokkenheid op te schalen en je nodigt ze uit om in actie te komen naar aanleiding van je verhaal.

Meetbaar

In contact met je doelgroep ervaren wat jouw verhalen in beweging zetten. In 6 weken dagelijkse groei en een helder en sterk verhaal.

Ontspan & Creëer.

Drie modules van elk zes weken, ook individueel te volgen.

Module 1

medio november/december 2023*

Schrijven vanuit jouw verhaal

Schrijven vanuit je eigen verhaal. Jouw waarom, jouw passie en kracht waar anderen op kunnen aanhaken. In deze module leer je een sterk verhaal met herkenbare statements te schrijven zodat mensen jou met gemak herkennen. Daarnaast haal je de belangrijke kernen en onderwerpen uit je verhaal waar je mensen in mee wil nemen. Dé module om stevig in je verhaal te staan en met zelfvertrouwen een persoonlijk én zakelijk verhaal neer te zetten

Module 2

maart/april 2024*

Schrijven in connectie met jouw klant

Vanuit je eigen krachtige verhaal de juiste connectie vinden met je volgers en klanten. Luisteren naar wat ze zeggen, de haakjes in hun verhalen herkennen en koppelen aan je eigen verhalen. Met deze module leer je zo naadloos aansluiten dat het voor mensen natuurlijk voelt om je te leren kennen, een stap naar je toe te zetten en bij je in te stappen. Je schrijft vanuit verbinding en hierdoor stap je in verkoop die met liefde in plaats van forceren gaat. Voel je lekker bij je eigen verhalen én zelfverzekerd in je zakelijke kracht.

Module 3

september/oktober 2024*

Jouw producten & branding naadloos aan je schrijven koppelen

Vanuit je mooie verhalen die mensen aantrekken naar de daadwerkelijke verkoop zonder in de stress te schieten. In deze module zorg je dat jouw verhaal, de verhalen van je klant en je producten naadloos op elkaar aansluiten. Jouw klant voelt zich gezien en begrepen en jij staat met passie en zelfvertrouwen in jouw aanbod. Jij kan doen wat jij graag doet en je klant stapt in het aanbod waar hij of zij zo aan toe is.

Aan de slag in 3 stappen.

1. Reserveer je plek voor de module(s) die jij wil volgen.

2. Creëer ondersteund je verhaal.

3. Vier een goede connectie met je following.

Schrijfcirkel.

Werk aan een helder verhaal waar je steeds op verder kan en die jouw marketing voor je doet.
Met plezier schrijf jij verhalen die helemaal passen bij wie je bent en wat je uit wil dragen. Jouw verhaal wordt gevoeld door jouw publiek. Je voelt de synergie en die energie tilt jou en je klant op.

Jouw essentie . .

Wat krijg je nu concreet?

Drie modules van elk zes weken, zelf kiezen welke je volgt.

Iedere week aanschuiven bij een online sessie.

Iedere week een expert aanwezig met de energie om jou en je verhaal naar een nieuw level te tillen.

Iedere week een mail met de opdracht en extra tips van onze experts.

Een groep gelijkgestemden die ook met hart en ziel zakelijk leren schrijven.

Kies jouw proces.

Drie modules van elk zes weken, ook individueel te volgen.

VIP - Extra support

Zelf samenstellen, drie consulten per module

Wil jij die stap dieper pakken? Wil je dat de experts die deze cirkel initiëren en begeleiden persoonlijk met je mee kijken? Wil je met Brent kunnen sparren over branding, met Mandy over strategie, met Margot over het opzetten van een beweging of met Dominique over het vormen van een leuke cursus vanuit jouw teksten?

Met VIP kun je per module drie ‘Flow as you go’ consulten inzetten.

Het complete proces

Module 1, 2 en 3.

Veelgestelde vragen.

Het is fijn als je start met een beeld van wie je bent en wat je wilt brengen met jouw bedrijf. Natuurlijk is er alle ruimte om dat verder uit te diepen maar als je nog helemaal niet weet wat je wil past de schrijfcirkel in dit moment niet bij jou.

Verder heb je heen voorkennis in schrijven of marketing nodig.

Module 1, 2023
15 november, 22 november, 29 november, 6 december, 13 december en 20 december

Module 2, 2024
28 februari, 6 maart, 13 maart, 30 maart, 27 maart, 3 april

Module 3, 2024
4 september, 11 september, 18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober.

De cirkel start om 19.30 uur en stopt om 21.00 uur.

We nemen de schrijfcirkel ontmoetingen op en jij krijgt de opname. Daarmee kan je mee in de opdrachten en de energie van de ontmoeting terwijl je de les ‘inhaalt’ op je eigen moment.

We gebruiken voor de online meetings het programma Zoom. Heb je er nog nooit gebruik van gemaakt van leggen we met plezier uit hoe het werkt. 🙂

Het is mogelijk de schrijfcirkel in twee delen te verdelen over twee maanden. Stuur, als je hier gebruik van wilt maken een mailtje over naar hallo@levenscentrumsaol.nl

Mandy
Bij Levenscentrum Saol is Mandy nauw betrokken bij zowel strategie als creatie van levenscentrumsaol.nl en bij jou als sparringpartner aanbodontwikkeling. Zij neemt je dromen en visie en combineert jouw creatieve geest van met haar marketing-, bedrijfsvoerings- en website-ontwikkelingskennis. Resultaat? Je ideeën vertaalt in een authentiek verkoopaanbod, aantrekkelijk voor je klant, die past bij waar je nu staat. Een fundering die je het vertrouwen geeft om te staan voor je bedrijf.

Voorbeeld van Mandy’s werk: shitorshine.nl, jongpit.nl, levenscentrumsaol.nl.

Brent
Met een positieve drive maakt Brent een lijn in communicatie. Alles met een creatieve kwinkslag, een gezonde dosis energie en vrolijkheid die een lach op je gezicht tovert. Brent is een communicatie-onderzoeker pur sang. Hoe zeg je iets en wat zeg je nou echt? Hij luistert niet alleen naar het verhaal maar ook naar wat er werkelijk gezegd wordt en helpt je visualiseren wat je zegt en helpt je om jezelf helder uit te spreken.

Voorbeeld van Brents werk: kleurrijker.nllevenscentrumsaol.nl. Daarnaast doet Brent veel werk voor de Hogeschool van Rotterdam.

Margot
Al jaren schrijft Margot vanuit hart en ziel. Het grootste deel van haar klanten en de klanten van Saol komen vanuit social media. Zij werkt vanuit het opzetten van een beweging die groter is van haarzelf. Dat doet zij door haar verhalen zo scherp te maken dat mensen zich herkennen en zich met me kunnen verbinden. Door de jaren heen heeft zij zakelijk leren schrijven, waardoor haar teksten als vanzelf doorlopen tot ontmoetingen en samenwerkingen met klanten of business to business.

Je kunt Margot volgen op LinkedIn en je vindt haar blogs op thenewfood.nlwaar ze mensen door middel van haar eigen verhaal meeneemt in een herstelproces.

Dominique
Binnen Levenscentrum Saol is Dominique creatief productontwikkelaar. Zij is goed in het ontwikkelen van concepten en het omzetten naar een project. Daarin heeft zij de capaciteit om het project uiteen te zetten, te bewaken en scherp te delegeren. Binnen Saol werkte zij aan een discord server waar mensen samen kunnen komen als ze hun eigen leven en/of onderneming bewust willen creëren. Daarnaast is zij een belangrijke schakel in de creatie van de Schrijfcirkel. Zij ondersteunt bij het ontwikkelen van het lesprogramma en het zorgen dat producten de wereld in komen.