Akkelien

Akkelien vind je inmiddels niet meer bij Levenscentrum Saol. Toch willen we haar graag aan je voorstellen. Ze heeft een belangrijke rol gehad in de opzet van Levenscentrum Soal. Je vind haar nu onder haar eigen naam: Akkelien Medina.

Mijn naam is Akkelien Medina Ekkers (1973) moeder van een prachtige volwassen dochter en zoon en woon (nog) in Leeuwarden.

In mijn 20er jaren maakte iemand een opmerking dat ik een hoogsensitief persoon ben. Ik had er nog nooit van gehoord.
Toen ik uitzocht wat het betekende werd ik blij. Het verklaarde veel voor me. Ik ging op ont-dekkingsreis om mezelf te ont-moeten. Als ik nu inzoom op mezelf vandaag de dag kan ik voelen en ervaren dat dat al goed is gelukt.

Via mijn innerlijke reis, doormiddel van persoonlijke en spirituele ontwikkelingsopleidingen en cursussen, maakte ik contact met mijn lichaam en energieveld. Gedachten, conditioneringen, angsten, mijn talenten en kwaliteiten, met de natuurwetten en de spirituele wereld.

Ik leerde onnodige ballast los te laten en vooral mij open te stellen voor mijn hart en Ziel. Ik leerde te stappen uit bepaalde gedachte patronen en te leren leven vanuit de roep van mijn hart die alleen vanuit liefde bestaat. Een positiever en waardevoller leven kwam er voor in de plaats want ik kon het ook werkelijk voelen in mezelf. Het voelde lichter, ontspannener, liefdevoller en positiever.

Intuïtief geef ik nu invulling aan mijn leven. Voel de richting die ik te gaan heb op alle gebieden, relatie, gezondheid, werk. Zo ben ik in 2009 gestart met mijn eigen bedrijf Akkelien Medina want ik voelde: de kennis en wijsheid die ik had opgedaan wil ik doorgeven!

Met veel liefde en aandacht maak ik vele mensen al jaren bewust van de Magie van Lichaam en Energie. Spirituele en Natuur coaching, Yoga en Meditatie, MaanMagie, Intuïtieve cursussen en meer verzorg ik met veel liefde.

Ik kijk er dan ook naar uit je te ont-moeten in mijn eigen praktijk om je de Magie van Lichaam en Energie te laten voelen en ervaren.

Let’s make some Magic!