Centrum Bronkracht

In de kern van Beekbergen ligt Centrum Bronkracht verstopt in zijn eigen hoekje van Zijn. Met de warme, groene inrichting straalt het centrum rust, ruimte en een gevoel van welkom zijn uit. Het is een fijne plek om in een eigen bubbel terug te keren naar jezelf en je eigen antwoorden. Tevens een mooie plek om je spiritualiteit te ontplooien.

Centrum Bronkracht wil de Alternatieve zorg verbinden met de Reguliere zorg. Dit doen ze door het bieden van onderdak aan verschillende praktijken op het gebied van levensvragen, levenskunst, geestelijke- en lichamelijke gezondheid. Zo kan ons centrum iedereen die daar behoefte aan heeft de optimale ondersteuning bieden om zo (weer) in zijn of haar eigen (bron)kracht te komen staan.

Centrum Bronkracht straalt een energie uit waar je zowel als gast en coach/healer je welkom en thuis voelt, waar je je op je gemak voelt, je veilig voelt, je je gewenst voelt, je je open stelt, waardoor datgene teweeg gebracht kan worden, wat nodig is om teweeg gebracht te worden, dienend voor het hoogste goed.

De kernenergie van deze plek is Gedragenheid, terugkomen in je (bron)kracht, en Zijn. Vanuit die connectie werken Levenscentrum Saol en Centrum Bronkracht samen.

Saol en Centrum Bronkracht

Saol organiseert om de vrijdag een fijne dagretraite die je op speelse wijze naar rust en verdieping brengt. Een dag in een kleine besloten groep zachte, warme begeleiding bij het ervaren en benoemen van je gevoelens zonder de controle te verliezen. Met verwondering en speels gemak meer ruimte ervaren. Kom kennismaken met zachte werkvormen die leuk en makkelijk zijn. Kom zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal in beweging. Voel hoe op speelse manier ruimte ontstaat.

Daarnaast organiseren we 1 a 2 keer in het jaar Saol Searching in Bronkracht. Een fijne proeverij waar je kennis maakt met het kernteam, de cirkel van Saol en heerlijke momenten van Zijn ervaart. Het is het moment om elkaar te ont-moeten. Er hoeft niets, de tijd verdwijnt even, goede gesprekken kunnen ontstaan en je vind er diverse belevingen van herstellen, verdiepen en creëren. Het is een klein en besloten evenement waar je kunt proeven en ervaren wat wij te bieden hebben.

Wil jij meer lezen over de dagretraites? Meer informatie >>

Adres van Centrum Bronkracht; Dorpstraat 86a, 7361 AX Beekbergen