Jaap

Ik ben Jaap van der Meer, van Van der Meer Lifestyleplanners, 57 jaar, al ruim 35 jaar werkzaam als onafhankelijk financieel adviseur. Ik ben 32 jaar getrouwd met Ans, wij hebben samen 2 volwassen zoons (31 en 28 jaar).

Wat brengt je bij het levenscentrum en wat drijft je?

Omdat het Levenscentrum mensen naar een betere uitgave van zichzelf wil brengen en ik dat op dit moment al toepas voor mijn relaties, wil mijn kennis en kunde toevoegen aan het Levenscentrum zodat ook de mensen die daar aan zichzelf werken echt hun betere ik kunnen realiseren.

Wat betekent Zijn voor jou?

Zijn is voor mij, het leven krijgen en leven vanuit je hart, dat betekend een leven dat je echt zelf wilt, zonder dat jij zelf of anderen daarover oordelen, puur vanuit je gevoel waarbij je kunt genieten van de rust, ruime en vrijheid.

Wat betekent dat voor de manier waarop je werkt?

De meeste mensen zijn gewend dat financiële zaken door hun adviseur(s) worden aangeraden waarbij eigenlijk alleen naar het financiële en/of het fiscale aspect gekeken wordt. Bij mij gaat het eerst over jou, hoe ziet je (toekomstige) leven eruit, wat zijn je wensen en doelen enzovoort, pas dan gaan we kijken wat je al hebt en wat je nodig daarbij misschien nog hebt om het gewenste leven te kunnen bereiken/leven.