Ondersteuner bij het verkrijgen van inzicht

Woonachtig in een klein dorp in Drenthe, midden in de natuur en op loopafstand van bos en heide. Van een leven vol opstakels, (innerlijke) ‘strijd’ en onrust, zoekend naar wie ik werkelijk was, heb ik hier mijn plek en rust gevonden waar alle puzzelstukjes de kans kregen op hun plek te vallen en ik van hieruit het werk ben gaan doen wat ik nu doe.

Alle antwoorden liggen al diep in onszelf opgeslagen, echter blijven ze soms onopgemerkt doordat ons hoofd en al haar gedachten er tussen gaat zitten.

Met mijn werk, ondersteun ik je bij het verkrijgen van (meer) inzicht in jouw diepste (ziele) wensen en verlangens. Samen met jou haal ik jouw eigen interne antwoorden naar boven die opgeslagen liggen in het onderbewuste, zodat er veranderingen plaats kunnen vinden op persoonlijk vlak en daarmee op alle vlakken van het leven. Een verschuiving van Doen naar Zijn.

SoulCard

Mijn Soullage Card deck is speciaal ontworpen voor mijn manier van werken, mijn enorme dosis levenservaringen, mijn inzichten verkregen door oa opleidingen, cursussen voor persoonlijke-, emotionele- en spirituele ontwikkeling, vallen en opstaan en het nodige zelfonderzoek.

Bij een dagretraite kun je bij mij aansluiten om een SoulCard te trekken uit mijn eigen gemaakte Soullage Card deck. Naar aanleiding van de de getrokken kaart gaan we in gesprek gaan. Op een liefdevolle en zachte manier krijg jij antwoorden op datgene wat je op dat moment nodig bent te horen/zien/weten. Daarin geef ik je alle ruimte om zelf de antwoorden te vinden en invulling te geven aan hetgeen je ziet en/of voelt bij de kaart.

Jij mag je overgeven aan de warme bedding die ik voor je ben. zodat er veranderingen plaats kunnen vinden op persoonlijk vlak en daarmee op alle vlakken van het leven. Een verschuiving van Doen naar Zijn.

Dit werkt door op alle vlakken van jouw leven. Fysiek, mentaal, emotioneel, financieel, spiritueel en zakelijk. Van overleven naar leven, van onrust, stress en angst naar innerlijke rust, vrede en vertrouwen. Van “te kort” naar overvloed. Op een andere manier naar jezelf kijken en jezelf ervaren, waardoor je ook anders naar je omgeving kijkt en deze ervaart. Hierdoor wordt/is het leven een stuk aangenamer.

– Voor 95% leven, reageren en handelen wij vanuit ons onderbewustzijn. Wanneer wij een verandering in ons leven willen, zullen wij ons eerst bewust moeten worden over dat wat ons vanuit het onderbewustzijn stuurt of tegenhoudt. Ik ondersteun je bij het inzicht krijgen van jouw onderbewuste processen.

– Drie jaar geleden ben ik zelf in een enorm veranderingsproces terecht gekomen en pluk daar nog steeds de positieve vruchten van vrijheid en geluk van.  Vanuit het diepste van mijn wezen is dat wat ik een ieder gun en daarvoor dit werk doe.

Wanneer jij veranderd, veranderd de wereld om je heen.

Wat brengt je bij het levenscentrum en wat drijft je?

Door een post van Margot op LinkedIn werd mijn aandacht getrokken en voelde ik een sterke band tussen hetgeen zij en Marco neer zetten en mijn intentie om een bijdrage te zijn voor een ieder die “worstelt” met vragen waar zij niet weten hoe er antwoord op te krijgen. Daar waar het (oude) denken (nog) in de weg zit, is geen plaats voor voelend beleven.

Ik noem mezelf noem mijzelf Creatief Verwondernemer voor Bewustwording en Bewust-Zijn.

Waarom Creatief? Omdat ik als hooggevoelig kind mijn toevlucht zocht in beeldend werken. Door mijn vele opleidingen, waarbinnen creativiteit steeds een prominente plek innam, leerde ik steeds beter te begrijpen dat beeldend materiaal als een brug werkt tussen het onderbewuste en het bewuste.

Waarom Verwondernemer? Anders dan alleen een leuke woordspeling, verwonder ik mij steeds weer (over alledaagse, als vanzelfsprekend aangenomen, dingen). Als een kind dat alles voor het eerst ziet, hoort, proeft, ruikt, voelt en dit zonder naam of oordeel tot zich neemt als magie. Vrij en open staand voor alle mogelijkheden die het leven ons schenkt.

Wat is jouw visie op Zijn?

Zijn is voor mij het jonge kind (in mij) dat vertrouwd op haar innerlijke kompas/stem, zich volledige overgeeft aan dat wat er is in het moment en vol verwondering het leven Zelf ervaart.

Wat betekent dit voor jouw werkwijze?

Vanuit het sterk innerlijk vertrouwen en overgave, zonder oordeel en vanuit respect naar de ander toe, ontstaat er ruimte en een bedding voor de ander om zichzelf te kunnen zijn. Ik zie jou als mijn gelijke en benader je ook vanuit die gelijkwaardigheid. Zoals een kind open staat voor iedere ontmoeting, zo sta ik open voor jou en dat wat jij nodig bent.

Het is mijn zielsverlangen geweest die mij en Levenscentrum Saol samen heeft gebracht en ik vanuit dat hartgedragen verlangen een bijdrage mag zijn voor jou. Verandering komt van binnenuit.