Brent

Ik ben Brent trotse vader van twee pracht kinderen die me telkens leren wie ik ben. Ben nieuwsgierig en altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Ik werk als creatief beeldmaker. Studeerde multimedia vormgeven, social work.

Ik ben een communicatie-onderzoeker. Hoe zeg je iets en wat zeg je nou echt? Ik help mensen en organisatie met het verduidelijken van hun boodschap. Ik luister niet altijd naar het verhaal maar wat er werkelijk gezegd wordt. Ik help mensen visualiseren wat ze zeggen. Help hen om helderder te spreken en uitten.

Wat brengt je bij het levenscentrum en wat drijft je?

Communicatie is key. Samen zoeken we naar de taal die we spreken. Ik ben de man met het zwaard. Ik houd zicht op de grote lijnen. Hoe houden we de boodschap concreet maar breed genoeg zodat we onze doelgroep bereiken. Ik weet dat ik met mijn vragen het verhaal scherp houd.

Ik wil er voor zorgdragen dat we een professionele organisatie uitdragen die toegankelijk is in woord beeld en natuurlijk op de locatie zelf. Dit beeld, die boodschap helder en herkenbaar neerzetten is mijn drive.

Wat betekent Zijn voor jou?

Ik ontdek het zijn. Op dit moment is het ont-’moeten’. Los komen van oude structuren. Belemmeringen laten gaan. In vertrouwen leven. In mezelf keren om vanuit daar vol in de energie te kunnen stromen. Alleen al dit opschrijven is al vanuit het zijn waaruit ik nu schrijf. Flow-state

Wat betekent dat voor de manier waarop je werkt?

Ik ervaar dit jaar als sabatical. Ik doe enkel wat goed voelt. Ik stel me open en geniet, of doe het niet. Mijn werkwijze is dat ik afstem. Verwachtingen vraag, haal en breng. Wat gebeurd, gebeurd en in het tempo wat nodig is. Dat is nieuw voor mij. Wennen. Maar het gaat zoals het gaat.