Drie daagse retraite

Zit jij vaak in de DOE modus, in je hoofd en in het bedenken hoe het allemaal moet?

Verlang je naar ontspanning, maar is de stap naar Zijn een uitdaging?

Wil je graag, maar weet je op het moment niet hoe je uit je hoofd komt om weer vanuit rust te functioneren?

Wij geloven dat jezelf Zijn begint bij de rust om te horen wat je zelf voelt, denkt en ervaart. Die rust willen wij graag bieden. Overnachten in een natuurlijke omgeving. Alles los kunnen laten omdat de basis verzorgd is. Je hebt een bed, gezonde maaltijden en een basisprogramma dat je helpt in contact met jezelf te zijn. Een plek waar jij er gewoon mag Zijn. Vanuit de rust voel je waar je de verdieping wil vinden. Wij bieden je ontzorgde dagen.

In deze dagen nemen we je mee in meer ontspanning en plezier. Daarmee doorbreken we de stap naar Zijn die uitdagend kan zijn. Je hervindt de ruimte om jezelf te horen; je vind je eigen helderheid terug. Met warme aanwezigheid, een lach en een licht programma helpen je op weg naar meer Zijn. Na deze drie dagen keer je met nieuwe inspiratie en plezier terug naar je dagelijks leven.

Drie dagen rust in de prachtige omgeving van Loenen

Een fijne tuin, een bos op een paar stappen afstand en de ruimte om steeds weer vrij te kiezen of je je met jezelf of met anderen wil verbinden.

Een licht programma...

… met yoga, boswandelingen, dans, rust en fijne geaarde sparringspartners die graag samen stil met je zijn en tevens open staan voor een goed gesprek*. In onze veilige omgeving is geen onderwerp taboe.

Volledig verzorgd

Je bed is bij aankomst fris opgemaakt. De koks van het Zonnehuis bereiden alle maaltijden met liefde en passie. Je kunt de hele dag gebruik maken van koffie, thee en water.

Driedaags Retraite omgeving Loenen/Beekbergen.

2023

  • 3 nachten verblijf in een fijne groepslocatie in omgeving Beekbergen.
  • 2 maal ontbijt, 3 maal lunch, 2 maal diner, we koken samen
  • Een bos op paar stappen afstand
  • Licht programma* met yoga, boswandelingen, afstemmingen en rust
  • Fijne geaarde sparringpartners die graag samen stil met je zijn en tevens open staan voor een goed gesprek

3 nachten verblijf in een fijne groepslocatie in omgeving Beekbergen

2 maal ontbijt, 3 maal lunch, 2 maal diner, we koken samen

Een bos op paar stappen afstand

Licht programma* met yoga, boswandelingen, afstemmingen en rust

Fijne geaarde sparringpartners die graag samen stil met je zijn en tevens open staan voor een goed gesprek

€695,- (incl. BTW)

Vul het onderstaande formulier in als je een vraag hebt of op de hoogte wil zijn wanneer de volgende drie daagse retraite plaats vindt.

Wij zijn Saol.

Een collectief van (neuro)diverse mensen die samen de wereld creëren die we willen zien en ervaren. Inclusief, warm en vol ruimte om jezelf te Zijn. 

Iedere retraite heeft een eigen ervaring. Er zullen drie teamleden zorgen voor deze ervaring. Tijdens de retraite ontmoet je op de verschillende dagen, verschillende leden van ons team.